Klej do płytek na podłogówkę
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Jeśli ten rok ma się zakończyć na pracach ziemnych, nazwijmy około budowlanych, to nie szukaj firm na fundamenty czy SSO teraz. Zacznij szukać w styczniu lub w lutym z opcją wejścia na budowę "od zaraz" wtedy zobaczysz, że otworzy się przed Tobą okienko "finansowe". Nie ma roboty tyle co rok czy dwa lata temu. Materiały nie drożeją. Nie wiem z czego są ściany ale pustaki możesz kupować zimą - jest szansa ze będą tańsze niż na wiosnę. Omijaj typków, którzy na Twojej krwawicy chcą zarobić tyle, żeby do końca roku siedzieć w domu. Jak będziesz chciał fachowca do łazienek to mogę kogoś polecić ale to pieśń przyszłości.
-
wielu tu specjalostow, moze ktos inny mieszka w cywilizowanym swiecie i ma wiedze na ten temat
-
Znasz tylko jedno takie miejsce???
-
Cześć z Krakowa! Jeden kolega z pracy powiedział, że ostatnio porównywał polskie kasyna internetowe, żeby wybrać odpowiednie miejsce do gry. Ja też zajrzałem i byłem mile zaskoczony, jak szczegółowo wszystko jest opisane – bonusy, wypłaty, opinie graczy. Postanowiłem spróbować szczęścia w ruletce i po kilku obrotach szczęście się do mnie uśmiechnęło — zakład się opłacił! Teraz podchodzę do tego spokojnie, bez fanatyzmu, ale miło, że istnieje miejsce, gdzie wszystko jest wygodne i po polsku.
-
Cóż Ci podpowiem, skoro ja mam piece kaflowe...
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się