mpb Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #1 Napisano 21 lutego 2014 Poszukuję na lato parasoli tarasowych, a teraz mogą być tańsze, bo nie ma sezonu. Zdecydowalibyście się na parasole z ogrzewaniem, czy bez? Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #2 Napisano 21 lutego 2014 Na masełku, czy na oleju ? Link do komentarza
Jani_63 Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #3 Napisano 21 lutego 2014 Cytat Zdecydowalibyście się na parasole z ogrzewaniem, czy bez? Jako szanujący się mężczyzna... tylko z drewnianą rączką. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #4 Napisano 21 lutego 2014 To też zależy, co znaczy dla Ciebie tańszy.Czy to będzie przedział cenowy 100-200 złczy też 1000 -2000 tyśA ogrzewane parasole, to jakieś nowe cudo czy jak? bo pierwsze słyszę Link do komentarza
animus Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #5 Napisano 21 lutego 2014 (edytowany) Cytat To też zależy, co znaczy dla Ciebie tańszy.Czy to będzie przedział cenowy 100-200 złczy też 1000 -2000 tyśA ogrzewane parasole, to jakieś nowe cudo czy jak? bo pierwsze słyszę Edytowano 21 lutego 2014 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #6 Napisano 21 lutego 2014 Cytat A ogrzewane parasole, to jakieś nowe cudo czy jak? bo pierwsze słyszę Już kilka ładnych lat do tyłu były w sprzedaży na butle gazową.Coś podobne do tych na zdjęciu. Sam osobiście używałem taki mini parasol jak na wędkowaniu nocnym byłem. Link do komentarza
bobiczek Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #7 Napisano 21 lutego 2014 Zgadza się - na późno jesiennych imprezach z cateringiem - takie same tylko duże nam serwowali.Ale do domu to chyba rozspusta - jak jest za zimno, to sie po prostu zabiera kieliszki, cole, soki - i do domu!!!!Albo ognisko porządne - i siedzimy tak do 4.16 ! Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij #8 Napisano 21 lutego 2014 Cytat Zgadza się - na późno jesiennych imprezach z cateringiem - takie same tylko duże nam serwowali.Ale do domu to chyba rozspusta - jak jest za zimno, to sie po prostu zabiera kieliszki, cole, soki - i do domu!!!!Albo ognisko porządne - i siedzimy tak do 4.16 ! To lubisz takie imprezy jak ja Jak do brata zawitałem na ognisko to wracałem nad ranem Link do komentarza
mareknowak Napisano 16 lipca 2014 Udostępnij #9 Napisano 16 lipca 2014 U nas na działce takie drzewo stare stało. Wycieliśmy, wsadziliśmy w stojak, pociągneliśmy z bratem lakierem. stelaż z paru prętów pod plandeke i gotowe. Altanka jakiej chyba nikt w domu nie ma. Link do komentarza
bajbaga Napisano 16 lipca 2014 Udostępnij #10 Napisano 16 lipca 2014 możesz rozwinąć, bo ciekawie piszesz, tylko nie bardzo wiem o czym. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się