Skocz do zawartości

Z kredytem czy za gotówkę?

jętka

Recommended Posts

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok temu...
Napisano
Cytat

Ja zawsze się bałam kredytów i nawet dobrze się składa, że nie posiadam takowej zdolności, bo nigdy bym nie wzięła.

..pewnie tego nie Przeczytasz , ale jestem niemal pewien , że zmieniłabyś zdanie .

• 2 miesiące temu...
Napisano
Cytat

..pewnie tego nie Przeczytasz , ale jestem niemal pewien , że zmieniłabyś zdanie .

Sugerujesz, że są jeszcze naprawdę atrakcyjne kredyty?
Napisano
Cytat

Ja gotówkowa...ale lekko nie jest jak sie tak buduje...wersja dla bogatych, albo takich, co im się nie spieszy.........albo banki kredytów nie dali...

ale ja sie odniosłem do tematu
Gotówka
zawsze lepiej gotówką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
icon_biggrin.gif

Napisano
Cytat

Ja gotówkowa...ale lekko nie jest jak sie tak buduje...wersja dla bogatych, albo takich, co im się nie spieszy.........albo banki kredytów nie dali...

Trochę z humorem - kredyty są dla tych którzy sami nie potrafią odłożyć pieniędzy .
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Się zgadzam!!! Kredyt to samo zuooo... icon_smile.gif ale bez niego byłoby trudno!

Można jeszcze grać w Toto lub uszczuplić rodzinną fortunę (trzeba ją tylko mieć icon_smile.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
Według mnie najlepiej kredyt + oszczędności wtedy kredyt tańszy i łatwiej go uzyskać. Ale też bym sobie zostawił oszczędności tak żeby co najmniej na rok spłacania kredytu wystarczyło w razie gdybym stracił prace.
  • 10 miesiące temu...
  • 9 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...