Barbossa Napisano 22 listopada 2010 Udostępnij #1 Napisano 22 listopada 2010 help....poszukuję takiego fotelahttp://www.brwsofa.pl/strony/1/i/83.php?width=60i kuuur...cze znaleźć nie mogępomóżta...jestem zdesperowany....tzn znalazłem podobny ale za 1,6k PLN - oczadzieli, a tego nigdziedo tego jest pufateż bym nabył... Link do komentarza
daggulka Napisano 22 listopada 2010 Udostępnij #2 Napisano 22 listopada 2010 wygląda na to, że taniej tego fotela w naturalnej skórze nie kupisz ..... przejrzałam net ....zobacz cennik :http://www.google.pl/url?sa=t&source=w...olQ&cad=rjanapisałabym na Twoim miejscu maila do BRW zapytaniem o dostępność tego fotela ze skóry naturalnej , sztucznej i ewentualnie innych materiałów obiciowych (welur?), oraz o aktualny cennik i koniecznie dostępność w okolicach Wawy .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 22 listopada 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 22 listopada 2010 to jest sztuczna skóra, pierwotnie koszt był ok 750PLN(599 w promo),niestety nie kupiłem od razu z narożnikiem (wqoorwiłem się, promocja była, kupiłem, a potem to samo było na plakatach o 4 stówki taniej)brw ma to w doopie, oni tylko kupowali od innej firmy i sprzedawali jako swojeachodzi o to, że nigdzie nie ma Link do komentarza
daggulka Napisano 22 listopada 2010 Udostępnij #4 Napisano 22 listopada 2010 a pytałeś tam gdzie kupowałeś? czy nie mogą sprowadzić? kurcze .... ciężka sprawa i sorrrry - czarno to widzę.... Link do komentarza
Barbossa Napisano 22 listopada 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 22 listopada 2010 no właśnie Link do komentarza
retrofood Napisano 23 listopada 2010 Udostępnij #6 Napisano 23 listopada 2010 Myślałem, że chodzi o fotel prezesa... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 23 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 23 listopada 2010 Chyba nie do końca rozumiem problem .... U producenta pytałeś? W Olsztynie ... nomen omen. Jak patrzę na ich sieć dystrybutorów w okolicach Warszawy, to aż mi się nie chce wierzyć, że nikt nie sprowadzi (o ile w ogóle jest to jeszcze produkowane). Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 listopada 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 23 listopada 2010 wiesz, nie uważam się za nieogarniętego, bo nawet potrafię w autobusie bilet skasowaća sprawa jest prosta jak budowa cepajak dzwonisz, to albo "nie ma" albo "nie orientuję się", "było", "jak nie ma, to nie ma"a jak piszesz to zlewkanikomu nie zależy na uszczęśliwieniu klienta, za marne parę stówek szukać i szarpać się z logistyką, bo się namęczą i niewiele zarobiąmoże popełniłem bląd - powinienem pytać się o ilości hurtowe, wtedy może by ktoś odpowiedział Link do komentarza
bajbaga Napisano 23 listopada 2010 Udostępnij #9 Napisano 23 listopada 2010 Problemem jest (chyba) również to, ze ten wzór jest zastrzeżony - czyli raczej na innego producenta nie należy liczyć. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 23 listopada 2010 Udostępnij #10 Napisano 23 listopada 2010 Cytat wiesz, nie uważam się za nieogarniętego, bo nawet potrafię w autobusie bilet skasowaća sprawa jest prosta jak budowa cepajak dzwonisz, to albo "nie ma" albo "nie orientuję się", "było", "jak nie ma, to nie ma"a jak piszesz to zlewkanikomu nie zależy na uszczęśliwieniu klienta, za marne parę stówek szukać i szarpać się z logistyką, bo się namęczą i niewiele zarobiąmoże popełniłem bląd - powinienem pytać się o ilości hurtowe, wtedy może by ktoś odpowiedział No ... to dooopa jakby....Spróbuję naruszyć swoje kontakty w brw tu u nas na miejscu, ale to ani szybko nie będzie, ani nic pewnego. Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 listopada 2010 Autor Udostępnij #11 Napisano 23 listopada 2010 wolniej, wolniej, wstrzymaj konia...podobnież w Meble Agata coś jest ino pod inną nazwą, kobita maca.. Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 listopada 2010 Autor Udostępnij #12 Napisano 23 listopada 2010 na zamówieniena styczeńśmiać się, czy płakać Link do komentarza
retrofood Napisano 23 listopada 2010 Udostępnij #13 Napisano 23 listopada 2010 Cytat na zamówieniena styczeńśmiać się, czy płakać https://forum.budujemydom.pl/Bedzie-ta-wojna-t13820.html Link do komentarza
daggulka Napisano 23 listopada 2010 Udostępnij #14 Napisano 23 listopada 2010 Cytat na zamówieniena styczeńśmiać się, czy płakać łożesz .... to może chociaż cena pocieszająca? czy też kicha? Link do komentarza
Barbossa Napisano 23 listopada 2010 Autor Udostępnij #15 Napisano 23 listopada 2010 kicha Link do komentarza
awaria Napisano 23 listopada 2010 Udostępnij #16 Napisano 23 listopada 2010 Cytat help....poszukuję takiego fotelahttp://www.brwsofa.pl/strony/1/i/83.php?width=60i kuuur...cze znaleźć nie mogępomóżta...jestem zdesperowany....tzn znalazłem podobny ale za 1,6k PLN - oczadzieli, a tego nigdziedo tego jest pufateż bym nabył... A coś takiego może cię zadowoli? http://www.sklep.meble.pl/p31581,najmodnie...otel-kongo.html Link do komentarza
Barbossa Napisano 24 listopada 2010 Autor Udostępnij #17 Napisano 24 listopada 2010 dzięki ale chyba nie mają takich obić, a cena podobnaale ze strony podanego przez Ciebie linku: Cytat Producent: FrontiRozmiar ( wysokość / szerokość / głębokość ): 85 cm / 95 cm / 84 cmMasa: 100 kg masa - ja tego na II piętro nie wtacham Link do komentarza
Barbossa Napisano 24 listopada 2010 Autor Udostępnij #18 Napisano 24 listopada 2010 ale jest tam taki mebel jak fotel Torino i to jest chyba to prawie to... Link do komentarza
Kocur798 Napisano 19 czerwca 2013 Udostępnij #19 Napisano 19 czerwca 2013 Cytat ale jest tam taki mebel jak fotel Torino i to jest chyba to :-)prawie to... Prawie, robi dużą różnicę.... Link do komentarza
bajbaga Napisano 19 czerwca 2013 Udostępnij #20 Napisano 19 czerwca 2013 Cytat Prawie, robi dużą różnicę.... Zwłaszcza po prawie 3 latach Link do komentarza
Jani_63 Napisano 19 czerwca 2013 Udostępnij #21 Napisano 19 czerwca 2013 Tak stare wykopalisko i bez spamu - to rzadkość. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się