Pomocnik Napisano 8 stycznia 2013 #1 Napisano 8 stycznia 2013 Odśnieżarki stają się coraz bardziej popularne, a ich wybór jest bardzo duży. Wybierając odpowiedni model należy wziąć pod uwagę przede wszystkim wielkość odśnieżanej powierzchni. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrod/a/7621-odsniezanie-prawie-bez-wysilku
Gość Konrad Napisano 8 stycznia 2013 #2 Napisano 8 stycznia 2013 Ja mam odśnieżarkę elektryczną Stiga, w zupełności mi wystarcza. Super odśnieża i się nie psuje. Bezawaryjność to podstawa jeśli chodzi o tego typu sprzęt.
marekst Napisano 11 stycznia 2013 #3 Napisano 11 stycznia 2013 Przy duzych mrozach nie ma problemu? Albo ze zbitym sniegiem ?
leasing-it Napisano 11 stycznia 2013 #4 Napisano 11 stycznia 2013 A ja mam 2 ręce i porządną łopatę i co rano gdy leży śnieg mogę się hartować i ćwiczyć mięśnie:)
Draagon Napisano 11 stycznia 2013 #5 Napisano 11 stycznia 2013 Cytat A ja mam 2 ręce i porządną łopatę i co rano gdy leży śnieg mogę się hartować i ćwiczyć mięśnie:) To zapraszam do Mnie Nawet grzańca postawię na rozgrzewkę - 120m do drogi i oprócz samej ścieżki przydałoby się odśnieżyć podjazd dla samochodu Ja myślę o glebogryzarce T-6580LP Agromy lub czeskim MKS-60 Silniki taka sama moc - ale cena - agroma 3krotnie tańsza.Zimą z pługiem, latem za pługiem
leasing-it Napisano 12 stycznia 2013 #6 Napisano 12 stycznia 2013 U siebie już dzisiaj odśnieżyłem, podaj swój adres:0 Cytat To zapraszam do Mnie Nawet grzańca postawię na rozgrzewkę - 120m do drogi i oprócz samej ścieżki przydałoby się odśnieżyć podjazd dla samochodu Ja myślę o glebogryzarce T-6580LP Agromy lub czeskim MKS-60 Silniki taka sama moc - ale cena - agroma 3krotnie tańsza.Zimą z pługiem, latem za pługiem
Draagon Napisano 14 stycznia 2013 #7 Napisano 14 stycznia 2013 Spoko - własnie trochę napadało, tak 2,57ara do odśnieżenia - nawet grzańca pozwolę wybrać Jaki trunek preferowany
Baru Napisano 14 stycznia 2013 #8 Napisano 14 stycznia 2013 Cytat A ja mam 2 ręce i porządną łopatę i co rano gdy leży śnieg mogę się hartować i ćwiczyć mięśnie:) Cytat To zapraszam do Mnie Nawet grzańca postawię na rozgrzewkę - 120m do drogi i oprócz samej ścieżki przydałoby się odśnieżyć podjazd dla samochodu Ja też, ja też zapraszam!!!! PS. Z której części naszej ojczyzny jesteś? Bo dojazd może być nieopłacalny
leasing-it Napisano 15 stycznia 2013 #9 Napisano 15 stycznia 2013 Z południowego zachodu:P Chłopaki sami trenować:P Cytat Ja też, ja też zapraszam!!!! PS. Z której części naszej ojczyzny jesteś? Bo dojazd może być nieopłacalny
Baru Napisano 15 stycznia 2013 #10 Napisano 15 stycznia 2013 Cytat Z południowego zachodu:P No to najgorzej nie ma, ale bez szału niestety... Cytat Chłopaki sami trenować:P Ależ trenuję, trenuję, uwierz mi!!Nawet konkurs "kto ma najwięcej do odśnieżenia się do drogi" wygrałam za dwie zimy temu Ooooo!! Przypomniało mi się!!! Redakcja jest mi krewna jedną płytę zaległą z tego tytułu
leasing-it Napisano 15 stycznia 2013 #11 Napisano 15 stycznia 2013 Pół płyty dla mnie za przypomnienie:)
bobiczek Napisano 16 stycznia 2013 #12 Napisano 16 stycznia 2013 (edytowany) Cytat Ooooo!! Przypomniało mi się!!! Redakcja jest mi krewna jedną płytę zaległą z tego tytułu z tego tytułu - to już nawet na wieczorkach seniora nie chcą tańczyć.Wołaj o nową - z przebojami na karnawał 2013 Edytowano 16 stycznia 2013 przez bobiczek (zobacz historię edycji)
retrofood Napisano 16 stycznia 2013 #13 Napisano 16 stycznia 2013 I tak "ona tańczy dla mnie" wygra. Wiem co mówię, byłem na studniówce niedawno.
retrofood Napisano 16 stycznia 2013 #14 Napisano 16 stycznia 2013 Tu są niezłe automaty do odśnieżania. Odśnieżają i nie tylko
Baru Napisano 17 stycznia 2013 #16 Napisano 17 stycznia 2013 Cytat Pół płyty dla mnie za przypomnienie:) No to musisz na Kulkę przyjechać Redakcja tyż będzie, może i przywiezie jaką płytę, to się podzielimy
Gość miszu Napisano 5 lutego 2014 #17 Napisano 5 lutego 2014 Ja mam pług do swojego widlaka na gospodarce i też daje radę odśnieżyć. Całkiem nieźle poradził sobie z wielkanocnym śniegiem:D
ankazolsztyna Napisano 27 kwietnia 2014 #18 Napisano 27 kwietnia 2014 Ja powiem tak - mąż się uparł na odśnieżarkę przed rozpoczęciem tej zimy. Ja byłam przeciwna, bo miejsca w garażu zaczyna brakować, a poza tym działka nie jest aż taka ogromna aby odśnieżanie było wielkim problemem. Mąż postawił jednak na swoim i kupił tanią odśnieżarkę (coś koło 500 złotych). Doszłam do wniosku, że jednak jest to prawdziwe zbawienie, a sąsiadki patrzyły z zazdrością jak odśnieżam
Gość mhtyl Napisano 27 kwietnia 2014 #19 Napisano 27 kwietnia 2014 Tej zimy to u Ciebie było co odśnieżać, bo u mnie to sprzęt stałby w garażu bezużyteczny śniegu było tyle co kot napłakał
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się