ilona 30 Napisano 14 stycznia 2013 #1 Napisano 14 stycznia 2013 Witam Czy jest ktoś kto buduje lub już zbudował cztery kąty 4?Jestem ciekawa jak idzie wam budowa
Gość mhtyl Napisano 14 stycznia 2013 #2 Napisano 14 stycznia 2013 Cytat Witam Czy jest ktoś kto buduje lub już zbudował cztery kąty 4?Jestem ciekawa jak idzie wam budowa Kobieto! Jest Nas tysiące A jakie to forum? Bo może to pytanie miałaś zadać na forum fryzjerskim.
retrofood Napisano 14 stycznia 2013 #3 Napisano 14 stycznia 2013 Cytat Kobieto! Jest Nas tysiące A jakie to forum? Bo może to pytanie miałaś zadać na forum fryzjerskim. Fryzjerki też tu są.
ilona 30 Napisano 15 stycznia 2013 Autor #4 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Kobieto! Jest Nas tysiące A jakie to forum? Bo może to pytanie miałaś zadać na forum fryzjerskim. Nic mi się nie pomyliło Widzę wielu budujących ,ale budujecie cztery katy z garażem a ten projekt jest bez garażu
Gość mhtyl Napisano 15 stycznia 2013 #5 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Nic mi się nie pomyliło Widzę wielu budujących ,ale budujecie cztery katy z garażem a ten projekt jest bez garażu Żartowałem przecież Po fachowemu to powinnaś podać oprócz nazwy domku jeszcze link do projektu.Bo wiesz, "cztery kąty" to każdy ma albo je buduje albo będzie budował
solange63 Napisano 15 stycznia 2013 #6 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Żartowałem przecież Po fachowemu to powinnaś podać oprócz nazwy domku jeszcze link do projektu.Bo wiesz, "cztery kąty" to każdy ma albo je buduje albo będzie budował ale tam sa cztery katy 4... czyli w sumie 16, a 16 katow to juz nie wszyscy maja
Gość mhtyl Napisano 15 stycznia 2013 #7 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat ale tam sa cztery katy 4... czyli w sumie 16, a 16 katow to juz nie wszyscy maja Ach ta babska solidarność! Za chłopem to by się nie upomniała a kobietę to usprawiedliwia
bajbaga Napisano 15 stycznia 2013 #8 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Nic mi się nie pomyliło Widzę wielu budujących ,ale budujecie cztery katy z garażem a ten projekt jest bez garażu A jaka to różnica ?Ten garaż jest doklejony - taka odmiana wariantowa.
solange63 Napisano 15 stycznia 2013 #9 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Ach ta babska solidarność! Za chłopem to by się nie upomniała a kobietę to usprawiedliwia wcale, ze nie! ja sie po prostu lubie z Toba przekomarzac
Gość mhtyl Napisano 15 stycznia 2013 #10 Napisano 15 stycznia 2013 (edytowany) Cytat wcale, ze nie! ja sie po prostu lubie z Toba przekomarzac Kto się czubi ten się lubi Edytowano 15 stycznia 2013 przez mhtyl (zobacz historię edycji)
ilona 30 Napisano 15 stycznia 2013 Autor #11 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Żartowałem przecież Po fachowemu to powinnaś podać oprócz nazwy domku jeszcze link do projektu.Bo wiesz, "cztery kąty" to każdy ma albo je buduje albo będzie budował Masz racje Ja dopiero zaczynam ale już niedługo opanuję ten "wasz język" A tak w ogóle to czy kuchnia pół otwarta nie będzie zbyt ciasna na nas czworo ?
Gość mhtyl Napisano 15 stycznia 2013 #12 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Masz racje Ja dopiero zaczynam ale już niedługo opanuję ten "wasz język" A tak w ogóle to czy kuchnia pół otwarta nie będzie zbyt ciasna na nas czworo ? To zależy jaka duża kuchnia. Sorry ale nie zaglądałem jeszcze do tego projektu ale jak zaglądnę to na pewno coś nagryzmowlę Czy chodzi o ten projekt ?http://www.mgprojekt.com.pl/upload/galleri..._images_rd1.jpgKuchnia ma ponad 9 m2 więc może być trochę ciasnawo,ale zjeść obiad czy kolacje to się zje,przecież nie będziecie się rozkładać i przeciągać przy jedzeniu Tak jak dla mnie to kuchnia jest w kształcie litery C a ja bym proponował w kształcie L i wtedy wygospodarowałoby się więcej miejsca, a z tego WC przy kuchni to zrobił bym taką małą skrytkę kuchenną bo jak to wygląda ,że przy kuchni WC.
ilona 30 Napisano 17 stycznia 2013 Autor #13 Napisano 17 stycznia 2013 [quote name='mhtyl' date='15.01.2013, 21:39 ' post='329951']Trochę mi namieszaliście w głowie ,muszę to jeszcze raz przemyśleć Może zlikwidować lepiej to WC i powiększyć kuchnię ale chcę mieć też osobne wc bo wiem z doświadczenia że jest potrzebne np.dla męża który lubi poczytać sobie przebywając w takim pomieszczeniu
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się