stel Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #1 Napisano 17 listopada 2013 W niedługim czasie będę musiał wymienić wannę /blok/, obecnie mam zabudowaną płytkami, czy są obecnie stosowane jakieś nowe rozwiązania co do zabudowy wanien?może tańsze, łatwiejsze w montażu... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #2 Napisano 17 listopada 2013 Są , np akrylowe. Link do komentarza
retrofood Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #3 Napisano 17 listopada 2013 Cytat W niedługim czasie będę musiał wymienić wannę /blok/, obecnie mam zabudowaną płytkami, czy są obecnie stosowane jakieś nowe rozwiązania co do zabudowy wanien?może tańsze, łatwiejsze w montażu... Rozwiń Są. Kabiny prysznicowe na przykład... Link do komentarza
Jani_63 Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #4 Napisano 17 listopada 2013 Cytat obecnie mam zabudowaną płytkami, czy są obecnie stosowane jakieś nowe rozwiązania co do zabudowy wanien?może tańsze, łatwiejsze w montażu... Rozwiń Długa to była przerwa w życiorysie, nie ma co. Link do komentarza
stel Napisano 17 listopada 2013 Autor Udostępnij #5 Napisano 17 listopada 2013 wanna będzie prostokątna, między trema ścianami, chodzi o zabudowę dołu, czy są gotowe takie moduły czy trzeba gdzieś zamawiać prywatnie, pytam o osłony czy zabudowę akrylową.Ściany powyżej wanny i tak będę musiał wyłożyć płytkami, no bo czym? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #6 Napisano 17 listopada 2013 Cytat wanna będzie prostokątna, między trema ścianami, chodzi o zabudowę dołu, czy są gotowe takie moduły czy trzeba gdzieś zamawiać prywatnie, pytam o osłony czy zabudowę akrylową.Ściany powyżej wanny i tak będę musiał wyłożyć płytkami, no bo czym? Rozwiń Zadajesz pytania za przeproszeniem jakby wrócił z osiemnastego wieku. Przecież znasz się na necie to jaki problem wpisać w googlach zdanie "obudowana wanny prostokątnej" .A ściany wokół wanny powyżej to tym czym całą łazienkę będziesz miał wyłożoną aby była ciągłość. Link do komentarza
stel Napisano 17 listopada 2013 Autor Udostępnij #7 Napisano 17 listopada 2013 chciałem po prostu poznać opinię ludzi którzy może robili u siebie taką zabudowę, czy warto czy nie warto, dlaczego ...czy może lepiej zamurować i wyłożyć płytkami ... Link do komentarza
retrofood Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #8 Napisano 17 listopada 2013 Cytat czy może lepiej zamurować i wyłożyć płytkami ... Rozwiń Lepiej jest tak, jak dla Ciebie jest lepiej, a nie dla mnie. Ja Ci napisałem jak dla mnie jest lepiej. Ja już do żadnej wanny nie wejdę i nie wyobrażam sobie życia bez kabiny. A wtedy wszystkie Twoje dylematy znikają... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #9 Napisano 17 listopada 2013 Cytat chciałem po prostu poznać opinię ludzi którzy może robili u siebie taką zabudowę, czy warto czy nie warto, dlaczego ...czy może lepiej zamurować i wyłożyć płytkami ... Rozwiń Opinii znajdziesz tyle ile ludzi. Jednemu podoba się to drugiemu tamto Liczy się tylko to czy Tobie się podoba. Moje zdanie jest takie ,że obudowa akrylowa jest lepsza i praktyczniejsza od zabudowy kafelkami. Link do komentarza
agnieszka kowal Napisano 20 listopada 2013 Udostępnij #10 Napisano 20 listopada 2013 Cytat Opinii znajdziesz tyle ile ludzi. Jednemu podoba się to drugiemu tamto Liczy się tylko to czy Tobie się podoba. Moje zdanie jest takie ,że obudowa akrylowa jest lepsza i praktyczniejsza od zabudowy kafelkami. Rozwiń Dodatkowo kafelki można źle położyć i będzie brzydko :( Link do komentarza
edii1 Napisano 28 listopada 2013 Udostępnij #11 Napisano 28 listopada 2013 są gotowe moduły, choć ja wyłożyłem wannę płytkami, ale kto co lubi Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 28 listopada 2013 Udostępnij #12 Napisano 28 listopada 2013 Wrzuć fote swojej starej wanny, a zapewniam Cię, że odpowiedzi też będzie więcej ... fotografia, bardziej niż mętny opis pobudzi wyobraźnie Link do komentarza
ewamariusz Napisano 28 listopada 2013 Udostępnij #13 Napisano 28 listopada 2013 Cytat Dodatkowo kafelki można źle położyć i będzie brzydko :( Rozwiń To już by było jakieś extremum Link do komentarza
remonterier Napisano 1 grudnia 2013 Udostępnij #14 Napisano 1 grudnia 2013 A może wanna wolnostojąca? Wtedy nie trzeba obudowy:) A może drewno? Link do komentarza
budownicza1 Napisano 9 grudnia 2013 Udostępnij #15 Napisano 9 grudnia 2013 Piękna ta wanna na ostatnim zdjęciu, szkoda, ze nie widziałam wcześniej tego zdjęcia, remont już u mnie się kończy, a chyba bym się namyśliła na to cudeńko. Link do komentarza
saszka22 Napisano 13 grudnia 2013 Udostępnij #16 Napisano 13 grudnia 2013 Kiedyś widziałam w hotelu rozwiązanie zupełnie bez wanny. Zamiast tego było obniżenie na jakieś pięćdziesiąt centymetrów w podłodze i całość obudowana płytkami. Do tego oczywiście schody w dół i lustra na ścianach. Wyglądało naprawdę elegancko. Link do komentarza
KaśkaBudowa Napisano 19 lutego 2014 Udostępnij #17 Napisano 19 lutego 2014 Cytat Są , np akrylowe. Rozwiń Super wanna, właśnie czegoś takiego szukała. Fajnie, że już sama w sobie wygląda rewelacyjnie Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 19 lutego 2014 Udostępnij #18 Napisano 19 lutego 2014 Cytat Super wanna, właśnie czegoś takiego szukała. Fajnie, że już sama w sobie wygląda rewelacyjnie Rozwiń Nie przesadzaj , widziałem lepsze znaczy się bardziej rewelacyjne Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się