Skocz do zawartości

Zakręcone pomysły

Recommended Posts

• 2 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

Jeśli znasz jakieś zwariowane (a może nowatorskie) rozwiązania zamieść zdjęcia na forum, bądź wyślij e-mail: forum@budujemydom.pl

Na początek publikujemy trzy interesujące pomysły przesłane do naszej Redakcji:

[attachment=1044:dom1.jpg][attachment=1045:dom2.jpg][attachment=1046:dom3.jpg]

hahaha bardzo ciekawe, a ten system rynnowy:)
  • 8 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Jeśli znasz jakieś zwariowane (a może nowatorskie) rozwiązania zamieść zdjęcia na forum, bądź wyślij e-mail: forum@budujemydom.pl

Na początek publikujemy trzy interesujące pomysły przesłane do naszej Redakcji:

[attachment=1044:dom1.jpg][attachment=1045:dom2.jpg][attachment=1046:dom3.jpg]

Witam,

Nie wiem czy jest to pomysł nowatorski, ale szukałem różnych rozwiązań i sam wpadłem na następujący pomysł, który zresztą zrealizowałem. W naszej łazience nie było miejsca na kibelek i bidet rozdzielnie montowany a tkz. compakt ( dwa w jednym) ma zasadniczą wadę bo jest dosyć kosztowny. Dlatego też moje rozwiazanie może być alternatywą . W pobliże muszli należy tylko doproawdzić instalację z ciepłą wodą i założyć baterię podtynkową ( mieszacz), oraz odpływ do bidetki
(słuchawka z wężem, wisząca z boku). Nie mam jescze kompletnej instalacji ale zdjęcia, które zamieszczam troszeczkę naświetlą temat:

AUT_0315-1.jpg

AUT_0318.jpg

Obraz017-1.jpg

pozdrawiam:

Darek
Napisano
Cytat

Jeśli znasz jakieś zwariowane (a może nowatorskie) rozwiązania zamieść zdjęcia na forum.....

Nie wiem czy to zwariowane czy nowatorskie ale ja bym nie chciał na czymś takim jeździć.

DSC01446.jpg

• 2 tygodnie temu...
Napisano

Kilka zakreconych pomysłów na schody. NIektóre na prawde genialne:

cstairs2.jpg

cstairs6.jpg

cstairs7.jpg

cstairs8.jpg

cstairs21.jpg

cstairs9.jpg

cstairs12.jpg

cstairs24.jpg

Wiecej pomysłów tutaj: Toxel

Jak Wam sie podobaja? Mnie powalily te projekty "falujacych schodów", a te które jednocześnie są dla niepelnosprwanych sa wyjatkowo pomyslowe.

Napisano
Naprawdę fajne pomysły. mi się podobają te praktyczne z półkami na książki pod schodami. A z szufladą w schodach to raczej bym się bał, że ktoś zostawi otwartą i wypadek gotowy. Szuflandia!
Napisano
Schody są genialne icon_biggrin.gif nie wiedziałam że jest tyle fajnych różnych możliwości...pomysłowość jest fajna ale żeby to wszystko szło jeszcze z praktycznością.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...