Gość gawel Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #51 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat tak sobie myśle i zastanawiam się od czego się zaczęło....no bo ja stokrotce nie żałuję ani wpisów (choćby z królową elżbietą na wątkach napierniczała po 100 wpisów dziennie to mnie to szczerze dynda bo to nie moja sprawa ) ... ani tym bardziej nagród bo to nie ja rozdaję..... wydaje mi się, że uprzedziła się do mnie i kilku osób .... a generalizując : NOWYCH po tym , jak poparliśmy błędy wykonawcze w Jej domu ..... a nie pogłaskaliśmy za to po główce .... tak mi się wydaje , że od tego się zaczęło i ..... scedowało na inne wątki ... i ciągnie się to i ciągnie ....i myśle .... jak to zakończyć .... ale nic mi do głowy nie przychodzi ....bo jeśli ktoś pisze na forum do mnie jakieś anse , to normalnym ludzkim odruchem jest , że się bronię .... Albo możesz zastosować mój wariant po prostu zignorować co ktoś pisze na twój temat nie zniżając się do jego poziomu i uznając go za niegodnego nawet odezwania się i po sprawie. Uwierz mi to działa zarówno w realu jak i w necie. Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #52 Napisano 8 kwietnia 2010 Poszło o to że poprosiłem stokrotkę aby pisała wszystko z czym zwracamy się do Redakcji w jednym poście aby nie zaśmiecać forum niepotrzebnymi tematami które już istnieją. I o to cała awantura. Później zeszło o nabijanie licznika i zgarnianie nagród No i ciekawe co jutro będzie. Ja już dawno odpuściłem ale temat widzę ciągnie się dalej... Link do komentarza
animus Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #53 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat a to sorrry .... gdybym pisała i nie zamawiała, to bym Wam nie przeszkadzało? bo może tędy droga .... żeby nikogo w oczy nie kuło.... jeśli tak - to ja zrezygnuję .... Nie dajcie spokój ja tylko zażartowałem Link do komentarza
mysza223 Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #54 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat Jak będzie spotkanie to będzie tak "Nie mogę przyjechać bo to bo tamto" Właśnie - bo w realu już nie tak Link do komentarza
Trzylwy Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #55 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat The Best Disco ...Ever! Co żeś se zamówiła ?! Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #56 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat a to sorrry .... gdybym pisała i nie zamawiała, to bym Wam nie przeszkadzało? bo może tędy droga .... żeby nikogo w oczy nie kuło.... jeśli tak - to ja zrezygnuję .... Daga pisz swoje i nie zwracaj na nich uwagi. Wystarczy spojrzeć na post w którym piszą o nagrodach i widać kto się podnieca z otrzymanych nagród. Link do komentarza
mysza223 Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #57 Napisano 8 kwietnia 2010 SPADAM Z TEGO DUBLAszkoda klawiatury Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #58 Napisano 8 kwietnia 2010 Jo tyż Nic tu po Mnie Link do komentarza
daggulka Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #59 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat Co żeś se zamówiła ?! ojjjj , nie dla siebie ..... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #60 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat a to sorrry .... gdybym pisała i nie zamawiała, to bym Wam nie przeszkadzało? bo może tędy droga .... żeby nikogo w oczy nie kuło.... jeśli tak - to ja zrezygnuję .... UWAGA !!!!! MÓWIĘ znaczy PISZĘ że jak tak was czytam ty mi się już rzygać chce .po 1 primo DAGA gwizdnęłaś ostatnią płytę disco na którą sobie zęby ostrzyłem i tego ci nie daruję więc niech ci służy a po 2 primo powiem teraz coś co zrozumią i te kształcone i te niekształcone KUWA SPOKÓJ MA BYĆjest już kwiecień i koty się wymarcowały więc ich nie drzeć ani się nie drapaćpozdrawiam wszystkich Link do komentarza
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #61 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat UWAGA !!!!! MÓWIĘ znaczy PISZĘ że jak tak was czytam ty mi się już rzygać chce .po 1 primo DAGA gwizdnęłaś ostatnią płytę disco na którą sobie zęby ostrzyłem i tego ci nie daruję więc niech ci służy a po 2 primo powiem teraz coś co zrozumią i te kształcone i te niekształcone KUWA SPOKÓJ MA BYĆjest już kwiecień i koty się wymarcowały więc ich nie drzeć ani się nie drapaćpozdrawiam wszystkich Tym miłym akcentem kończymy sprawę dublowania postów. Dziękuję i również pozdrawiam Link do komentarza
daggulka Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij #62 Napisano 8 kwietnia 2010 Cytat po 1 primo DAGA gwizdnęłaś ostatnią płytę disco na którą sobie zęby ostrzyłem i tego ci nie daruję więc niech ci służy dla córy ją gwizdnęłam .... przekażę że ma jej służyć Cytat a po 2 primo powiem teraz coś co zrozumią i te kształcone i te niekształcone KUWA SPOKÓJ MA BYĆ doooooobra ..... dooooobra ..... jeno sie tak nie nerwuj ...... bo Ci zaszkodzi ..... Link do komentarza
Redakcja Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij #63 Napisano 9 kwietnia 2010 Witam Wszystkich!Nie bardzo rozumiem czemu się kłócicie. Nagrodę otrzyma każda osoba, która ją zamówi i zapisała się do "Aktywu forum" i nie wyczerpie się przydzielona ilość. Jak już pisałem, nie będę wyłączał żadnego działu forum z programu "Aktyw forum".PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij #64 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat Witam Wszystkich!Nie bardzo rozumiem czemu się kłócicie. Nagrodę otrzyma każda osoba, która ją zamówi i zapisała się do "Aktywu forum" i nie wyczerpie się przydzielona ilość. Jak już pisałem, nie będę wyłączał żadnego działu forum z programu "Aktyw forum".PozdrawiamMarcin Szymanik AMEN Link do komentarza
coolibeer Napisano 9 kwietnia 2010 Udostępnij #65 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat AMEN Proszę o zamknięcie tematu bo wszystko już zostało powiedziane. Link do komentarza
Recommended Posts