Xavieer Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #351 Napisano 22 maja 2010 nie wiecie co dobre ... i... tak warto być..... Link do komentarza
Piczman Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #352 Napisano 22 maja 2010 Cytat Aplikuję sobie powoli znieczulenie .... jest baaardzo skuteczne .... Ja też Dodam że jutro o 5:00 wyjeżdżam do pracy No ale co będę zanudzał.Imprezy do rana życzę Link do komentarza
PaniSmith Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #354 Napisano 22 maja 2010 no to ładna biba! Kto to jest w tym uroczym kubraczku? Link do komentarza
coolibeer Napisano 22 maja 2010 Autor Udostępnij #355 Napisano 22 maja 2010 Cytat no to ładna biba! Kto to jest w tym uroczym kubraczku? LABAS Lista obecności 1. Ciril z mężem2. Baru3. adiqq4. EWIQQ5. dzampelka z wojtkiem6. gawel7. daggulka8. xawier9. labas10. yeti z najdroższa yetiowa11. mandingo12. coolibeeri inni Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #356 Napisano 22 maja 2010 a ja juz w domu pilnuje czy Franek zasnal kurde, strasznie kaszle... Link do komentarza
Trzylwy Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #357 Napisano 22 maja 2010 .... dooo zieeeelooonegooo .... a ha ha ... do zieloonego ..... Cytat Od Cirliki dla Tomkfasa Kujwa czemu cie tu nie ma Od tomkwasa do Cyryla:taka karma siostra .... taka karma ....No. Bawta się państwo ładnie ... a ja do wyrka ...Dobranoc. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #358 Napisano 22 maja 2010 Ano bawta sie...trza isc spac, bo jutro Franek nie bedzie czekac az sie wyspie Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #359 Napisano 22 maja 2010 Nie obrażajcie się na prezesa - on kombinuje wciąż Rusiec.Dzisiaj wrócił zmachany polecone wysyłał na Poczcie Głównej w Zabrzu przed 20.00 bo by termin minął.Po prostu - szarość codzienna - ważniejsza niż rozywka.Obejrzałem zdjęcia - i wiem że mam żal do siebie.Ale w poniedziałek w sądzie katowickim - trzeba się przygotować było, ksera porobić, narady , po drodze ZUS w Chorzowie + odwołanie od decyzji, wiedziałem z góry że nie uda się.Na 9.06 mam w Warszawie w Sadzie Administracyjnym ważne - no nie wyrobiłem się i nie wyrabiam na co dzień.Obejrzałem zdjęcia, pozazdrościłem - a jakże - i mamMAMOgromną nadzieję spotkać się z Wami w Ruśću - a z Michałem na Poraju połowić leszcze na plaży albo pod "wysokim napięciem" z drugiej stronyZatańczcie dla mnie wszyscy ten kawałekhttp://www.youtube.com/watch?v=pe42MNDjxTk Link do komentarza
bobiczek Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #360 Napisano 22 maja 2010 a jak odsłuchacie złosliwca - to Michał zapodaj dla wszystkich balsam - http://www.youtube.com/watch?v=jU9TaM9gZ0ose znajdźcie lepszą wersję Link do komentarza
ewiq0 Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #361 Napisano 23 maja 2010 Michał, czekam na zdjęcia - maila ci podesle na priv Link do komentarza
daggulka Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #362 Napisano 23 maja 2010 Misiek ..... dzięki świetną imprezę ..... gratuluję pięknego domku i życzę Ci , żebyś w nim szczęśliwy był A imprezowiczom .... dziękuję za wspaniałą zabawę Link do komentarza
coolibeer Napisano 23 maja 2010 Autor Udostępnij #363 Napisano 23 maja 2010 Fantastyczni jak zawsze. Dzięki jeszcze raz za to że mogliśmy się znowu spotkać no i pointegrować Zdjęcia jutro koło południa jak zwykle na znanym WAM serwerze óg..... Linki porozsyłam.Idę sprzątać i na JG wieczorkiem. Link do komentarza
dzempel Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #364 Napisano 23 maja 2010 my już dotarliśmy do domku Jasną górę też zaliczyliśmy Teraz dogorywamy Dziękujemy za wspaniałą zabawe, osobny pokoik i za to że mogliśmy Was poznać i pobawić się z Wami:)Pozdrawiamy i czekamy do 5 czerwca aby się spotkać na grillu u nas Link do komentarza
Gość gawel Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #365 Napisano 23 maja 2010 Cytat my już dotarliśmy do domku Jasną górę też zaliczyliśmy Teraz dogorywamy Dziękujemy za wspaniałą zabawe, osobny pokoik i za to że mogliśmy Was poznać i pobawić się z Wami:)Pozdrawiamy i czekamy do 5 czerwca aby się spotkać na grillu u nas Dotarłem do domu i ja kurcze tylko 2,5h coś za szybko Nie wiem jak ja jechałem ale szybko ... chyba.Michał jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym domu i żebyś zawsze miał w nim schronienie przed syfem dnia codziennego i tego abyś zawsze w nim był szczęśliwy !!! Przede wszystkim dzięki serdeczne Wszystkim za niezapomniane chwile, podziękowania dla Mamy Michała za pyszną fasolkę do bretońsku-częstochowsku , Labasowi za łącką no i Ciril za zajebiste winko czereśniowo??? nie pamiętam jakie ale grzechu warte . Link do komentarza
Yeti1 Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #366 Napisano 23 maja 2010 Melduję, że dojechaliśmy o 18:00.Byliśmy szybsi od Mandingo z Egipskimi Nielotami .No dobra, wiem że ma wytłumaczenie - ciężki ładunek wiozła to i rozpędzić się nie mogła . Cytat świeżutkie, od czwartku do soboty??no chyba , że się nie znam na PLACKACH hihihi Wiem, że próbowałaś.To teraz pisz czy się znasz? MICHAŁ, DZIĘKI ZA SUPERANCKI ŁYK-ENDZIK.Wszystkim uczestnikom dziękujemy za extra atmosferę, aŚWIETNEJ RODZINCE Michała za wyrozumiałość.Cały czas analizuję, ale chyba szkody po naszej wizycie są jednak odrobinę mniejsze niż po powodzi, to może jeszcze kiedyś nas zaprosicie(?) ... no nie mówię, że od razu... ...za jakiś czas... (?) ...no pleaaaas Link do komentarza
Yeti1 Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #367 Napisano 23 maja 2010 Jadę na działkę wysępione roślinki posadzić Link do komentarza
Ciril Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #368 Napisano 23 maja 2010 Aga!!!!!!!!!!!!!Ty po tych browarach na JG poleciałaś??? Ojczulek Cię żaden nie przegonił??? Chyba `się nie spowiADAŁAŚ???PS. Jeszcze powtórze z Hyde Parku - Michał było super - piękny dom budujesz. Jeszcze raz dziękujemy, było suuuper iu super towarzycho.Pozdrawiam serdelecznie Link do komentarza
ewiq0 Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #369 Napisano 23 maja 2010 Cytat Wiem, że próbowałaś.To teraz pisz czy się znasz? no racja nie znam się nie znam....było lepsze od mojego pieczonego dzień wcześniej....chylę głowę a w ogóle to jeszcze raz dzięki za super imprezkę wszystkim po kolei, a w szczególności Michałowi i jego rodzinie za to, że nas tak ugościli Link do komentarza
mandingo Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #370 Napisano 23 maja 2010 Cytat no racja nie znam się nie znam....było lepsze od mojego pieczonego dzień wcześniej....chylę głowę a w ogóle to jeszcze raz dzięki za super imprezkę wszystkim po kolei, a w szczególności Michałowi i jego rodzinie za to, że nas tak ugościli Witam wszystkich i z całego serduszka wszystkim uczestnikom weekendowego szaleństwa na Coolliberkowej parapetówce bardzo dziękuje za spotkanie i boska imprezkę!!!!! Ciało doprowadziłam już do prządku ale z głową może to długo potrwaććććć jesteście cudowni i do szybkiego zobaczenia.Wstawiłabym jakieś zdjęcia,ale nie umiem może mnie moja ptaszyna mnie jutro wyręczy;)aha przy następnym grillowaniu ja nie dmucham;)!!!!!!spokojnej nocki życzę Link do komentarza
Gość gawel Napisano 23 maja 2010 Udostępnij #371 Napisano 23 maja 2010 Cytat (...)aha przy następnym grillowaniu ja nie dmucham;)!!!!!!spokojnej nocki życzę Link do komentarza
Baru Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #372 Napisano 24 maja 2010 Cytat aha przy następnym grillowaniu ja nie dmucham;)!!!!!! Ło matko!To aż się boję pytać co będziesz robić?! Link do komentarza
Ciril Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #373 Napisano 24 maja 2010 Ciągnąć będzie, ciągnąć Link do komentarza
Baru Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #374 Napisano 24 maja 2010 Cytat Ciągnąć będzie, ciągnąć Wiedziałam!! Wiedziałam!!! Ale nie chciałam tego napisać błahahahahahaha Link do komentarza
Ciril Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #375 Napisano 24 maja 2010 Gdzie som??? Ja czekam na ,foty - strzel linka!!! Link do komentarza
coolibeer Napisano 24 maja 2010 Autor Udostępnij #376 Napisano 24 maja 2010 No nic trzeba się wziąść i nadgonić sobotnie opier***** na budowie kto do pomocy? Link do komentarza
Baru Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #377 Napisano 24 maja 2010 Cytat No nic trzeba się wziąść i nadgonić sobotnie opier***** na budowie kto do pomocy? Ja! Ja!!Ale wirtualnie jeno niestety... Link do komentarza
Ciril Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #378 Napisano 24 maja 2010 Michał!!! Będziesz jakoś jechał do Łodzi?? Link do komentarza
Trzylwy Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #379 Napisano 24 maja 2010 Dam się radę załapać jakoś na linka do zdjęć, czy jako niezrzeszony mogę sobie pomarzyć jeno ...? Link do komentarza
coolibeer Napisano 24 maja 2010 Autor Udostępnij #380 Napisano 24 maja 2010 A to z serii Mówi Górol do Ślązaka Link do komentarza
coolibeer Napisano 24 maja 2010 Autor Udostępnij #381 Napisano 24 maja 2010 Cytat Michał!!! Będziesz jakoś jechał do Łodzi?? Będę Oczywiście Link do komentarza
ewiq0 Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #382 Napisano 24 maja 2010 Cytat A to z serii Mówi Górol do Ślązaka ale super....ale miny mają nietęgie....ale się dogadują to najważniejsze Link do komentarza
labas Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #383 Napisano 24 maja 2010 Wyglądamy jak na walce kogutów Link do komentarza
coolibeer Napisano 24 maja 2010 Autor Udostępnij #385 Napisano 24 maja 2010 zerknijcie sobie na te linki raz jeszcze które Wam przesłałem. Doszło 255 zdjęć Jest co oglądać Link do komentarza
daggulka Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #386 Napisano 24 maja 2010 Cytat zerknijcie sobie na te linki raz jeszcze które Wam przesłałem. Doszło 255 zdjęć Jest co oglądać te ..... a cenzura była? Link do komentarza
dzempel Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #387 Napisano 24 maja 2010 super te fotki -dzięki Michał Link do komentarza
daggulka Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #388 Napisano 24 maja 2010 Kuuurcze .... ale była impreza , foty rewelka .... Link do komentarza
bobiczek Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #389 Napisano 24 maja 2010 nic nie widzę nic nie słyszę Link do komentarza
Trzylwy Napisano 25 maja 2010 Udostępnij #390 Napisano 25 maja 2010 Nurtuje mnie jedna sprawa ... i o oczywiście nie omieszkam jej tu wywalić przy wszystkich ... te różowe .. Pan-tery .. to prezent dla coolibeer'a? Żeby się w nowym domu sam w łóżku ... nie bał? Link do komentarza
coolibeer Napisano 25 maja 2010 Autor Udostępnij #391 Napisano 25 maja 2010 Cytat Nurtuje mnie jedna sprawa ... i o oczywiście nie omieszkam jej tu wywalić przy wszystkich ... te różowe .. Pan-tery .. to prezent dla coolibeer'a? Żeby się w nowym domu sam w łóżku ... nie bał? Pantera duża Moja Pantera mała DaggulkiZostały one wylicytowane na FM w licytacji ostatniej a Na parapetówce przekazane właścicielom Link do komentarza
Trzylwy Napisano 25 maja 2010 Udostępnij #392 Napisano 25 maja 2010 Czuje się usatysfakcjonowany odpowiedzią. dziękuje.Chociaż moja wersja była bardziej ... barwna ... Link do komentarza
bobiczek Napisano 25 maja 2010 Udostępnij #393 Napisano 25 maja 2010 też mi się bardziej podobała Twoja od oficjalnej - Link do komentarza
ewiq0 Napisano 25 maja 2010 Udostępnij #394 Napisano 25 maja 2010 adi poslij mi na priva ten link ze zdjeciami Link do komentarza
coolibeer Napisano 26 maja 2010 Autor Udostępnij #395 Napisano 26 maja 2010 W sobotę schodów nie było czary mary a dziś już są Link do komentarza
coolibeer Napisano 26 maja 2010 Autor Udostępnij #396 Napisano 26 maja 2010 Wczoraj przyjechał transformator i oświetlenie do schodów i jak tylko przymocuję listwy to zabieram się za montaż. Dziś wycinanie dziur pod halogeny w kosmicznej i zabawa w elektryka Link do komentarza
Ciril Napisano 26 maja 2010 Udostępnij #397 Napisano 26 maja 2010 Dobrze, że tych schodów w sobotę nie było... pamiętasz ile byłao piachu? Porysowałyby się... Elektryki mógłbyś się od zębatej uczyć Wczoraj zaczęłam łączyć mniej skomplikowane puchy - te z włącznikami zostawię dla funfla - on takim cypiskiem sprawdza, który przewód jest od czego... Link do komentarza
coolibeer Napisano 26 maja 2010 Autor Udostępnij #398 Napisano 26 maja 2010 Cytat Dobrze, że tych schodów w sobotę nie było... pamiętasz ile byłao piachu? Porysowałyby się... Elektryki mógłbyś się od zębatej uczyć Wczoraj zaczęłam łączyć mniej skomplikowane puchy - te z włącznikami zostawię dla funfla - on takim cypiskiem sprawdza, który przewód jest od czego... No w pokoju w którym spaliśmy sie troszkę porysowało ale za parę lat się odmaluje. Dziś się dowiedziałem że koncert odwołali na Słowacji Jean Michela Jarra no i jedeń dzień więcej na budowie będzie. Nadrobie zaległości Elektryka prąd nie tyka ale jak mam wsadzić kabel do gniazdka czy coś to mam takie opory że hej Link do komentarza
dzempel Napisano 26 maja 2010 Udostępnij #399 Napisano 26 maja 2010 piękne te schody i dobrze że ich nie było w przeprowadzkę bo by się pewniakiem porysowały Link do komentarza
Gość gawel Napisano 26 maja 2010 Udostępnij #400 Napisano 26 maja 2010 Cytat No w pokoju w którym spaliśmy sie troszkę porysowało ale za parę lat się odmaluje. Dziś się dowiedziałem że koncert odwołali na Słowacji Jean Michela Jarra no i jedeń dzień więcej na budowie będzie. Nadrobie zaległości Elektryka prąd nie tyka ale jak mam wsadzić kabel do gniazdka czy coś to mam takie opory że hej Kurde widzisz cholera i Ci napsuliśmy, szkoda ja czułem te tony piachu jak piłują ale jak tu było chodzić. W sumie pod koniec to już poruszaliśmy sie prawie w powietrzu. Ale mam super pomysł przyjedziemy i polakierujemy ci co trzeba , kto chętny??? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się