Pomocnik Napisano 14 listopada 2015 #1 Napisano 14 listopada 2015 14 września 2011 rozpoczął działalność 56 sklep sieci Castorama w Polsce, zlokalizowany w Mińsku Mazowieckim. Profesjonalną obsługę i fachowe doradztwo zapewni w nim 140 pracowników zatrudnionych na stałe w tej inwestycji. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/budowa-krok-po-kroku/aktualnosci/13855-castorama-w-minsku-mazowieckim
Gość anomin Napisano 14 listopada 2015 #2 Napisano 14 listopada 2015 Nie polecam castoromy która odmówiła złożenia regału nadmieniam ze jestem samotna kobieta i nie znam sie na montażu Prośba o pomoc została negatywnie odrzucona jestem zawiedziona nie polecam castoramy osobom którzy sa w takiej sytuacji jak ja Moim zdaniem castorama powinna miec człowieka odpowiedzialnego za montaże regałów itp w koncu to my klienci powinniśmy byc zadowoleni z obsługi towaruPrzykro mi ale bede kierowała wszystkich moich znajomych na inne sklepy budowlane ktore wykonują usługe klienta
PeZet Napisano 14 listopada 2015 #3 Napisano 14 listopada 2015 Skandal. Sprawdzę, czy u mnie w piekarni posmarują mi chleb masłem...
Barbossa Napisano 14 listopada 2015 #4 Napisano 14 listopada 2015 Cytat Nie polecam castoromy która odmówiła złożenia regału nadmieniam ze jestem samotna kobieta i nie znam sie na montażu Prośba o pomoc została negatywnie odrzucona jestem zawiedziona nie polecam castoramy osobom którzy sa w takiej sytuacji jak ja Moim zdaniem castorama powinna miec człowieka odpowiedzialnego za montaże regałów itp w koncu to my klienci powinniśmy byc zadowoleni z obsługi towaruPrzykro mi ale bede kierowała wszystkich moich znajomych na inne sklepy budowlane ktore wykonują usługe klienta Rozwiń dzidzia, dołącz do tego tekstu swoją fotkę, najlepiej raw i aldente (z 2015)albo regał stanie, albo nawet braweran nie pomoże i wtedy na co winić sprzedawcy :/
daggulka Napisano 14 listopada 2015 #5 Napisano 14 listopada 2015 Cytat dzidzia, dołącz do tego tekstu swoją fotkę, najlepiej raw i aldente (z 2015)albo regał stanie, albo nawet braweran nie pomoże i wtedy na co winić sprzedawcy :/ Rozwiń Do złotych się nadaje
Gość mhtyl Napisano 14 listopada 2015 #7 Napisano 14 listopada 2015 Cytat dzidzia, dołącz do tego tekstu swoją fotkę, najlepiej raw i aldente (z 2015)albo regał stanie, albo nawet braweran nie pomoże i wtedy na co winić sprzedawcy :/ Rozwiń Dałbym plusika ale tu takiej opcji więc daje takiego może być
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się