gomesz Napisano 11 stycznia 2012 Udostępnij #1 Napisano 11 stycznia 2012 witamchciałbym się dowiedzię czym zabezpieczyć puszki przed tynkami tak aby nie zagipsowano otworów. Link do komentarza
miki3 Napisano 11 stycznia 2012 Udostępnij #2 Napisano 11 stycznia 2012 dawniej upychano starymi gazetami, tynk po wyschnięciu delikatnie obstukujesz (palcem, rękojeścią śrubokręta) w miejscu puszki wydaje głuchy odgłos.w hurtowniach elektr dostępne są specjalne dekielki. 1 Link do komentarza
Ireneusz Pasek Napisano 11 stycznia 2012 Udostępnij #3 Napisano 11 stycznia 2012 U mnie goście mięli specjalne dekielki w takim kolorze, że aż świeciły pod tynkiem. 1 Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 stycznia 2012 Udostępnij #4 Napisano 11 stycznia 2012 Cytat witamchciałbym się dowiedzię czym zabezpieczyć puszki przed tynkami tak aby nie zagipsowano otworów. Nie wiem jak to się nazywa fachowo ,ale u mnie murarze jak tynkowali dawali takie włochaty materiał ,że jak po otynkowaniu w miejscu puszki wystawały takie małe włoski. Łatwo było zlokalizować puszkę po otynkowaniu. Ale też śmiało można użyć gazet a nawet foli takiej z tych cieńszych. Link do komentarza
Brum Napisano 11 stycznia 2012 Udostępnij #5 Napisano 11 stycznia 2012 W markecie widziałemn takie dekielki, ale jak ich nie ma to tragedia się nie dzieje, mi tynkowali bez zakrywania (tynk cw), później po wyschnięciu wszystko ładnie się wykruszyło przy wyciąganiu przewodów. 1 Link do komentarza
gomesz Napisano 11 stycznia 2012 Autor Udostępnij #6 Napisano 11 stycznia 2012 dzięki koledzy jeszcze nie pytałem tinkarza jak zabezbieczy puszki,ale mysle ze on się tym sam zajmie,skoro osobisćie zabezpieczą okna. Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 14 stycznia 2012 Udostępnij #7 Napisano 14 stycznia 2012 Cytat dzięki koledzy jeszcze nie pytałem tinkarza jak zabezbieczy puszki,ale mysle ze on się tym sam zajmie,skoro osobisćie zabezpieczą okna. ale tak na wszelki wypadek zrób sobie jakieś zdjęcia czy film , albo przynajmniej rysunek pozwalający na znalezienie tego o czym zapomniano Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 14 stycznia 2012 Udostępnij #8 Napisano 14 stycznia 2012 Cytat jeszcze nie pytałem tinkarza jak zabezbieczy puszki, Czyżbyś miał na myśli naszego Tinka (tinkarza ) Link do komentarza
TINEK Napisano 14 stycznia 2012 Udostępnij #9 Napisano 14 stycznia 2012 jestem, jestem Link do komentarza
gomesz Napisano 15 stycznia 2012 Autor Udostępnij #10 Napisano 15 stycznia 2012 tak,tak fotki zapewne zrobie,jednak pozostały mi jeszcze połorzenie kabli do monitoringu koncentryk łączony z dwoma przewodami i tak się zastanawiam gdzie je umiejscowić na rogach budynku troche zawadzają rynny.juz ekipa tinkarzy mam jednak czekam do marca Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 15 stycznia 2012 Udostępnij #11 Napisano 15 stycznia 2012 Cytat juz ekipa tinkarzy mam jednak czekam do marca o kurcze Tinek się sklonował teraz jest go cała ekipa Link do komentarza
daggulka Napisano 15 stycznia 2012 Udostępnij #12 Napisano 15 stycznia 2012 Cytat o kurcze Tinek się sklonował teraz jest go cała ekipa Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się