Karlsen Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 20 sierpnia 2011 Co sądzicie o tym wynalazku? Właśnie natrafiłem na Biedronkową ofertę http://www.biedronka.pl/prysznic_led/ i zastanawiam się czy może nie spróbować "koloro-terapii" dla ubogich. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Co sądzicie o tym wynalazku? Właśnie natrafiłem na Biedronkową ofertę http://www.biedronka.pl/prysznic_led/ i zastanawiam się czy może nie spróbować "koloro-terapii" dla ubogich. gadżecik .... kup, powiedz czy świeci jak trza i kiedy trza , to ja też sobie kupię - bo akurat muszę wymienić w swojej łazience Link do komentarza
retrofood Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Co sądzicie o tym wynalazku? Właśnie natrafiłem na Biedronkową ofertę http://www.biedronka.pl/prysznic_led/ i zastanawiam się czy może nie spróbować "koloro-terapii" dla ubogich. Ci co kochają długopis - górala, któremu po naciśnięciu guziczka wyskakuje kutasik, będą zachwyceni. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Ci co kochają długopis - górala, któremu po naciśnięciu guziczka wyskakuje kutasik, będą zachwyceni. a gdzie takiego można kupić? Link do komentarza
Karlsen Napisano 20 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #5 Napisano 20 sierpnia 2011 (edytowany) Cytat gadżecik .... kup, powiedz czy świeci jak trza i kiedy trza , to ja też sobie kupię - bo akurat muszę wymienić w swojej łazience Właśnie potrzeba wymiany słuchawki i cotygodniowy przegląd "nowości" dyskontów spowodował moje zainteresowanie tym "telefonem". Cytat a gdzie takiego można kupić? Kutasik, górala czy długopis? Edytowano 20 sierpnia 2011 przez Karlsen (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Kutasik, górala czy długopis? nie potrafię się zdecydować... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #7 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat nie potrafię się zdecydować... A nie możesz dwa w jednym Teraz to takie modne Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat A nie możesz dwa w jednym Teraz to takie modne jakbym mogła jeszcze ten długopis , to już byłaby pełnia szczęścia ... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #9 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat jakbym mogła jeszcze ten długopis , to już byłaby pełnia szczęścia ... Trza się zapytać ,może w promocji dorzucą i marzenie życia się spełni Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #10 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Trza się zapytać ,może w promocji dorzucą i marzenie życia się spełni do marzenia życia musieliby dorzucić jeszcze szóstkę w totka Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #11 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat do marzenia życia musieliby dorzucić jeszcze szóstkę w totka 6 w totka to moje marzenie ja byłem pierwszy, nie pamiętasz Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #12 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat 6 w totka to moje marzenie ja byłem pierwszy, nie pamiętasz pamiętam ... mam nadzieję, ze Ty za to pamiętasz , że ja stałam w pierwszej kolejności z rączką wyciągniętą do podziału może wrócimy do tematu wątku? Karlsen zaraz wpadnie i tu nas poustawia Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #13 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat pamiętam ... mam nadzieję, ze Ty za to pamiętasz , że ja stałam w pierwszej kolejności z rączką wyciągniętą do podziału może wrócimy do tematu wątku? Karlsen zaraz wpadnie i tu nas poustawia Wszystko jest w temacie,aby kupić trza najpierw wygrać aby były fundusze na zakupy Ależ pamiętam,pamiętam tylko ten podział na zlocie miał się odbyć Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #14 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Wszystko jest w temacie,aby kupić trza najpierw wygrać aby były fundusze na zakupy Ależ pamiętam,pamiętam tylko ten podział na zlocie miał się odbyć zaprrrrraszam .... https://forum.budujemydom.pl/Jesienny-Zlot-...-2011-f175.html Link do komentarza
ewiq0 Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #15 Napisano 20 sierpnia 2011 i tym oto sposobem kolejny na liście nie bądźcie tacy zadowoleni, bo Was zaraz franek pogoni a wracając do tematu, to ja na mieszkaniu wymieniałam co chwila słuchawkę prysznicową, ale teraz sprawiliśmy sobie już porządny sprzęt grohe, więc niestety ten gadżecik już nie dla mnie....ale długopis czemu nie tyle, że do pracy nie mogłabym go nosić Link do komentarza
Karlsen Napisano 20 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #16 Napisano 20 sierpnia 2011 Wracając do tematu ... jak traficie tę "szóstkę" w Lotto to proszę o prezent w postaci tej słuchawki. Na tę chwilę pieniądze odkładam na materiały budowlane, a kosmiczne technologie ledowe pozostawiam na przyszłość. Dlatego też z zazdrością przeczytam relację z Waszego zlotu. Link do komentarza
retrofood Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #17 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat a gdzie takiego można kupić? na Krupówkach. Cytat Wracając do tematu ... jak traficie tę "szóstkę" w Lotto to proszę o prezent w postaci tej słuchawki. Na tę chwilę pieniądze odkładam na materiały budowlane, a kosmiczne technologie ledowe pozostawiam na przyszłość. Dlatego też z zazdrością przeczytam relację z Waszego zlotu. Ty się nie wygłupiaj, tylko dopisuj do listy Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #18 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Wracając do tematu ... jak traficie tę "szóstkę" w Lotto to proszę o prezent w postaci tej słuchawki. Na tę chwilę pieniądze odkładam na materiały budowlane, a kosmiczne technologie ledowe pozostawiam na przyszłość. Dlatego też z zazdrością przeczytam relację z Waszego zlotu. nie marudź.... za 10 m-cy być może będzie zlot letni w okolicach Warszawy - to bliżej Ciebie niż jesienny kole Rzeszowa czy zimowy w górach .... mam nadzieję, że do tego czasu Ci się sytuacja z budową wyklaruje , znaczy czas znajdziesz i przyjedziesz , wtedy podział kasy z szóstki mhtyl'a nastąpi publicznie , żeby nikt nie poczuł się pominięty ... Cytat na Krupówkach. byłam zimą ... a nie widziałam .... musiał być niezwykle mały znaczy nie warto Link do komentarza
ewiq0 Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #19 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Wracając do tematu ... jak traficie tę "szóstkę" w Lotto to proszę o prezent w postaci tej słuchawki. Na tę chwilę pieniądze odkładam na materiały budowlane, a kosmiczne technologie ledowe pozostawiam na przyszłość. Dlatego też z zazdrością przeczytam relację z Waszego zlotu. a dlaczego "waszego"....zlot może być i Twój Cytat wtedy podział kasy z szóstki mhtyl'a nastąpi publicznie , żeby nikt nie poczuł się pominięty ... mthyl nie przyznawaj się publicznie, że wygrałeś, bo nw tedy z 6 zrobi się 3 i ci ledwo na nowy kupon starczy ...wiesz pw jest lepszym rozwiązaniem Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #20 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat a dlaczego "waszego"....zlot może być i Twój właśnie , umkło mnie to stwierdzenie .... zlot jest forumowy .... czyli wszystkich forumowiczów... i każdy jest mile widziany .... swego czasu raz nawet TB był - przyjechał i wyjechał cały Karlsen ... mam wyrzuty sumienia , żeśmy Ci tak wewontek zaśmiecili .... w ramach rehabilitacji - masz tutaj poczytaj - był podobny temat przerabiany .... https://forum.budujemydom.pl/Swiecacy-kran-t15105.html Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #21 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat mthyl nie przyznawaj się publicznie, że wygrałeś, bo nw tedy z 6 zrobi się 3 i ci ledwo na nowy kupon starczy ...wiesz pw jest lepszym rozwiązaniem Ok! Zainteresowanym osobom wyślę na pw wiadomość Link do komentarza
Karlsen Napisano 20 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #22 Napisano 20 sierpnia 2011 Miałem okazję posmakować koloroterapii w saunie, a później przekonać się pod prysznicem o sile opcji "ice rain" oraz "tropical rain". Kosztowne te próbowanie było, ale za to mogę się pochwalić, czego to ja nie doświadczyłem Świecący kran, ledowa słuchawka i guma o smaku rock&roll-owym. W którym kierunku zmierza ten świat? Dobrze, że z Wami można na każdy temat pogaworzyć. Link do komentarza
daggulka Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #23 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Dobrze, że z Wami można na każdy temat pogaworzyć. z reguły nie ten co akurat trza ... Link do komentarza
retrofood Napisano 20 sierpnia 2011 Udostępnij #24 Napisano 20 sierpnia 2011 Cytat Świecący kran, ledowa słuchawka i guma o smaku rock&roll-owym. A ta guma... to do czego była...??? Link do komentarza
Karlsen Napisano 21 sierpnia 2011 Autor Udostępnij #25 Napisano 21 sierpnia 2011 Zawstydzony nie wiem, co odpowiedzieć ... znaczy wiem do czego służy, ale do czego została użyta to inna bajka. Link do komentarza
retrofood Napisano 21 sierpnia 2011 Udostępnij #26 Napisano 21 sierpnia 2011 (edytowany) Cytat Zawstydzony nie wiem, co odpowiedzieć ... znaczy wiem do czego służy, ale do czego została użyta to inna bajka. Nie ma się co wstydzić. To już tak z wieloma rzeczami bywa, ze ludzie wymyślają im całkiem inne przeznaczenie niż przewidywał producent... albo nawet Ustawodawca.Np. do czego służy krzesło? Edytowano 21 sierpnia 2011 przez retrofood (zobacz historię edycji) Link do komentarza
2hd Napisano 25 sierpnia 2011 Udostępnij #27 Napisano 25 sierpnia 2011 Moim zdaniem bateria prysznicowa z diodami LED to fajna sprawa,prezentuje się bardzo efektownie. Ale czy każdy chciałbym mieć coś takiego w swojej łazience? Chyba raczej nie... Link do komentarza
kornelia80 Napisano 25 lutego 2012 Udostępnij #28 Napisano 25 lutego 2012 Cytat Co sądzicie o tym wynalazku? Właśnie natrafiłem na Biedronkową ofertę http://www.biedronka.pl/prysznic_led/ i zastanawiam się czy może nie spróbować "koloro-terapii" dla ubogich. Jeśli chodzi o produkt z Biedronki, to powstrzymałabym się. Lepiej kupić sprawdzony produkt, przekonałam się już o tym wielokrotnie.Lepsza będzie duża słuchawka z szerokim strumieniem, co da efekt deszczowni:http://megalazienki.pl/sluchawka/ideal-sta...a-140-mm,23058s Link do komentarza
Jani_63 Napisano 25 lutego 2012 Udostępnij #29 Napisano 25 lutego 2012 Ta szczególnie... szczególnie dlatego że ze strony która reklamujesz Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 25 lutego 2012 Udostępnij #30 Napisano 25 lutego 2012 Cytat Co sądzicie o tym wynalazku? Właśnie natrafiłem na Biedronkową ofertę http://www.biedronka.pl/prysznic_led/ i zastanawiam się czy może nie spróbować "koloro-terapii" dla ubogich. Ciekawy bajer Link do komentarza
Teonet Napisano 28 lutego 2012 Udostępnij #31 Napisano 28 lutego 2012 Te słuchawki z diodami LED bardzo fajnie wyglądają . Strumień wody wygląda fajnie w takich rozwiązaniach. Link do komentarza
GlazuraStrzelin Napisano 29 lutego 2012 Udostępnij #32 Napisano 29 lutego 2012 Racja,strumień wody dzięki takim diodom LED prezentuje się naprawde bardzo fajnie i efektownie. Zresztą moi znajomi mają tak urządzoną łazienkę i są zadowoleni. Jeśli jednak ktoś nie chce tych "bajerów", to w zupełności wystarczy zwykła słuchawka prysznicowa,która jest też znacznie tańsza. Link do komentarza
Ryszard Kłosiński Napisano 9 marca 2012 Udostępnij #33 Napisano 9 marca 2012 Kiedyś spędzałem noc w hotelu, gdzie pod prysznicem była właśnie taka słuchawka Bajer całkiem fajny.. ale z pewnością po kilku "kąpaniach" przestaniesz zwracać na niego uwagę..Ja wolałbym kupić lepszą deszczownię.. Link do komentarza
GlazuraStrzelin Napisano 21 marca 2012 Udostępnij #34 Napisano 21 marca 2012 Na temat deszczownicy również słyszę wiele pozytywnych opinii,a przy tym zużycie wody jest podobno znacznie mniejsze niż w przypadku kiedy pod prysznicem jest zwykła słuchawka. To też bardzo fajne rozwiązanie. Link do komentarza
ZamknieteDrzwi Napisano 26 kwietnia 2012 Udostępnij #35 Napisano 26 kwietnia 2012 Bardzo efektowne,chciałbym mieć takie diody LED w swojej słuchawce prysznicowej. Wtedy radość z kąpieli byłaby jeszcze większa:) Link do komentarza
Gość arturo72 Napisano 26 kwietnia 2012 Udostępnij #36 Napisano 26 kwietnia 2012 Cytat Bardzo ładnie wygląda taka słuchawka z diodami LED. Fajnie zmienia kolor wody Mi tam woda ze słuchawki leci na głowę od strony włosów.Przy tej czynności z reguły oczy mam zamknięte i koloru wody nie widzę ;)Dla mnie zbędny bajer,co więcej powiem,że pachnie kiczem. Link do komentarza
szarotka Napisano 28 maja 2012 Udostępnij #37 Napisano 28 maja 2012 No niby tak, ale taki np. czajnik podświetlany zmieniający kolor, kiedy woda się gotuje, sprawił mi mnóstwo radości Nie bądźmy tacy surowi - czasem warto dopieścić to "dziecko" w sobie - tym bardziej, ze niedługo Dzień Dziecka ;) Link do komentarza
ikaria Napisano 3 czerwca 2012 Udostępnij #38 Napisano 3 czerwca 2012 Im więcej bajerów tym wieksza szansa,że coś sie zepsuje.ale jeśli cena nie jest wygórowana to można sobie pozwolić na "koloroterapię dla ubogich" Link do komentarza
MagiaPlytek Napisano 18 lipca 2012 Udostępnij #39 Napisano 18 lipca 2012 Zgadzam się i dlatego też jestem przeciwnikiem takiego rozwiązania. Uważam,ze zwykła bateria prysznicowa wystarczy i znakomicie spełnia swoją funkcję. Link do komentarza
Glazurnik_Rotberg Napisano 21 lipca 2012 Udostępnij #40 Napisano 21 lipca 2012 Jeśli stać cię na takie gadżety to instaluj. Według mnie mało funkcjonalna rzecz, która po czasie się nudzi. Co innego instalacja w hotelowych łazienka, podnosi prestiż hotelu. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 21 lipca 2012 Udostępnij #41 Napisano 21 lipca 2012 Cytat Jeśli stać cię na takie gadżety to instaluj. Według mnie mało funkcjonalna rzecz, która po czasie się nudzi. Co innego instalacja w hotelowych łazienka, podnosi prestiż hotelu. Do kogo ta odpowiedź? bo nie łapię. Link do komentarza
GlazuraStrzelin Napisano 23 lipca 2012 Udostępnij #42 Napisano 23 lipca 2012 Już wypowiadałem się w temacie i podtrzymuje że jest to fajny bajer,jednak nie oznacza on także braku funkcjonalności. Tutaj jedno można połączyć z drugim. Link do komentarza
tmk81 Napisano 5 sierpnia 2012 Udostępnij #43 Napisano 5 sierpnia 2012 Cytat Jeśli chodzi o produkt z Biedronki, to powstrzymałabym się. Lepiej kupić sprawdzony produkt, przekonałam się już o tym wielokrotnie.Lepsza będzie duża słuchawka z szerokim strumieniem, co da efekt deszczowni:http://megalazienki.pl/sluchawka/ideal-sta...a-140-mm,23058s Rzeczywiście fajna słuchawka jak za tą cenę, ale ma jeden minus - nie świeci :P Link do komentarza
GlazuraStrzelin Napisano 10 sierpnia 2012 Udostępnij #44 Napisano 10 sierpnia 2012 No nie jest to coś bez czego nie można by się obejść. Zwykły gadżety. Dla kogoś kto nie ma co robić z pieniędzmi, na pewno zakup nie zbędny. Ale czy przeciętnemu Polakowi jest takie coś potrzebne. Link do komentarza
Piter89 Napisano 31 sierpnia 2012 Udostępnij #45 Napisano 31 sierpnia 2012 Troszkę pozwolę sobie odświeżyć temat bo właśnie szukam takiej słuchawki i znalazłem ciekawą ofertę na jednej stronie gdzie nawet na filmie pokazali jak to działaCzy ktoś z was może kupował już taką słuchawkę i może mi powiedzieć czy przy zapalonym świetle też widać kolory czy tylko przy zgaszonym? Link do komentarza
Santex_waw Napisano 10 października 2012 Udostępnij #46 Napisano 10 października 2012 Przy zapalonym świetle również widać kolory,powiedzmy jeżeli są to diody niebieskie lub zielone. Jak wyobrażasz sobie kąpiel przy zgaszonym świetle? To wręcz nielogiczne. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się