retrofood Napisano 12 marca 2012 #1 Napisano 12 marca 2012 Cytat Właściciele nieruchomości, przez które przebiegają linie energetyczne, rurociągi, sieci wodociągowe i ciepłownicze mają dostać w sumie 18,7 mld zł rekompensat za uregulowanie stanu prawnego tej infrastruktury. Kończą się już prace nad specjalnym projektem http://wyborcza.biz/Firma/1,101618,1132692...i__linie_i.html
Barbossa Napisano 12 marca 2012 #2 Napisano 12 marca 2012 no to szykują się podwyżkii niezły chlew w księgach wieczystycha tu projekt ustawy, z ktorego można sobie policzyć te krocie
abdom Napisano 12 marca 2012 #3 Napisano 12 marca 2012 Mam jeden słup i linię SN w poprzek działki - ciekawe, czy rekompensata chociaż pokryje zwiększone koszty przesyłu...
bobiczek Napisano 12 marca 2012 #4 Napisano 12 marca 2012 nic tam nie piszą o autostradach i rekompensatach?
bobiczek Napisano 12 marca 2012 #6 Napisano 12 marca 2012 Cytat kurde, link jest, trzeba poczytać. no ja nie widzę - ale może jakieś sprostowanie później było, co?Proszę!!!!!!!
Barbossa Napisano 13 marca 2012 #7 Napisano 13 marca 2012 dla Ciebie to lektura specustawy, ta o korytarzach to niestety tylko dla sieciale już trąbią, że sprzeczna jest (ta o korytarzach) z konstytucją w wielu zapisach
bobiczek Napisano 13 marca 2012 #8 Napisano 13 marca 2012 Cytat dla Ciebie to lektura specustawy, ta o korytarzach to niestety tylko dla sieciale już trąbią, że sprzeczna jest (ta o korytarzach) z konstytucją w wielu zapisach to te korytarze?????acha...i żebyś nie pomyślał że to fejkchoć też tak pomyślałem na początkudokładam to - sam ocenisz
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się