Ostatnio coraz więcej osób interesuje się inwestowaniem w nieruchomości w Zjednoczonych Emiratach Arabskich – i nic dziwnego! Stabilny rynek, brak podatku dochodowego i szybki rozwój miast jak Dubaj czy Abu Zabi przyciągają inwestorów z całego świata. Na stronie https://tekce.com/pl/nieruchomosc-zea znalazłem mnóstwo praktycznych informacji – od wyboru dzielnicy po proces zakupu. To świetne miejsce, by zacząć bezpiecznie i świadomie. Ktoś z Was już inwestował w ZEA?
Do tego dochodzi to, o czym wspomniałem wyżej w kontekście grok-a. Czyli wyjaśnień, ze "lokalne ustalenia mogą te zasady regulować odmiennie". I weź tu człowieku pamiętaj w której gminie jest tak, a w drugiej inaczej. Akuratnie ja wciąż mam kontakty życiowe z dwoma gminami w dwóch różnych powiatach i z doświadczenia wiem, że wymogi PINB w kwestiach budowlanych były odmienne, ale wtedy miałem młodszą pamięć i jakoś to ogarniałem. A teraz... Ech, nawet ze śmieciami problemy nie do rozwiązania dla cywilizacji XXI wieku.
Komentarz dodany przez xd: Ale ściema. Przecież jest napisane, że artykuł zamieszczony w ramach umowy z firmą Eko House czyli zwycięzca napisał swój ranking XDDDD
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się