stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #51 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat A coś jeszcze byś chciała wyrzucić? Rozwiń Mi ten dział wystarczy ....ale kiedyś padały pomysły - nie pamiętam od kogo że Wellness i fitness czy też przepisy kulinarne ... Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #52 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat To proszę mi odpowiedzieć dlaczego mam w " ostatnie posty" na stronie głownej również posty użytkownika zablokowanego ? Rozwiń Czy ty jesteś taka ciężka w rozumieniu nie widzisz co napisałem?NAPISAŁEM ŻE JEST MOŻLIWOŚĆ URUCHOMIENIA TAKICH FUNKCJI NA FORUM I JEŚLI ZOSTANĄ ONE URUCHOMIONE TO I STRONA GŁÓWNA BĘDZIE SIĘ TEGO TYCZYŁA. Normalnie jak krowie na granicy... Link do komentarza
acia Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #53 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Mi ten dział wystarczy ....ale kiedyś padały pomysły - nie pamiętam od kogo że Wellness i fitness czy też przepisy kulinarne ... Rozwiń No bez przesady nie samą budową człowiek żyje. Link do komentarza
muszka Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #54 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Ha Ha Ha Nie w pięć nie w dziesięć Czy problem sobotni który się ciągnie to sprawa punktów? Jeśli o to chodzi to proszę sobie je wziąść. Bo my tu walczymy o spokój na forum a tu redakcja punktami się zajmuje... Rozwiń też nie kapuje. Wszak nie o punkty się rozeszło... Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #55 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat też nie kapuje. Wszak nie o punkty się rozeszło... Rozwiń Kurde teraz to poprostu spadłem z fotela...... na dywan a z dywanu na podłogę. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #56 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat NAPISAŁEM ŻE JEST MOŻLIWOŚĆ URUCHOMIENIA TAKICH FUNKCJI NA FORUM I JEŚLI ZOSTANĄ ONE URUCHOMIONE TO I STRONA GŁÓWNA BĘDZIE SIĘ TEGO TYCZYŁA. Rozwiń To proszę mówić,że informatycy mają możliwość uruchomienia...A nie że jest możliwość uruchomienia...bo można to zrozumieć tak jak ja zrozumiałamA to dokładna treść tego postu który o tym mówił : Cytat Jest możliwość uruchomienia funkcji na forum:ignoruj ten tematignoruj tego użytkownikaPrzecież to by rozwiązało problem.Tym którym to się nie poodba nie czytali by tego bo by im się nie wyświetlało oraz nie widzieli by postów piszących przez ignorowanych użytkowników. I po problemie. Rozwiń Czy tu jest mowa o tym,że to jest w zakresie redakcji... ? Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #57 Napisano 21 czerwca 2010 "jest możliwość uruchomienia funkcji na forum" Chyba jasno i wyraźnie zostało to napisane. Ja nic innego do tego cytatu bym nie wymyśliłTo co na forum może być to jest to kwestia programistów i możliwości forum Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #58 Napisano 21 czerwca 2010 dział> Opinie, komentarze, ogłoszenia <są w hyde -parku ? Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #59 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat .... a Stokrotko od kiedy to forum się zmieniło pewnie chciałaś otrzymać ode mnie odpowiedź, że od momentu pojawienia się aktywu FM, otóż muszę Cię zawieść dla mnie zmieniło się ono kilka tygodni wcześniej...... Rozwiń Też to potwierdzam, i co ważne, wcale mi to nie przeszkadza, bo umiem dokonać wyboru co chcę czytać - ale moje zdanie może nie jest istotnne, bo też jestem "aktyw" tamtego forum. , tak jak dziesiatki innych, którzy tu bywają i pisują od lat.Bedę teraz kadził Bardzo duży ukłon dla Redakcji, za cierpliwość i wyrozumiałość.Teraz będę złośliwy Spadnięcie z piedestału jest bolesne i co poniektórzy nie mogą się z tym pogodzić – niestety.A teraz będę bardzo złośliwy Ciekawe skąd wiadomo, ze pewnej Pani, Cytat „tłuszczyk nie poszedł w cycki” Rozwiń ? (z forum budowlanego ?) Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #60 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Ciekawe skąd wiadomo, ze pewnej Pani, ? (z forum budowlanego ?) Rozwiń To o potrawach dietetycznych...A pełna treśc : Cytat Z ta młodością to mogłabym polemizować...Figura też daleka od ideału ( ale mnie to rypka),bo wianuszek tłuszczyku zamiast w piersiach to osiadł w pasie ... wacko.gifA za chiny nie zadręczam sie by gotować wg. przelicznika kalorii.Dieta to....z greki < diaita> – oznacza styl życia.zadna zupka dietetyczna,czy kanapka z obniżoną zawartością kalorii nie zmieni na dłuższy czas otyłego w człeka chudego.Tu potrzeba zmienić podejście do życia,jedzenia,zakupów .... Rozwiń I słowa "cycki" nie było Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #61 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat dział> Opinie, komentarze, ogłoszenia <są w hyde -parku ? Rozwiń Matko i Córko ręce opadają. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #62 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Matko i Córko ręce opadają. Rozwiń A co się wyświetla na stronie głównej w " ostatnie posty " ? Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #63 Napisano 21 czerwca 2010 Szanowna Redakcjo – proszę przyjąć wyrazy głębokiego współczucia. Link do komentarza
Ciril Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #64 Napisano 21 czerwca 2010 Zaczyna mi w głowie brzęczeć marsz żałobny...tam, tam, ta dam, ta ta tata ta ta tamtam, tam, ta dam, ta ta tata ta ta tam Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #65 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat A co się wyświetla na stronie głównej w " ostatnie posty " ? Rozwiń (Nie)budowlany Hyde ParkPanel dyskusyjny - przemyślenia o dniu codziennym WYRAŹ SIEBIE ..... za pomocą muzyki ..... Zapraszam do Forumowego Pubu komedio-horror o zabarwieniu erotycznym .... Pamiętnik... Za czym najbardziej tęsknicie? ZŁOTE MYŚLI forumowiczów DOWCIPY Ukończyłem dziś... trochę lat (niestety + VAT) Uwaga: dziś gryzę ! ! ! Gdzie te dziewczęta - czy ktoś je pamięta gdzie ci mężczyźni...? Castle Party Gdybym miał ogon... emigranci z mu....tora A co jak nam zostało te 2 lata z kawałkiem? Utwory rzadkie jest super Forumowiczu pokaż się praca domowa Parapetówka I po co to komu? – rozważania przy piwie. Typowe okreslenia fachowców Amatorska Edycja PLUS LIGI 2010 Projektowanie "nie-domu" Agent w rodzinie Kaczyńskich Moje hobby Przeniesiony: Zlot Forumowiczów Nasze talenty czy tak myślicie? katastrofa Wejdź sobie w dział Hyde Park i zobacz co się w nim znajduję i co jest wyłączone z zabawy... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #66 Napisano 21 czerwca 2010 NA STRONIE GŁÓWNEJ 1W : OSTATNIE POSTY !TEN DZIAŁ CO TERAZ W NIM PISZEMY JEST OPISANY JAKO HYDE PARK[ tak to wygląda]więc dlatego zapytałamOstatnie posty11:21, minutę temuHyde-Parkcoolibeer: (Nie)budowlany Hyde ParkPanel dyskusyjny - przemyślenia o dniu codziennym WYRAŹ SIEBIE ..... za pomocą muzyki ..... Zapraszam do Forumowego Pubu komedio-horror o zabarwieniu erotycznym... Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #67 Napisano 21 czerwca 2010 Bo wcześniej Redakcja pisała, że podświetlać będzie tylko budowlane – zgodnie z życzeniem.Pozostałe są „blade” i zgodnie z „nomenklaturą” nazwane HYDE PARK, bo można o wszystkim – oprócz „budowlanych”. Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #68 Napisano 21 czerwca 2010 To o czym mówiła Redakcja dziś że w prawej kolumnie są posty oznaczone specjalnie dla ciebie, jętki oraz Vegi. Których lepiej nie czytać bo będą kolejne afery. Czytajcie sobie te czysto budowlane Link do komentarza
jętka Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #69 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat jestem na "nie" .... nie podoba mi się ten pomysł .... wtedy dopiero się zrobią podziały na forum że nam szczęki poopadają wszystkim ... Rozwiń Niestety podział już się wytworzył i tak łatwo się go nie pozbędziemy. Głównie dlatego, że niektórzy już mają dość i nie chcą negocjacjować. Z obu stron zalatuje to polityką i obiecywaniem gruszek na wierzbie. Ja daggulka na Twoje piękne słowa już nie dam się nabrać. Często podkreślasz, że ktoś Cię nie zna a ocenia. Dziwisz się? Myślisz, że nie można sobie wyrobić zdania na temat osoby, która wypowiada się na forum - szczegółnie jeśli mówi tyle co Ty:1. często podjudzasz (choć nie obrażasz słownie) a potem znikasz... 2. potem wracasz i moralizujesz, zachęcasz do ugody... 3. jak w efekcie tych działań ktoś zwróci Ci uwagę to nasyłasz na niego armię troli... W miejscu "..." możesz wstawić cechę, która została opisana. Najgorszą dla mnie okazała się Twoja dwulicowość - co innego na privie co innego na otwartym forum. Śmierdzi mi takie zachowanie i nie boję się tego napisać. Cytat to jest za niewielkie forum, zbyt mało użytkowników na takie rewolucyjne metody ... Rozwiń Miejmy nadzieję, że jak atmosfera się poprawi to przybędzie użytkowników. Na razie nie ma ich co zachęcać. Ja zdecydowałam się na rejestrację na tym forum po bardzo długim okresie czytywania go, bo było tu naprawdę sympatycznie. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #70 Napisano 21 czerwca 2010 Jak brakuje siły argumentu to zawsze jest argument siły .Jakie to typowe dla coolibra Link do komentarza
acia Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #71 Napisano 21 czerwca 2010 Jętko Ty też nie raz dolewałaś oliwy do ognia i siadałaś personalnie na parę osób więc nie moralizuj, a Stokrotka no właśnie znowu wycieczki osobiste ... No nic tu po mnie znikam Pa Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #72 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Jak brakuje siły argumentu to zawsze jest argument siły .Jakie to typowe dla coolibra Rozwiń Ja myślałem ze to ja tutaj mam problemy ze zrozumieniem prostych zdań, słów i tekstów ale zauważyłem że jestes dużo lepsza w ciężkim pojęciu tego co piszemy. Link do komentarza
Deamos Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #73 Napisano 21 czerwca 2010 LOL, co tu się dzieje, czyta się Was jak wenezuelskiego tasiemca Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #74 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat LOL, co tu się dzieje, czyta się Was jak wenezuelskiego tasiemca Rozwiń Stokrotka i spółka reżyseruje kolejne odcinki Mody na sukces no i zaprosiła nas do paru odcinków Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #75 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat Ja myślałem ze to ja tutaj mam problemy ze zrozumieniem prostych zdań, słów i tekstów ale zauważyłem że jestes dużo lepsza w ciężkim pojęciu tego co piszemy. Rozwiń No i co.... nie jest typowe dla coolibra,że tam gdzie nie ma nic do powiedzenia używa słownej agresji ....To,że jeździsz po mnie to źle świadczy o mnie czy o Tobie ?Aciu !Ja zadałam pytanko,dlaczego ten dział co teraz piszemy jest na stronie głównej oznaczany jako hyde - park..Po prostu nie wiedziałam i co?Jakie odpowiedzi dostałam ?Nic co by było odpowiedzią na zadane pytanie .... tylko jakieś dywagacje odnośnie mojej osoby...Jak uważasz? to jest w porządku ? Link do komentarza
bajbaga Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #76 Napisano 21 czerwca 2010 A może już czas aby przyszedł Gajowy i zrobił porządek? Zyg, zyg – jak pisuje klasyk. Link do komentarza
Redakcja Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #77 Napisano 21 czerwca 2010 Cytat A może już czas aby przyszedł Gajowy i zrobił porządek? Zyg, zyg – jak pisuje klasyk. Rozwiń Zgadzam się.Pozdrawiam Marcin Link do komentarza
Recommended Posts