Jani_63 Napisano 27 maja 2011 #51 Napisano 27 maja 2011 Cytat Wyjaśnienie problemów z logowaniem Przecież to tylko druty
Gość mhtyl Napisano 27 maja 2011 #52 Napisano 27 maja 2011 Cytat W pracy zalogowałam się bez problemu - czyli mojemu prywatnemu laptokowi nie podoba się najwyraźniej stronka Bedzie dobrze ... A ja w domu też bez problemu ÓW w końcu się udało Już zdążyłem zagłosować na kilka fotek a za niedługo może jakieś swoje fotki wstawię, o ile nie nastąpią jakieś problemy techniczne.
daggulka Napisano 27 maja 2011 #53 Napisano 27 maja 2011 Cytat za niedługo może jakieś swoje fotki wstawię, o ile nie nastąpią jakieś problemy techniczne. to wklejaj od razu jak zalogowało, kolejnej szansy może nie być ...
ewiq0 Napisano 27 maja 2011 #54 Napisano 27 maja 2011 Cytat Ewiq Podoba mi się no mi twoje też....pewnie komin wygra co?? tak myślę
coolibeer Napisano 28 maja 2011 #55 Napisano 28 maja 2011 Cytat no mi twoje też....pewnie komin wygra co?? tak myślę Na letce będą wybierać
ewiq0 Napisano 28 maja 2011 #56 Napisano 28 maja 2011 wiem wiem czytałam....ale głosowanie się liczy....z kilku najlepszych wybierzemy
bobiczek Napisano 28 maja 2011 #57 Napisano 28 maja 2011 dodałem na maxa - pozostało mi tylko 1 do dodania - muszę pomysleć które wkleić żeby wygrać -
ashantess Napisano 28 maja 2011 #58 Napisano 28 maja 2011 Cytat dodałem na maxa - pozostało mi tylko 1 do dodania - muszę pomysleć które wkleić żeby wygrać - A ja dodałam jedno tylko i czuję, że na nic nie będę mogła liczyć Raz, że aparatu nie mam tylko komórką walnięte, a dwa, że te co mam zdjęcia za małe wszystkie rozmiarem
daggulka Napisano 28 maja 2011 #59 Napisano 28 maja 2011 traktuję ten konkurs jak każdy inny - jako formę zabawy .... zdaje sobie sprawę, że mamy wśród nas prawdziwych amatorskich talenciarzy fotografiki , ale to nie o to tu chyba chodzi tylko o emocje przekazane za pomocą tych fotek a że bardzo lubię popatrzeć na ładne , fajne i zabawne rzeczy - więc chętnie zaglądam ... teraz tylko muszę zacząć głosować - ale ciężki wybór ...
bobiczek Napisano 28 maja 2011 #60 Napisano 28 maja 2011 Cytat traktuję ten konkurs jak każdy inny - jako formę zabawy .... a że bardzo lubię popatrzeć na ładne , fajne i zabawne rzeczy - więc chętnie zaglądam ... teraz tylko muszę zacząć głosować - ale ciężki wybór ... namnie namnie Daga, namnie, choćminiezależy, namnie!!!!!!!!!!!- he,he - fantastyczny konkurs żeby wylansować moje żale - ulałem i czuję się fantastycznie -I dzięki za konkurs!PS Daga! namnie, namnie........... Cytat A ja dodałam jedno tylko i czuję, że na nic nie będę mogła liczyć Raz, że aparatu nie mam tylko komórką walnięte, a dwa, że te co mam zdjęcia za małe wszystkie rozmiarem JUżIDĘ OBEJRZEĆ!Zawodowym nie jestem - na pewno skomentuję rozsądnie - nawet te z komórki -
daggulka Napisano 28 maja 2011 #61 Napisano 28 maja 2011 Cytat namnie namnie Daga, namnie, choćminiezależy, namnie!!!!!!!!!!!
Gość mhtyl Napisano 28 maja 2011 #62 Napisano 28 maja 2011 A ja poszedłem na maxa i walnąłem 10 fotek za jednym zamachem. NIECH WYGRA NAJLEPSZY czyli JA Cytat A ja dodałam jedno tylko i czuję, że na nic nie będę mogła liczyć Raz, że aparatu nie mam tylko komórką walnięte, a dwa, że te co mam zdjęcia za małe wszystkie rozmiarem Nie martw się,nie liczy się ilość i jakość tylko treść i to co ma do przekazania.
bobiczek Napisano 28 maja 2011 #63 Napisano 28 maja 2011 Cytat Nie martw się,nie liczy się ilość i jakość tylko treść i to co ma do przekazania. howk!
daggulka Napisano 28 maja 2011 #64 Napisano 28 maja 2011 Cytat A ja poszedłem na maxa i walnąłem 10 fotek za jednym zamachem. NIECH WYGRA NAJLEPSZY czyli JA rywalizacja się rozwija normalnie jak w F1 co najmniej , byleby nie jak w KSW bo się może źle skończyć
Gość mhtyl Napisano 28 maja 2011 #65 Napisano 28 maja 2011 Cytat rywalizacja się rozwija normalnie jak w F1 co najmniej , byleby nie jak w KSW bo się może źle skończyć KSW to będzie na zlocie
daggulka Napisano 28 maja 2011 #66 Napisano 28 maja 2011 Cytat KSW to będzie na zlocie no ale zlot odpuszczasz walkowerem....
Gość mhtyl Napisano 28 maja 2011 #67 Napisano 28 maja 2011 Cytat no ale zlot odpuszczasz walkowerem.... No cóż siła wyższa Ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze
daggulka Napisano 28 maja 2011 #68 Napisano 28 maja 2011 Cytat No cóż siła wyższa no wiem, wiem ... Cytat Ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze trzymam za słowo .....
Gość mhtyl Napisano 28 maja 2011 #69 Napisano 28 maja 2011 Cytat trzymam za słowo ..... Nie za mocno bo udusisz
daggulka Napisano 29 maja 2011 #70 Napisano 29 maja 2011 mam takie małe pytanko - ile można oddać głosów w tym konkursie? czy jest jakiś limit? podoba mi się wiele zdjęć - ciężko się zdecydować .... klikam i klikam i nie wiem czy się spodziewać hasła, że wyczerpałam już wszystkie szanse zagłosowania
ewiq0 Napisano 29 maja 2011 #71 Napisano 29 maja 2011 Cytat mam takie małe pytanko - ile można oddać głosów w tym konkursie? czy jest jakiś limit? podoba mi się wiele zdjęć - ciężko się zdecydować .... klikam i klikam i nie wiem czy się spodziewać hasła, że wyczerpałam już wszystkie szanse zagłosowania a chyba nie ma....ja ta głosowałam na wszystkie prawie i limitu nie było
elutek Napisano 31 maja 2011 #72 Napisano 31 maja 2011 jak patrzę na niektóre zdjęcia to zaczynam wątpić, czy dobrze zrozumiałam temat konkursu...
coolibeer Napisano 31 maja 2011 #74 Napisano 31 maja 2011 Cytat jak patrzę na niektóre zdjęcia to zaczynam wątpić, czy dobrze zrozumiałam temat konkursu... które które?
Gość mhtyl Napisano 2 czerwca 2011 #75 Napisano 2 czerwca 2011 Jakiś zastój się ostatnio zrobił w galerii. Czyżby to była cisza przed burzą
Gość mhtyl Napisano 2 czerwca 2011 #77 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat heheh od 3 dni juz nikt nie głosuje Nie prawda wczoraj i przedwczoraj ktoś zagłosował (między innymi na moją fotkę), ale to i tak nic w porównaniu z początkiem
bobiczek Napisano 2 czerwca 2011 #78 Napisano 2 czerwca 2011 idę pooglądać - sam też wklejam..........
bobiczek Napisano 2 czerwca 2011 #80 Napisano 2 czerwca 2011 naplusikowałem....A dlaczego Wy nie piszecie o wrażeniach z obejrzanego zdjęcia - tylko ja jak ten gupi się tam produkuję?teraz zauważyłem dopiero....
daggulka Napisano 2 czerwca 2011 #81 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat naplusikowałem....A dlaczego Wy nie piszecie o wrażeniach z obejrzanego zdjęcia - tylko ja jak ten gupi się tam produkuję?teraz zauważyłem dopiero.... a to tam można komentować ?
Gość mhtyl Napisano 2 czerwca 2011 #82 Napisano 2 czerwca 2011 No! Wystarczy trochę postraszyć i proszę ruszyło się Zdjęć i głosów przybyło,aż miło oglądać i czytać
daggulka Napisano 2 czerwca 2011 #83 Napisano 2 czerwca 2011 ja niestety nie mam zbyt dużego wyboru ... duża część zdjęć poszła się paść kiedy padł mi dysk w kompie - nie udało się odzyskać - oczywiście kopii zapasowych nie robiłam bo po co dlatego - wkleiłam to co miałam , i są to fotki chyba niestety w niepełnym rozmiarze ... innych nie mam ...
bobiczek Napisano 2 czerwca 2011 #84 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat a to tam można komentować ? no przecież pod każdym zdjęciem jest na to miejsce -
daggulka Napisano 2 czerwca 2011 #85 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat no przecież pod każdym zdjęciem jest na to miejsce - tia , ale zapomniałeś że ja ślepa fabrycznie jestem ...
Gość mhtyl Napisano 2 czerwca 2011 #86 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat naplusikowałem....A dlaczego Wy nie piszecie o wrażeniach z obejrzanego zdjęcia - tylko ja jak ten gupi się tam produkuję?teraz zauważyłem dopiero.... A o mnie zapomniałeś ??: Jest nas dwóch
coolibeer Napisano 2 czerwca 2011 #87 Napisano 2 czerwca 2011 Bobiczek co twój ma takiego garba na awatarze konkursowym jak by go złamało w pół
bobiczek Napisano 2 czerwca 2011 #88 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat A o mnie zapomniałeś ??: Jest nas dwóch nie chciałem nadużywać wizerunku - ale skoro chcesz....Tylko później autoryzacji nie żądaj -A więc niniejszym pod przysięgą twierdzę - "ja i mhtyl - oba dwa my tylko komentujemy - ku wielkiej krzywdzie wyrządzonej wklejanym zdjęciom"Już - Cytat Bobiczek co twój ma takiego garba na awatarze konkursowym jak by go złamało w pół jakbym się znał na kompach tak jak Ty - to już dawno bym go miał kolorowego -A tak to po prostu robię co mogęA tak na marginesie"Świnia" jesteś - że podkreślaszI to z 6-cioma biustonoszami i 12 cyckami-
coolibeer Napisano 2 czerwca 2011 #89 Napisano 2 czerwca 2011 jak tylko ty.... zobacz kto pierwszy skomentował twoje zdjęcia mosiu
Gość mhtyl Napisano 2 czerwca 2011 #90 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat nie chciałem nadużywać wizerunku - ale skoro chcesz....Tylko później autoryzacji nie żądaj -A więc niniejszym pod przysięgą twierdzę - "ja i mhtyl - oba dwa my tylko komentujemy - ku wielkiej krzywdzie wyrządzonej wklejanym zdjęciom"Już - No już się lepiej poczułem
bobiczek Napisano 2 czerwca 2011 #91 Napisano 2 czerwca 2011 Cytat jak tylko ty.... zobacz kto pierwszy skomentował twoje zdjęcia mosiu no wiem, wiem - ale i tak jesteś leń - a to jest forma mobilizacji -
PeZet Napisano 2 czerwca 2011 #92 Napisano 2 czerwca 2011 kurka, o czym wy? To się głosuje? Idę zajrzeć sprawdzić.
bobiczek Napisano 2 czerwca 2011 #93 Napisano 2 czerwca 2011 a Redakcja czeka.. i czeka............. i czeka..............Zaraz chyba wkleję jakiś nowy temat ja - to zobaczy Redakcja jak się zrobi ruch............Znaczy się w interesie.......Znaczy sie odwołuję wszystko - za bardzo się kojarzy w każdym zdaniu -
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się