Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Kochani ! Kto robiłby okno tylko do zdjęcia? Pomylono szerokość z wysokością i tego okna się inaczej nie dało zamontować... a pić się chce! Kto by to w ogóle wymyślił coś takiego, by zrobić fotomontaż?
Napisano
  Cytat

Niezłe Acia icon_smile.gif

No teraz to już tylko można dodać że te 2 balkony to wykupiły kobiety lekkich obyczajów żeby pracę powiązać z domem . icon_lol.gif

Rozwiń  

No fakt do pracy blisko starczy na balkon i już pod latarnią icon_lol.gif
Napisano
  Cytat

No fakt do pracy blisko starczy na balkon i już pod latarnią icon_lol.gif

Rozwiń  

Acia Ty to wiesz zawsze co powiedzieć icon_wink.gif

ale aż strach ogarnia od tego co fachowcy potrafią nam zmontować icon_surprised.gif
Napisano
Idąc śladem takiej logiki... najlepszym zabezpieczeniem auta byłoby jego wysadzenie! Wtedy z pewnością nikt by go nie ukradł icon_smile.gif
Napisano
[quote name='animus' date='21.03.2010, 21:42 ' post='81550']
A to mieszkanie emerytowanego dyżurnego ruchu PKP

Tak też można - pojazd służbowy podjeżdża po sam balkonik, dyżurny ( może jeszcze nie emerytowany icon_biggrin.gif )
hyc przez barierkę wsiada so wagoniku i.... prosto do pracy
Napisano
  Cytat

Tak też można - pojazd służbowy podjeżdża po sam balkonik, dyżurny ( może jeszcze nie emerytowany icon_biggrin.gif )
hyc przez barierkę wsiada so wagoniku i.... prosto do pracy

Rozwiń  

tylko ja mam wrażenie, że balkonik zakrywa całe tory icon_wink.gif więc może wagonik chodzi wahadłowo? podjeżdża zabiera i wraca? icon_wink.gif
  • 4 tygodnie temu...
  • 2 tygodnie temu...
  • 4 tygodnie temu...
Gość stach
Napisano
Kurczę, może będę upierdliwy, ale tak zastanawiam się i zastanawiam i nie mogę zrozumieć, dlaczego ten wątek nazwany jest "czeski błąd" icon_redface.gif
Zawsze myślałem, że czeski błąd to przestawienie kolejności liter, cyfr, przez co wyraz wychodzi nie taki, jaki miał być, a numer telefonu przestaje być prawidłowy i dzwonimy na Berdyczów, zamiast do kochanki icon_redface.gif
A tu co icon_eek.gif ???
Wariacje niedoróbkowe i błotniste, ale co one mają poprzestawiane icon_confused.gif Coś mi się poprzestawiało icon_confused.gif A może nie mnie icon_rolleyes.gif
Napisano
  Cytat

Kurczę, może będę upierdliwy, ale tak zastanawiam się i zastanawiam i nie mogę zrozumieć, dlaczego ten wątek nazwany jest "czeski błąd" icon_redface.gif
Zawsze myślałem, że czeski błąd to przestawienie kolejności liter, cyfr, przez co wyraz wychodzi nie taki, jaki miał być, a numer telefonu przestaje być prawidłowy i dzwonimy na Berdyczów, zamiast do kochanki icon_redface.gif
A tu co icon_eek.gif ???
Wariacje niedoróbkowe i błotniste, ale co one mają poprzestawiane icon_confused.gif Coś mi się poprzestawiało icon_confused.gif A może nie mnie icon_rolleyes.gif

Rozwiń  

Nazwa tematu wzięła się chyba stąd, ze w pierwszym poście pokazane jest okno zamontowane - nieco inaczej. Jest przestawione i pewnie dlatego skojarzyło się panu T.B. Ot, taka moja próba zracjonalizowania (w sensie uczynienia racjonalnym).
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
  Cytat

Nazwa tematu wzięła się chyba stąd, ze w pierwszym poście pokazane jest okno zamontowane - nieco inaczej. Jest przestawione i pewnie dlatego skojarzyło się panu T.B. Ot, taka moja próba zracjonalizowania (w sensie uczynienia racjonalnym).

Rozwiń  

Dobrze, że nie zrobiłeś czeskiego błędu!
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Zdjęcia zatopionego samochodu są zrobione w Rosji.
Ja wkleję moje prywatne miesiąc temu robione -"Poprawa Gospodarki Wodno-Ściekowej - Bytom"
Zanim nastapiła "Poprawa" to nie znaliśmy i nie wiedzieliśmy..... -:
Prawie to samo - a wiele bliżej -icon_smile.gif

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

• 4 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...