angelside Napisano 28 kwietnia 2010 Udostępnij #51 Napisano 28 kwietnia 2010 Wracając do okleiny który kolor uważacie za najładniejszy i najpopularniejszy? Raczej stare kolory typu złoty dąb czy nowe wynalazki w stylu wenge czy wiśnia? Link do komentarza
budownicza1 Napisano 28 kwietnia 2010 Udostępnij #52 Napisano 28 kwietnia 2010 My zdecydowaliśmy się na plastiki , białe .Myślę , ze jeśli chodzi o popularność to zloty dąb bije wszystko . Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 29 kwietnia 2010 Udostępnij #53 Napisano 29 kwietnia 2010 ja wybralam orzech i bardzo bylam potem zadowolona- bo to taki cieply brąz bardzo fajnie się kompanujący z meblami:) Link do komentarza
ashantess Napisano 20 maja 2010 Udostępnij #54 Napisano 20 maja 2010 My chyba zdecydujemy się na PVC, tyle że 6cio komorowe i z potrójną szybą. Link do komentarza
Sepro Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #55 Napisano 2 czerwca 2010 Cytat My chyba zdecydujemy się na PVC, tyle że 6cio komorowe i z potrójną szybą. Potrójną szybę rozumiem! Popieram! Ale o co chodzi z tymi komorami? Moim zdaniem to tylko chwyt marketingowy! Link do komentarza
janekluki Napisano 2 czerwca 2010 Udostępnij #56 Napisano 2 czerwca 2010 Cytat Potrójną szybę rozumiem! Popieram! Ale o co chodzi z tymi komorami? Moim zdaniem to tylko chwyt marketingowy! im wiecej komór tym lepszy wólczynnik oporu cieplnego ,natomiast musi to iśc w parze z kontrukcją ramy aby nie było to w zskutek teko zbyt giietkie , Link do komentarza
aneczka Napisano 10 czerwca 2010 Udostępnij #57 Napisano 10 czerwca 2010 Stawiam na PVC.W mieszkaniu miałam drewniane (już z takimi mieszkanie kupiłam). Jeśli chodzi o klimat, to nie widzę żadnej różnicy. Wszyscy i tak myśleli, że to pvc, bo były białe (nie ja wybierałam) a po kilku latach (około 4) zaczęły wyglądac niezbyt ładnie. Przydało by im się malowanie... Link do komentarza
tomasz234 Napisano 25 marca 2013 Udostępnij #58 Napisano 25 marca 2013 witam miałem okna drewniane i wywaliłem zmieniłem na PCV i jest teraz miodzio (kolor złoty dąb) jestem z nich zadowolonyPozdrawiam Link do komentarza
Gość Razmes Napisano 25 marca 2013 Udostępnij #59 Napisano 25 marca 2013 Cytat witam miałem okna drewniane i wywaliłem zmieniłem na PCV i jest teraz miodzio (kolor złoty dąb) jestem z nich zadowolonyPozdrawiam Grunt to nie brać grafitowych, bo zimniejsze... Link do komentarza
Irbis Strzecharstwo Napisano 25 marca 2013 Udostępnij #60 Napisano 25 marca 2013 ja słyszałem, że otwarte są zimniejsze? Link do komentarza
budownicza1 Napisano 7 grudnia 2013 Udostępnij #61 Napisano 7 grudnia 2013 Mam kilka lat pcv i widzę , ze żółkną niestety. Link do komentarza
retrofood Napisano 7 grudnia 2013 Udostępnij #62 Napisano 7 grudnia 2013 Spodziewałaś się czegoś więcej? Link do komentarza
budownicza1 Napisano 7 grudnia 2013 Udostępnij #63 Napisano 7 grudnia 2013 Cytat Spodziewałaś się czegoś więcej? Wydawało mi się, ze z 10 lat będą białe. Link do komentarza
retrofood Napisano 7 grudnia 2013 Udostępnij #64 Napisano 7 grudnia 2013 Moje, gdy przyszły trzy lata temu, to też były takie śliczne... Link do komentarza
maianbesko Napisano 19 marca 2018 Udostępnij #65 Napisano 19 marca 2018 drewno i tylko drewno moja babcia ma drewniane juz ponad 10 lat i nic się nie dzieje Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się