lon8102 Napisano 17 stycznia 2018 Udostępnij #1 Napisano 17 stycznia 2018 Witam, potrzebuję porady odnośnie koloru ścian w sypialni. Na jednej ze ścian będą położone panele ścienne, jaki kolor będzie pasował poza szarym/białym ... Link do komentarza
kawulak Napisano 19 stycznia 2018 Udostępnij #2 Napisano 19 stycznia 2018 Myślę, że trzeba bez kombinowania i nie warto szukać czego nie wiadomo czego. Sekretne spojrzenie Śnieżki np. będzie pasować, według mnie. Ale to tylko moje zdanie, bo jak wiadomo, gusta się różnią. Link do komentarza
basiawidlewska Napisano 26 stycznia 2018 Udostępnij #3 Napisano 26 stycznia 2018 To na pewno musi być jakiś delikatny kolorek, inaczej źle to będzie moim zdaniem kontrastowało. Dałabym coś w stylu Perłowy Agat. Sprawdź sobie w sieci, jak to dokładnie wygląda. Kolor moim zdaniem bardzo spokojny, kojący, dający relaks. Link do komentarza
Eksperci Śnieżka Napisano 2 lutego 2018 Udostępnij #4 Napisano 2 lutego 2018 A może beżowy? 😊 Na przykład 507 Subtelny beż (jasny kolor - gdy pomieszczenie jest nieduże i ciemne) lub 550 Chwila refleksji (ciemniejszy, chłodny odcień -jeśli pokój jest większy i jasny). Kolekcja odcieni beżowych Śnieżki Satynowej jest bardzo bogata, a beż wydaje się idealnie pasować do proponowanej tapety. Kolor można dobrać także za pomocą wzornika dostępnego na stronie lub kupując tester (wtedy dokładnie we wnętrzu dopasowujemy barwę). https://www.sniezka.pl/sklep/sniezka-satynowa-tester-do-malowania.html/ Wybierając odcień beżu proponujemy także uwzględnić kolorystykę pozostałych elementów wyposażenia wnętrza (mebli, podłogi, stolarki itp.) W razie potrzeby indywidualnej konsultacji, zapraszamy do korzystania z porad naszego eksperta 😊 dekorator@sniezka.com Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Link do komentarza
Bokkow32 Napisano 19 marca 2018 Udostępnij #5 Napisano 19 marca 2018 A bardzo jasny niebieski? W takiej zimnej tonacji. Wydaje mi się, że wyglądałoby to naprawdę ciekawie Warto sprawdzić. Dużo jest wariantów - myślę, że beżowy tez moze być ok. Link do komentarza
rower Napisano 29 maja 2018 Udostępnij #6 Napisano 29 maja 2018 Wybieraj tak jak Ci już zaproponowano spośród jasnych. To sekretne spojrzenie czy subtelny beż będą w porządku. Nie warto natomiast przesadzać z tymi panelami, bo fajnie jakby były miłym dodatkiem, natomiast jako główny motyw w jakimkolwiek pokoju to one pasować nie będą. Link do komentarza
serwis_kop Napisano 4 lipca 2018 Udostępnij #7 Napisano 4 lipca 2018 Zgadzam się z poprzednikiem. Lepiej nie przesadzać z panelami, aczkolwiek skomponowane z fajnym kolorem dadzą naprawdę ciekawy efekt. Moim zdaniem można by było spróbować dobrać panele z jakimś jasnym turkusem. Link do komentarza
Karol112 Napisano 23 sierpnia 2018 Udostępnij #8 Napisano 23 sierpnia 2018 Ja ostatnimi czasy zakochałem się w kolorach pastelowych :D Dodają niezwykle urokliwego klimatu projektowanym wnętrzom :) Link do komentarza
rower Napisano 19 stycznia 2019 Udostępnij #9 Napisano 19 stycznia 2019 Pastelowe robią mocne pierwsze wrażenie, ale na dłuższą metę są nużące. Ja sobie regularnie oglądam farby Magnata w internecie i z tego co widzę pastelowe barwy to już mniejszość. Ale co kto lubi. :) Link do komentarza
lon8102 Napisano 22 stycznia 2019 Autor Udostępnij #10 Napisano 22 stycznia 2019 Dziękuje wszystkim za podpowiedzi, wybrałam odcień turkusu, luxens lśniąca rosa i mi pasuje :) Link do komentarza
pikuś1 Napisano 1 sierpnia 2019 Udostępnij #11 Napisano 1 sierpnia 2019 kolor ścian wszystkie pastelowe / najlepiej biały/ - najmniej męczące dla wzroku , bez konfliktowe Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 1 sierpnia 2019 Udostępnij #12 Napisano 1 sierpnia 2019 31 minut temu, pikuś1 napisał: kolor ścian wszystkie pastelowe / najlepiej biały/ Tylko jest jeden problem bo kolor biały nie zalicza się do pastelowych Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się