Impregnacja drewna konstrukcyjnego
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Moim zdaniem można wiele dobrego zrobić na gospodarstwie rolnym, żeby trochę je urozmaicić i lepiej wykorzystać przestrzeń. Oprócz klasycznych upraw czy hodowli, coraz więcej osób stawia np. na małe sady owocowe, uprawy ekologiczne albo agroturystykę – domek dla gości, miejsce na ognisko, mini zoo dla dzieciaków. Inni inwestują w sprzęt do przetwórstwa i robią swoje sery, soki czy wędliny. Ważne też, żeby mieć sprawdzone narzędzia i akcesoria, bo bez tego ciężko coś ruszyć. Ja często zamawiam rzeczy przez https://sklepdlarolnika.pl/ sporo tam praktycznego sprzętu i części, które realnie ułatwiają pracę w gospodarstwie.
-
Według mnie warto wybrać wannę wolnostojącą. Nie dość, że wspaniale się prezentuje, zwłaszcza jeżeli w łazience jest wystarczająco dużo przestrzeni, to jeszcze jest wygodna, łatwo się czyści i pasuje do niemal każdej aranżacji wnętrza. Sporo inspiracji znalazłem w czasie swojego remontu i wanna wolnostojąca to był strzał w 10! Szczerze polecam, taka wanna jest znacznie bardziej wygodna w porównaniu do prysznica czy małych wanienek.
-
Ale co w tej miejsce dać jak zdejmę ta listwę która jest krzywa ,jakaś szerszą kupić czy jak ? Jak zdejmę cała ta listwę z prawej strony może dobrym rozwiązaniem będzie kątownik drewniany żeby tam dać też taka szerokość 4,5 cm i schować pod blachę co o tym myślicie ?
-
Wniosek o bon ciepłowniczy można składać w urzędzie gminy (właściwej ze względu na miejsce zamieszkania), poprzez platformę ePUAP, logując się profilem zaufanym, aplikacją mObywatel lub za pomocą bankowości elektronicznej. I nabór: 3 listopada – 15 grudnia 2025 r. II nabór: 1 lipca – 31 sierpnia 2026 r.
-
Rozebrać. Potrzebna poziomica, miara i sznurek.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się