-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Woda ma własny obieg zamknięty, więc trzeba wypuścić wodę z całego obiegu. Pod kotłem są pewnie zawory, ale nie ma sensu zostawiać tej resztki wody w kotle, więc wypuścić całą i po zamontowaniu grzejników napełnić cały obieg i tyle. Wcześniej można też wykonać operację czyszczenia obiegu przed wypuszczeniem wody, warto to zrobić raz na 10 lat, ale to daje efekt tylko przy grzaniu, więc jak teraz planujesz kiedy nie grzejesz w CO to niewiele to da. Potem oczywiście po dolaniu świeżej wody powinienem być wlany inhibitor. Oczywiście kocioł wyłączony całkowicie z zasilania. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Jest co wspominać 🙂 Czekamy, co orzeknie Colibeer 🙂
-
Przez podczytywacz · Napisano
Nie masz możliwości odcięcia wody na każdym grzejniku, zatem musisz spuścić całą wodę z układu... Nie wiem jak rozdzielone masz obwody grzania CO i wody użytkowej, bo przecież musisz grzać ciepłą wodę, pomimo odcięcia obiegu grzejnikowego... A tak nawiasem mówiąc - co to za budynek? I w jakim regionie kraju? Nie znam tego typu podgrzewacza gazowego -
Przez Kamil 755G2 · Napisano
Witam wszystkich. mam dość spory problem z projektem. nie minęło jeszcze 30 dni od zakupu gdzie zorietowalismy sie ze kupiliśmy. Normalne ustawień zamiast lustrzanego projektant rozpieczentowal wszystkie rysunki i extra dom odmawia pomocy. I mówią ze musze sobie kupić nowy projekt za 6 tys w lustrzanym odbiciu (jasne…). Czy mogę jakoś wywrzeć presję na extra domu ( chroni mnie jakieś prawo konsumenta) a może ktoś by mi mógł to przerobić? za wszelką poradę dziękuję. Mieszkamy na stałe w uk i nie ogarniam polskich przepisów -
A wiecie, że równo 15 lat lat temu był zlot w Ruścu? właśnie mi google przypomniał wraz z całym pakietem zdjęc
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się