TuHania Napisano 24 kwietnia 2015 Udostępnij #1 Napisano 24 kwietnia 2015 W tym wątku chyba mogę sobie pozwolić na babski, niebudowlany, temat Muszę zatem pomóc siostrze zorganizować urodziny dla syna (10 lat) i chciałabym podpowiedzieć jej coś naprawdę ekstra! Macie jakieś pomysły? Link do komentarza
Spirulina Napisano 26 kwietnia 2015 Udostępnij #2 Napisano 26 kwietnia 2015 Dla takiego chłopaka to najlepiej pomyśleć o jakiejś imprezie tematycznej: pirackiej, inspirowanej ulubionym filmem czy książką. To zawsze wypala, a dzieciaki super fajnie się bawią na takich imprezach. Możesz też zlecić przygotowanie takiej fiesty jakiejś firmie zewnętrznej. I po bólu ;) Link do komentarza
TuHania Napisano 26 kwietnia 2015 Autor Udostępnij #3 Napisano 26 kwietnia 2015 Dziś właśnie rozmawiałam z moją przyjaciółką i okazuje się, że masz sporo racji. Ona była dwa tygodnie temu ze swoimi pociechami na takiej tematycznej imprezie. Pomysł dotyczył ulubionej książki solenizanta Dzieci poprzebierały się za Umpa - Lumpy, a rodzice zamówili im fontannę z czekoladą, która była podobno atrakcją nie tylko dla dzieci ;) Dorośli też walczyli o pianki marshmallow maczane w płynącej czekoladzie ;) Według mnie pomysł bombowy! Link do komentarza
coolibeer Napisano 26 kwietnia 2015 Udostępnij #4 Napisano 26 kwietnia 2015 Dla chłopaka Paintball ;) Polecam Link do komentarza
solange63 Napisano 27 kwietnia 2015 Udostępnij #5 Napisano 27 kwietnia 2015 Cytat Dorośli też walczyli o pianki marshmallow maczane w płynącej czekoladzie ;) Według mnie pomysł bombowy! Zdecydowanie zamieniłabym te chemiczne pianki, na owoce maczane w czekoladzie; truskawki, banany, mango, ananas. Cytat Dla chłopaka Paintball ;) Polecam Szczególnie takich w Twoim wieku Link do komentarza
ewiq0 Napisano 27 kwietnia 2015 Udostępnij #6 Napisano 27 kwietnia 2015 u mnie w mieście jest laserhause i to jest super strzelanka bezbolesna do chłopaków w tym wieku....oprócz tego kręgle, czy w klubie sportowym piłka i konkursy z nią związane....lub jak komuś się nudzi tematycznie....ja miałąm swego czasu angry birds wszystko na necie można dostać od obrusu po słomki do napojów, a i tort zrobi się teraz jaki się chce....pozdrawiam Link do komentarza
TINEK Napisano 27 kwietnia 2015 Udostępnij #7 Napisano 27 kwietnia 2015 A u nas na wsi to się pod gruszką spotykamy, ewentualnie przy kapliczce, ale to wersja dla tych bardziej wierzącychPS.A jutro 3 rocznica jak mieszkamy na swoim Link do komentarza
bobiczek Napisano 27 kwietnia 2015 Udostępnij #8 Napisano 27 kwietnia 2015 Kapliczka Tinka - powinna zachwycić 10-latka niematotamto Link do komentarza
solange63 Napisano 27 kwietnia 2015 Udostępnij #9 Napisano 27 kwietnia 2015 Cytat A u nas na wsi to się pod gruszką spotykamy, pacz pan, a u mnie był kasztan i dąb Link do komentarza
coolibeer Napisano 27 kwietnia 2015 Udostępnij #10 Napisano 27 kwietnia 2015 Cytat A u nas na wsi to się pod gruszką spotykamy, ewentualnie przy kapliczce, ale to wersja dla tych bardziej wierzącychPS.A jutro 3 rocznica jak mieszkamy na swoim zajrzę poświętować z Wami ;) Link do komentarza
PaulinaPk Napisano 16 czerwca 2015 Udostępnij #11 Napisano 16 czerwca 2015 My kiedys zlecilismy swietlicy dla dzieci zorganizowanie tematycznej imprezy pirackiej i wyszlo swietnie! Link do komentarza
Fiki Napisano 1 lipca 2015 Udostępnij #12 Napisano 1 lipca 2015 Cytat My kiedys zlecilismy swietlicy dla dzieci zorganizowanie tematycznej imprezy pirackiej i wyszlo swietnie! Co mniej więcej zostało przygotowane? Jak impreza wyglądała? Link do komentarza
coolibeer Napisano 1 lipca 2015 Udostępnij #13 Napisano 1 lipca 2015 Cytat Co mniej więcej zostało przygotowane? Jak impreza wyglądała? Kuzynka moja organizuje takie imprezy jak chcesz looknij sobie scenariusz LEGO NinjagoKLIK Link do komentarza
sonia567 Napisano 14 sierpnia 2015 Udostępnij #14 Napisano 14 sierpnia 2015 (edytowany) Popieram, imprezy tematyczne to świetny pomysł na urodziny dziecka, zwłaszcza przy takiej dostępności najróżniejszych gadżetów, jaka jest teraz zawsze oczywiście warto zapytać dziecko, jaki temat przewodni urodzin by chciało. Do tego można nawet dobrać przekąski inspirowane ulubioną bajką, jak ciasteczka w kształcie zwierzątek lub klocków u mnie zawsze sprawdzają się domowe lody, zdrowsze niż te ze sklepu, a dzieciaki wprost je pochłaniają Edytowano 17 sierpnia 2015 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się