mateuszlor Napisano 19 grudnia 2010 #1 Napisano 19 grudnia 2010 Witam.Czy można zamontować grzejnik łazienkowy w poziomie? Standardowo jest on montowany w pionie. Zbudowany jest z kilku/kilkunastu połączonych od tyłu pionowych "płytek" dł. 150 cm.
tani_domek Napisano 19 grudnia 2010 #2 Napisano 19 grudnia 2010 w zasadzie nie, ale teoretycznie powinien działać i poziomo choć trudno go będzie odpowietrzyć, ale można zawsze dać większą pompę to może "przepchnie" i separator powietrza zaraz za kotłem na zasilaniulepiej jednak poszukać innego grzejnika i zamontować go w pozycji przewidzianej przez producentatrochę powydziwiałem ale Ty też wydziwiasz
mateuszlor Napisano 19 grudnia 2010 Autor #3 Napisano 19 grudnia 2010 A jakby dać odpowietrznik na kolanku?
T. Brzęczkowski Napisano 20 grudnia 2010 #4 Napisano 20 grudnia 2010 Cytat A jakby dać odpowietrznik na kolanku? By takie "cóś" działało musi być niesprawna wentylacja...
HenoK Napisano 20 grudnia 2010 #5 Napisano 20 grudnia 2010 Cytat By takie "cóś" działało musi być niesprawna wentylacja... Niesprawna wentylacja lekiem na "całe zło" ?
T. Brzęczkowski Napisano 20 grudnia 2010 #6 Napisano 20 grudnia 2010 Cytat Niesprawna wentylacja lekiem na "całe zło" ? Byłem w takim śmiesznym sklepie- Pan sobie wyobrazi - wciskali ludziom takie rurkowe grzejniki do łazienek... Spytałem się jak to może ogrzewać gdy wentylacja jest w łazience z dołu do góry? A gościu mi zupełnie spokojnie - Oj a kto dziś robi wentylację!!! -
Barbossa Napisano 20 grudnia 2010 #7 Napisano 20 grudnia 2010 łazisz pan do takich sklepów, aby podbudować swe ego?
mateuszlor Napisano 20 grudnia 2010 Autor #8 Napisano 20 grudnia 2010 Cytat Cytat A jakby dać odpowietrznik na kolanku? By takie "cóś" działało musi być niesprawna wentylacja... A co ma do tego wentylacja?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się