dzikus25 Napisano 22 marca 2013 Udostępnij #1 Napisano 22 marca 2013 Witam.Dziś przez przypadek otworzyły mi się drzwi pod naporem wiatru i wgieły o wystający klin montażowyCholerka, kosztowały ponad tysiaka i tak je załatwiłem.Pomóżcie co mogę z nimi zrobić..Są to metalowe drzwi z okleiną w kolorze orzecha.. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 22 marca 2013 Udostępnij #2 Napisano 22 marca 2013 Gdzie to wgięcie bo ja nic nie widzę .... Link do komentarza
tomasz234 Napisano 22 marca 2013 Udostępnij #3 Napisano 22 marca 2013 witam daj jakieś inne zdjęcie bo na tych nic nie widać,chyba ze jestem ślepy Link do komentarza
demo Napisano 23 marca 2013 Udostępnij #4 Napisano 23 marca 2013 Na trzeciej fotce nie widzicie ???. Link do komentarza
solange63 Napisano 23 marca 2013 Udostępnij #5 Napisano 23 marca 2013 Cytat Na trzeciej fotce nie widzicie ???. Demo psujesz sie. Myslalam, ze napiszesz cos w stylu: jesli drzwi sa brazowe, to lepiej ich nie naprawiaj, tylko wyrzuc i kup jakies ladne Link do komentarza
demo Napisano 23 marca 2013 Udostępnij #6 Napisano 23 marca 2013 No faktycznie tak chciałem napisać , ale odstąpiłem od tego zamiaru po pewnej refleksji związanej z nickiem pytającego Link do komentarza
dzikus25 Napisano 24 marca 2013 Autor Udostępnij #7 Napisano 24 marca 2013 Cytat No faktycznie tak chciałem napisać , ale odstąpiłem od tego zamiaru po pewnej refleksji związanej z nickiem pytającego dobre , uśmiałem się!Prosiłbym o poradą, będę wdzięczny oczywiście Link do komentarza
animus Napisano 24 marca 2013 Udostępnij #8 Napisano 24 marca 2013 (edytowany) Cytat dobre , uśmiałem się!Prosiłbym o poradą, będę wdzięczny oczywiście Są takie uchwyty do noszenia szyb ,przyssawki przyczepiają się do nich ,może czymś takim jak powierzchnia nie jest mocno chropowata . Edytowano 24 marca 2013 przez animus (zobacz historię edycji) Link do komentarza
kdd Napisano 24 marca 2013 Udostępnij #9 Napisano 24 marca 2013 Zdjąć okleinę, zaszpachlować szpachlem samochodowym, wyrównać, nakleić okleinę 1 Link do komentarza
dzikus25 Napisano 24 marca 2013 Autor Udostępnij #10 Napisano 24 marca 2013 Cytat Zdjąć okleinę, zaszpachlować szpachlem samochodowym, wyrównać, nakleić okleinę o ja, bardzo dobry pomysł tylko ciekawe czy da się tą okleinę bezinwazyjnie odkleić..hmm Link do komentarza
kdd Napisano 24 marca 2013 Udostępnij #11 Napisano 24 marca 2013 Cytat o ja, bardzo dobry pomysł tylko ciekawe czy da się tą okleinę bezinwazyjnie odkleić..hmm Można też zabrać drzwi do blacharza co naprawia samochody bez uszkadzania lakieru, ale czy to będzie taniej niż nowa okleina? Link do komentarza
domizawa Napisano 4 czerwca 2013 Udostępnij #12 Napisano 4 czerwca 2013 Cytat Witam.Dziś przez przypadek otworzyły mi się drzwi pod naporem wiatru i wgieły o wystający klin montażowyCholerka, kosztowały ponad tysiaka i tak je załatwiłem.Pomóżcie co mogę z nimi zrobić..Są to metalowe drzwi z okleiną w kolorze orzecha.. Dzisiaj załatwiłem swoje drzwi w identyczny sposób :-( i szukając porady co z tym zrobić natknąłem się na Pański wpis.Czy udało się Panu w jakiś sposób naprawić te drzwi, czy pozostaje tylko patrzenie na to przez kilka lat do momentu wymiany drzwi na nowe :-( ?Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź ( pozytywną mam nadzieję ) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się