Błędy popełnione podczas wykonywania stropów
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
PS. W temacie pelletu
-
E tam, licząc kategorią ludzkiego życia to masz rację, ale w kategoriach kosmosu? Mrugnięcie okiem ledwo i tych gór ni ma, faluje na ich miejscu ocean. Naoglądałem się ostatnio różnych filmików na YT i zapamiętałe z nich taką ciekawostkę. Żaden, ale to ŻADEN gatunek istot żyjących na Ziemi nie przetrwał dłużej niż 15 mln lat. Mówi się czasem, że takie krokodyle to żyją od czasów przed dinozaurami, ale guzik prawda. Tamte to były zupełnie inne gatunki. Wspominam to w kontekście ludzi. Mamy przed sobą najwyżej 13 milionów lat. Chyba, że cos pie...olnie wcześniej.
-
Muszę Ci odpowiedzieć, że to nie są farmazony. Mnóstwo lat przepracowałem w handlu na kierunku wschodnim. A dowartościowywać się nie muszę, bo nie mam po co. Natomiast jeśli chcesz w temacie, to jedyną technologią lepszą od naszej to Ruscy mają w broni jądrowej. A i to ukradli, a nie wymyślili. Natomiast w technologiach cywilnych nie mają nic własnego. Wejdź do pierwszego dowolnego mieszkania w takiej Moskwie i spróbuj znaleźć w nim coś ruskiego. Piasek najwyżej na podłodze i woda w kranie. Poza tym cale wyposażenie jest importowane. W Moskwie. Natomiast na prowincji owszem, mają własne. Ale nawet kible ciągnęli z Ukrainy, bo u siebie takich nie widzieli. Nie widzieli i nie wiedzieli nawet, że do porcelanowego sracza potrzebna jest woda bieżąca. Dlatego przestań się pienić bo jesteś za chudy w uszach, żeby ze mną dyskutować. Rosyjski znam biegle, czytuje ich prasę, książki, oglądałem telewizję, bywałem w ich muzeach i teatrach, przejechałem po tym kraju setki i tysiące kilometrów (mieszkałem tam na stale przez kilka lat), wypijając przy tym cysterny wódki z Ruskimi, nawet z doradcą Jelcyna miałem przyjemność opróżnić pare flaszek koniaku (bez seksu było). Nie próbuj więc uczyć ojca dzieci robić bo masz pojęcie o Ruskich jak cielę o gwiezdnych wojnach.
-
Przez podczytywacz · Napisano
To zapewne masz już bilety wykupione do tego RAJU nad rzeką Moskwą i za Uralem No i pewnie będziesz miał lepiej jako obcokrajowiec, niż ich rodowity mieszkaniec... -
I to niszczy takich jak Ty, zawiść, ale urojona. Tacy jak Ty zawsze będą narzekać - dej, dej, dej, bo mam dwie lewe ręce. Nie słyszałeś, że w lecie prądu musieliśmy dokupić? Taki dobrobyt mamy, że nam prądu na klimatyzację brakło i tak ma być! Koniunktura jest dobra, ale zawsze się znajdzie taki z dwoma lewymi ręcami, co tylko woła - dej, dej, dej... Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się