Impregnacja drewna konstrukcyjnego
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Oli: 30 lat jestem elektrykiem i czytając artykuł przestałem po kilku akapitach bo bzdura bzdura pogania a autor to chyba pisał go przy pomocy AI i to marnej jakości -
Jedni robią ją po 15 latach, inni dopiero po 30. Jednak w końcu w każdym domu wymiana instalacji elektrycznej będzie konieczna. Nie chodzi tylko o wymianę gniazdek, czy dodanie gdzieś pojedynczej lampy. Podczas remontu instalacji elektrycznej najważniejsze jest właściwe określenie niezbędnej mocy, zaplanowanie odpowiedniej liczby gniazd, logiczny podział całości na obwody, oraz pomysł jak poprowadzić nowe przewody, aby całość prac nie była zbyt uciążliwa. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/instalacje-elektryczne/a/118401-wymiana-instalacji-elektrycznej
-
Troche jednak pachna. Wzielam kilka galezi do mieszkania, i w zamknietym pomieszczeniu pojawil sie lesny zapach .
-
I ode mnie też - spokoju Wam życzę, odpoczynku i dobrych emocji Spędźcie te święta tak, jak lubicie "Zdrowa dawka Bożego Narodzenia potrafi poprawić nastój bez względu na przyczynę, która spowodowała jego pogorszenie". Richard Paul Evans, Kręte ścieżki
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się