daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 25 sierpnia 2011 (edytowany) Przejrzałam forum i nie znalazłam .Proszę o inspiracje , pomysły .... jak "urządzić" klatkę schodową w domu jednorodzinnym . Mamy wiele kreatywnych osób na forum - na pewno taki temat się przyda . Oczywiście nie ukrywam, że założyłam temat z pobudek także egoistycznych .Właśnie malują mi klatkę schodową , hol górny i dolny oraz wiatrołap na kolor jakiś takiś zielony z białymi sufitami. Nie mam pomysłu na wykończenie .Naklejki? fototapeta? malunek? obrazki? zdjęcia? miejscami tapeta? szczególnie chodzi mi o klatkę schodową ... proszę o inspiracje ... foty z netu .... a może coś z własnych doświadczeń? jak u Was wygląda ciąg komunikacyjny w domu?edit:kolor dodatków musiałby oscylować w okolicach fioletu - w fiolecie mam salon ... Edytowano 25 sierpnia 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 25 sierpnia 2011 jedyne fajne jakie znalazłam to dmuchawiec na "wiadomym forum" namaluj sobie znowu coś fajnego, albo naklejki jakieś....motylki widziałam gdzieś też, ale to do okna pasuje..... Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat jedyne fajne jakie znalazłam to dmuchawiec na "wiadomym forum" namaluj sobie znowu coś fajnego, albo naklejki jakieś....motylki widziałam gdzieś też, ale to do okna pasuje..... w sumie nie wiem czy mi sie chce malować .... ale jeśli nie znalazłabym innych pomysłów , to nie będę miała wyjścia ...łażą za mną koty .... miaaaauuuuu ..... Link do komentarza
acia Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 25 sierpnia 2011 Koty są niezłe. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #5 Napisano 25 sierpnia 2011 albo takie może ..... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 25 sierpnia 2011 no kotki niczego sobie....zwłaszcza że lubisz te panie to bardziej do sypialni myślę Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #7 Napisano 25 sierpnia 2011 patrzę na te ściany .... ten zielony wygląda za zielono .... zupełnie inny wyszedł na ścianie niż na próbniku ... cholera .... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 25 sierpnia 2011 nie martw się...będzie dobrze Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #9 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat nie martw się...będzie dobrze nie będzie .... jest zielony jak jasna cholera .... buuuuu ...... drażni mnie .... albo się przyzwyczaję, albo mnie szlag trafi i sama przemaluję.... tudzież powieszę 1500 fioletowych obrazków Link do komentarza
acia Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #10 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat nie będzie .... jest zielony jak jasna cholera .... buuuuu ...... drażni mnie .... albo się przyzwyczaję, albo mnie szlag trafi i sama przemaluję.... tudzież powieszę 1500 fioletowych obrazków Spokojnie wyblaknie, troszkę oczy się przyzwyczają, filetowego kota walniesz na ścianę i będzie dobrze. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #11 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Spokojnie wyblaknie, troszkę oczy się przyzwyczają, filetowego kota walniesz na ścianę i będzie dobrze. prędzej całe stado .... takich dużych , żeby ściany nie było widać.... Link do komentarza
acia Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #12 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat prędzej całe stado .... takich dużych , żeby ściany nie było widać.... Jak Cię ściana tak męczy to zrób białą przecierkę i już ...choć może lepiej nie Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #13 Napisano 25 sierpnia 2011 (edytowany) tak to wygląda w wersji roboczej, jeszcze góry nie domalowane .... widok sprzed mojego laptoka na tym pierwszym zdjęciu .... naprzeciw jak w pysk ... nijak wzrokiem omijać .... odcień się zmienia w zależności od padania światła .... w hollu na poddaszu wygląda bardziej stonowany .... na dole jak groszek na wiosnę edit: jeśli tymi fotami komuś poprawiłam humor i leży i kwiczy - to bardzo się cieszę .... przynajmniej jeden plus Edytowano 25 sierpnia 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #14 Napisano 25 sierpnia 2011 Moim zdaniem ta zieleń jest bardzo ładnie nasycona.Kontrastuje, ale niezbyt nachalnie. Optycznie - zdecydowanie wydziela pomieszczenia i rozjaśnia klatkę.Kilka niewielkich „dodatków” na ścianie i będzie złagodzony kontrast – choć mnie w takim stadium też się podoba. 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #15 Napisano 25 sierpnia 2011 Rysiu .... ja wiem, że mnie trochę lubisz i pewnie Ci mnie żal , i stąd te słowa pociechy .... ale .... kurde .... szczerze proszę ... szczerze ..... a serio ...... serio? bo ja się najwyraźniej nie znam .... Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #16 Napisano 25 sierpnia 2011 A co ma lubienie do opinii – własnej , tym bardziej, że do klakierów raczej nie należę i nader często popuszczam wodzy swojej złośliwości. Moim zdaniem to bardzo fajna zieleń. Dobrze nasycona – nie cierpię różnych „stonowanych” odcieni zieleni – wyglądają jakby słoń puścił pawia, po zjedzeniu trawy.Ta jest soczysta i bardzo dobrze koresponduje z tym niby fioletem wrzosowo-liliowo-kakaowym. Powiększa przestrzeń i wydziela ją w sposób pogodny i wesoły. Nie ma nijakości.Ale to tylko moje zdanie. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #17 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat A co ma lubienie do opinii – własnej , tym bardziej, że do klakierów raczej nie należę i nader często popuszczam wodzy swojej złośliwości. nie uwierzę, że kobitę - stojącą nad urwiskiem rozpaczy byś jeszcze dobił na ament ... Cytat Moim zdaniem to bardzo fajna zieleń. Dobrze nasycona – nie cierpię różnych „stonowanych” odcieni zieleni – wyglądają jakby słoń puścił pawia, po zjedzeniu trawy. Cytat Ta jest soczysta i bardzo dobrze koresponduje z tym niby fioletem wrzosowo-liliowo-kakaowym. Powiększa przestrzeń i wydziela ją w sposób pogodny i wesoły. Nie ma nijakości.Ale to tylko moje zdanie. trochę mi ulżyło .... skoro tak mówisz , to pewnie takie jest Twoje odczucie i być może jeszcze kilku innych osób ... które wyjątkowo nie leżą i kwiczą dobra .... tak jest i nic nie zmienię przez najbliższe kilka lat .... to jakie dodatki do tego groszku? zapodajcie coś fajnego ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #18 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat nie uwierzę, że kobitę - stojącą nad urwiskiem rozpaczy byś jeszcze dobił na ament ... Może i bym nie dobijał, ale na pewno prosiłbym o pośpiech w podjęciu decyzji – zwłaszcza jeśliby blokowała przejście. Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #19 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Może i bym nie dobijał, ale na pewno prosiłbym o pośpiech w podjęciu decyzji – zwłaszcza jeśliby blokowała przejście. Link do komentarza
Gość gawel Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #20 Napisano 25 sierpnia 2011 Choć koty sa the best i kocham je. To jednak nie szedłbym w stronę malunków tylko raczej ramek . Fioletowe ramki na zielonej ścianie prezentują się super. Jak dotre w koncu do domu to zrobię kilka zdjęć i wkleję Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #21 Napisano 25 sierpnia 2011 dzięki , gawel .... czekam ... podsunąłeś mi taki pomysł .... trzy jednakowe fioletowe ramki - duże .... a wewnątrz wielkoformatowe , może foty czarno-białe , a może kolorowe w plenerze śród zieleni : na jednej Kasica , na drugiej Kamila , a pośrodku razem .... tylko musiałabym Im sesję zrobić jak wrócą z wakacji .... Link do komentarza
demo Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #22 Napisano 25 sierpnia 2011 Niezbyt duże przestrzenie lepiej potraktować bardzo jasnym kolorkiem (intensywny jeszcze bardziej pomniejsza) . Nie upiększać nic na siłę kolorami bo efekty takich zabiegów często rozmijają się z oczekiwaniami .Minimalizm i umiar jest podstawą dobrego mieszkania . Kolorki szybko się opatrzą i znudzą . Wiem nic nie pomagam bo i tak już pomalowane , ale takie jest moje zdanie poparte wielokrotnymi doświadczeniami . Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #23 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Niezbyt duże przestrzenie lepiej potraktować bardzo jasnym kolorkiem (intensywny jeszcze bardziej pomniejsza) . Nie upiększać nic na siłę kolorami bo efekty takich zabiegów często rozmijają się z oczekiwaniami .Minimalizm i umiar jest podstawą dobrego mieszkania . Kolorki szybko się opatrzą i znudzą . Wiem nic nie pomagam bo i tak już pomalowane , ale takie jest moje zdanie poparte wielokrotnymi doświadczeniami . mam podobne zdanie do Twojego ....dla mnie jest za zielono .... na próbniku wyglądał na bardziej stonowany .... tym bardziej, że zielony to jednak nie mój kolor gdybym znała efekt , pewnie pomalowałabym na inny kolor .... ale jest jak jest , chwilowo tak będzie .... przy kolejnym remoncie będzie inny kolor ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #24 Napisano 25 sierpnia 2011 Tak trochę z żartem:Klatka schodowa ma zapewnić bezpieczeństwo użytkowników, a zbyt dużo do oglądania na ścianach tejże, może doprowadzić do rozkojarzenia i braku koordynacji ruchowej, a to w efekcie może doprowadzić do upadku ze schodów, a to z kolei doprowadzić do obrażeń ciała – no chyba, ze właśnie takie są zamierzenia. Link do komentarza
Moose Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #25 Napisano 25 sierpnia 2011 Ja lubię zielony więc mnie się podoba... Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #26 Napisano 25 sierpnia 2011 Protestuję – to nie jest kolor intensywny, tylko nasycony.Ten odcień zieleni jest też jasny – zwłaszcza w „otoczeniu” innych kolorów np. salonu.Gdyby w tym zestawie (z salonem) był mnie nasycony (bardziej mdły) czy też jaśniejszy, powstały kontrast byłby (jeśli byłby) mdły i nijaki.Jeśli w tym zestawie miała być zieleń – to tylko taka nasycona.Oczywiście – moim zdaniem. 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #27 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Tak trochę z żartem:Klatka schodowa ma zapewnić bezpieczeństwo użytkowników, a zbyt dużo do oglądania na ścianach tejże, może doprowadzić do rozkojarzenia i braku koordynacji ruchowej, a to w efekcie może doprowadzić do upadku ze schodów, a to z kolei doprowadzić do obrażeń ciała – no chyba, ze właśnie takie są zamierzenia. czyli foty dziewczyn w tym miejscu to nie najlepszy pomysł? to rzuć siakimś innym [pomysłem... Cytat Ja lubię zielony więc mnie się podoba... kolejna nawiedzona ... Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #28 Napisano 25 sierpnia 2011 (edytowany) Dlaczego niby nie jest?Byleby były dość duże (aby z „daleka” były widoczne szczegóły) oraz nie było ich zbyt wiele – o tak, od „niechcenia” – bez naciapania.dopisałem:To tak jak z aktem. Idealna sylwetka, idealne proporcje, idealne kształty, idealne rysy twarzy – ale całość tyko idealna bez „achów”, bo oko błądzi i nie bardzo wie na czym się „zatrzymać”.Ale jak fotograf uwydatni jakąś część ciała, to wtedy widzi się całość, w kontekście jasno wyeksponowanego szczegółu.Ps. Moim zdaniem zdjęcia powinny być czarno-białe, nie dość że trendy, to jeszcze intrygują - ale nie rozpraszają tak jak kolorowe. Edytowano 25 sierpnia 2011 przez bajbaga (zobacz historię edycji) 1 Link do komentarza
Gość gawel Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #29 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat dzięki , gawel .... czekam ... podsunąłeś mi taki pomysł .... trzy jednakowe fioletowe ramki - duże .... a wewnątrz wielkoformatowe , może foty czarno-białe , a może kolorowe w plenerze śród zieleni : na jednej Kasica , na drugiej Kamila , a pośrodku razem .... tylko musiałabym Im sesję zrobić jak wrócą z wakacji .... Zdecydowanie jestem na ta\\TAK super pomysł. Ja zrobie sobie zdjęcie w sypialni after i drugie koło lodówki before. zanim dojde do lodówki to wroce Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #30 Napisano 25 sierpnia 2011 (edytowany) Daga super ten zielony....Bajbaga ma rację....teraz te fioletowe dodatki znaczy jakieś ramki fioletowe i będzie super....czytałam gdzieś, że pomarańcz do zielonego super pasuje, ale chyba już za dużo byłby tych kolorów co?? Cytat Zdecydowanie jestem na ta\\TAK super pomysł. Ja zrobie sobie zdjęcie w sypialni after i drugie koło lodówki before. zanim dojde do lodówki to wroce oki to ja też czekam na zdjęcie ale schody w sumie brązowe, to może dodatki też brązowe Edytowano 25 sierpnia 2011 przez ewiq0 (zobacz historię edycji) 1 Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #31 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Ps. Moim zdaniem zdjęcia powinny być czarno-białe, nie dość że trendy, to jeszcze intrygują - ale nie rozpraszają tak jak kolorowe. super, tak zrobię.... Cytat Zdecydowanie jestem na ta\\TAK super pomysł. Ja zrobie sobie zdjęcie w sypialni after i drugie koło lodówki before. zanim dojde do lodówki to wroce Cytat Daga super ten zielony....Bajbaga ma rację....teraz te fioletowe dodatki znaczy jakieś ramki fioletowe i będzie super... kusi mnie , żeby kupić najprostsze ramki i przemalować na ten kolor jeżynkowy co jest w salonie ... zdjęcia nawet mogę sama druknąć .... mam w pracy drukarki cyfrowe ... dokupię tylko papier fotograficzny Link do komentarza
Gość gawel Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #32 Napisano 25 sierpnia 2011 Zdjęcia czarnobiale to nie do końca ale sephia byłaby superNajtaniej farbę dorobisz a castormie. Można nawet 0.5 litra ja za litr fiołkowego fioleciku olejnego polmat zapłaciłem na bazie tikurilli ok 40 zł Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #33 Napisano 25 sierpnia 2011 Sugestia ?Nie wiem jakie będą „kompozycje” tych zdjęć, ale wydaje mi się, że dla tego „celu”,najlepiej wydrukować na papierze „jedwab” lub matowym. Link do komentarza
Barbossa Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #34 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Ja lubię zielony więc mnie się podoba... toć baa jeszcze jak strzelić ciapy kawa-z-mlekiem to by dopiero było Link do komentarza
bajbaga Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #35 Napisano 25 sierpnia 2011 (edytowany) Cytat Zdjęcia czarnobiale to nie do końca ale sephia byłaby super Na tym zielonym ?Moim zdaniem zbyt mało kontrastowe z podkładem ściany. Nawet jak ramka będzie ciemna.Sephia jest miękka, stonowana, bardzo klimatyczna – wręcz melancholijna.A na zdjęciach mają być młode dziopy pełne życia.Jakoś mi nie pasi. Edytowano 25 sierpnia 2011 przez bajbaga (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #36 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat toć baa jeszcze jak strzelić ciapy kawa-z-mlekiem to by dopiero było kawa z mlekiem wygląda przy tym akurat zielonym rewelacyjnie .... schody są w takim właśnie mniej więcej - i jak widać na focie - fajnie się komponuje ... jeno co by miało być w tej kawie z mlekiem ? ciapy jak od krowy? czy obrazek? czy malunek? czy ..... co? Link do komentarza
Gość gawel Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #37 Napisano 25 sierpnia 2011 Daga to jest to o czym rozmawialiśmy a tu link http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=lu...p;sorting=price może cos upatrzyszalbo takie rameczki jako uzupełnienie Link do komentarza
abdom Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #38 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat kawa z mlekiem wygląda przy tym akurat zielonym rewelacyjnie .... schody są w takim właśnie mniej więcej - i jak widać na focie - fajnie się komponuje ... jeno co by miało być w tej kawie z mlekiem ? ciapy jak od krowy? czy obrazek? czy malunek? czy ..... co? Jakby co, to mi tej kawy z mlekiem (konkretnie Cappucino z Beckers Color Designer) zostało półtorej bańki, czyli ok. 7 litrów. Można malować i malować .... Pół domu mam tym pomalowane (łącznie z klatką schodową), więc trudno było wycyrklowac z ilością a były akurat w promocji w OBI, więc wziąłem tyle, zeby na pewno starczyło... Wracając do głównego wątku, też mam gołe ściany na klatce - trochę łyso, ale z takimi "pierdołami" muszę jeszcze poczekać. Mam jeszcze parę robótek do zrobienia przed zimą Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #39 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Jakby co, to mi tej kawy z mlekiem (konkretnie Cappucino z Beckers Color Designer) zostało półtorej bańki, czyli ok. 7 litrów. Można malować i malować .... Pół domu mam tym pomalowane (łącznie z klatką schodową), więc trudno było wycyrklowac z ilością a były akurat w promocji w OBI, więc wziąłem tyle, zeby na pewno starczyło... jak patrzę na te ściany to mam ochotę natychmiast do Ciebie jechać po tą farbę.... trochę czasu zajmie mi przyzwyczajenie oczu... Cytat Wracając do głównego wątku, też mam gołe ściany na klatce - trochę łyso, ale z takimi "pierdołami" muszę jeszcze poczekać. Mam jeszcze parę robótek do zrobienia przed zimą ja też mam do zrobienia .... a chęci jakby zero.... Link do komentarza
abdom Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #40 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat ja też mam do zrobienia .... a chęci jakby zero.... Nie wiem, czy inni też tak mają, ale u mnie zapał do pracy jest wprost proporcjonalny do ilości pracy, jaka mi jeszcze została Przez ostatnie 4 dni przykleiłem 2 listwy progowe w drzwiach.... dawniej byłem wydajniejszy, ale teraz tłumaczę to sobie upałami Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #41 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat Nie wiem, czy inni też tak mają, ale u mnie zapał do pracy jest wprost proporcjonalny do ilości pracy, jaka mi jeszcze została Przez ostatnie 4 dni przykleiłem 2 listwy progowe w drzwiach.... dawniej byłem wydajniejszy, ale teraz tłumaczę to sobie upałami ja sobie przez ostatnie kilka dni tłumaczyłam brak wykonania prac ogrodowych pracami elewacyjnymi .... ale przecież ani ja nie malowałam , ani mi kopaczki malarze z rąk siłą nie wyrywali Link do komentarza
abdom Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #42 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat ja sobie przez ostatnie kilka dni tłumaczyłam brak wykonania prac ogrodowych pracami elewacyjnymi .... ale przecież ani ja nie malowałam , ani mi kopaczki malarze z rąk siłą nie wyrywali No, ale INWESTOR (brzmi "prawie" jak PREZES ) nie może pracować fizycznie, bo morale u robotników by spadło...Jesteś usprawiedliwiona Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #43 Napisano 25 sierpnia 2011 (edytowany) gawel ...dzięki za foty .... na gorąco postanowiłam żadnych decyzji nie podejmować .... ochłonąć kilka dni , pomyśleć na spokojnie , połazić po sklepach może mnie się coś rzuci .... na dziś żeby odreagować naszkicowałam kotka ... jednego z dwóch które miałam zamiar namalować na tej piżdżatozielonej ścianie ... jeśli zdecyduję się na koty to będą te .... ale nie namalowane na ścianie , tylko na płótnie i oprawione antyramą .... koty byłyby na tle przecierek w kolorze kawy z mlekiem , a same koty - czarne ... a tak naszkicowałam dziś jednego z nich na płótnie 60cm/45cm .... nie malowałam , bo mi Kaśka wymalowała ostatnio całą białą akwarelę i farbę akrylową , czarnej też mam resztkę... muszę sklep odwiedzić w mieście.... drugi będzie też na płótnie , analogiczny kolorystycznie .... jeśli wyjdą fajnie i nie zdecyduję sie ich powiesić na klatce - to powieszę w sypialni , tam też będą pasować.... pomyślę , połażę, prześpię się z tym .... nie będę teraz decydować.... Cytat No, ale INWESTOR (brzmi "prawie" jak PREZES ) nie może pracować fizycznie, bo morale u robotników by spadło...Jesteś usprawiedliwiona masz rację , w końcu nie bez powodu Szefowa do mnie mówili znaczy - moje lenistwo zostało usprawiedliwione ... Edytowano 25 sierpnia 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Moose Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #44 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat toć baa jeszcze jak strzelić ciapy kawa-z-mlekiem to by dopiero było Złośliwiec... Link do komentarza
Barbossa Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #45 Napisano 25 sierpnia 2011 oj tam oj tam.... Link do komentarza
Moose Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #46 Napisano 25 sierpnia 2011 Uważaj... mogę Cię zaskoczyć we paździerzniku... Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #47 Napisano 25 sierpnia 2011 (edytowany) buuuuu .... ja chcę inne ściany.... przemalowałabym sama ... ale nie sięgnę ..... poczekam kilka dni ... jak sie nie przyzwyczaję to przemaluję... kupie se kij do wałka bo połamałam i przemaluję stojąc na krześle na schodzie zabiegowym , najwyżej mnie będą zbierać w kawałkach ... Edytowano 25 sierpnia 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #48 Napisano 25 sierpnia 2011 ale tyś jest skorpionidło.....buuuu dodatki kawka z mlekiem i będzie oka swoją drogą jak też mam gołą klatkę schodową, a tyle fajnych dodatków jest....muszę coś pomyśleć Link do komentarza
daggulka Napisano 25 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #49 Napisano 25 sierpnia 2011 Cytat ale tyś jest skorpionidło.....buuuu dodatki kawka z mlekiem i będzie ok bo ta kawa z mlekiem chyba najbardziej tu będzie pasować .... trochę stonuje tą piżdżącą zieleń... na przykład fototapeta w sepii w miejscu gdzie był dmuchawiec.... to w sumie nie kawa z mlekiem , ale mam wrażenie że wyciszy trochę ... ale mogę się mylić... Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #50 Napisano 25 sierpnia 2011 ta z tymi schodami super...wydłużyła by klatkę schodową Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się