Skocz do zawartości

Wydra zjada ryby!!!

Recommended Posts

Napisano
  Cytat

Owszem jest cicha ale nie oddalona od miasta tylko w jego granicach. Miasto niewielkie jakieś 75tyś mieszkańców da się żyć icon_biggrin.gif

Rozwiń  

I macie suszę? To musisz uzupełniać wodę w stawie???
Napisano
  Cytat

Nie ważne jakim aparatem, ważne żeby zdjęcia były artystyczne icon_lol.gif

Rozwiń  

Jak ktoś ma to coś wielka technika nie jest mu potrzebna. Dlatego zawodowcy wolą normalne aparaty. A my dyletanci musimy się wspierać gadżetami icon_biggrin.gif
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
  Cytat

Dokarmianie wydry w suche lato? Szczytne ale i kosztowne. A jak tam karpie? icon_smile.gif

Rozwiń  

Wydra chyba się wyniosła icon_lol.gif a karpie mają się nadzwyczaj dobrze icon_lol.gif apetyt im dopisuje i rosną w oczach icon_eek.gif
Napisano
  Cytat

Jak ktoś ma to coś wielka technika nie jest mu potrzebna. Dlatego zawodowcy wolą normalne aparaty. A my dyletanci musimy się wspierać gadżetami icon_biggrin.gif

Rozwiń  

No właśnie chodzi o to coś. Ostatnio oglądałam zdjęcia robione na ślubie znajomej. Profesjonalista zrobił zwykły standart a ktoś z rodziny wykonał im całą serię takich pozowanych i z zaskoczenia. Widocznie miał to coś icon_lol.gif
  • 4 miesiące temu...
Napisano
  Cytat

Pomysł bardzo praktyczny. icon_biggrin.gif Po jakimś czasie może być z nich czapezka alno szaliczek icon_lol.gif Problem tylko w tym że domek dopiero rośnie a w mieszkaniu fretki i pies to chyba mieszanka wybuchowa icon_biggrin.gif

Rozwiń  

Mylisz się miałem dachowca,owczarka niemieckiego jeża znajdę,znaleziony wiosną,wielkością ciut większy od paczki zapałek(odchowany i wypuszczony) i fredkę,wszyscy żyli w komitywie.Z fretki będziesz miał pocięchę totak jak kot tylko po dzewach nie łazi i ryb nie łapie.
Napisano
Noo, i czysta, przecież one, jak bobry są niesłychanie wybredne pod tym względem! A jakie inne zbiorniki wodne są koło Ciebie? Może wydra nie ma wielkiego wyboru i jest w desperacji?
Napisano
  Cytat

Mała prośba do postadaczy oczek wodnych i stawów.
Co podac rybom po zimie żeby nie chorowały? Ktoś mi mówił że są to jakieś preparaty tylko nie wiedział jakie. Bardzo liczę na waszą mądrość i doświadczenie. icon_lol.gif

Rozwiń  

Przedewszystkim nie karmić i dobrze wodę napowietrzyć.Widocznie na dnie gniją jesienne liście icon_wink.gif
Napisano
  Cytat

Mój kot przepada za oczkami wodnymi.
Lubi spędzać tam czas w oczekiwaniu na coś do jedzenia.Sąsiadowi wyłowił wszystko. icon_cool.gif
Gdyby nie to,że zrobił on oczko wodne na terenie ogólnodostępnym,pewnie była by wojna.O kota.
.....już kiedyś taka wojna była... icon_rolleyes.gif

Rozwiń  

Musisz kota trzymać na smyczy,kiedyś sąsiad ci go odstrzeli. icon_biggrin.gif
  • 1 rok temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Dawno nie wchodzilam na Forum, i tu troche sie pozmienialo, juz myslalam, ze nie uda mi sie zalogowac. Ostatnio tez nader rzadko zagladalam na dzialke, wszystko niezle pozarastalo. Warzywnik jest piekny      Truskawki robia co moga, ale to juz chyba ich ostatni rok, bo po trzech latach podobniez nalezy posadzic nowe     Troche popielilam, bo siewki sosenek i brzozek mialy sie zbyt dobrze... Mam nadzieje, ze brama zarosnie powojnikiem i bedzie troche lepiej wygladac         Oprocz wiewiorek ktore tu mieszkaja, na dzialke zagladaja rowniez zajace i dziki.        Sasiad powiedzial, ze to mlode tak poryly, bo grudki sa male. Moze to i prawda, bo to taka miniatura sladow dzialalnosci duzych dzikow. Znalazlam spory podkop pod ogrodzeniem, a moze przelazly pod brama. Troche mnie to martwi, bo to mlode i glupie, moze miec trudnosci z odnalezieniem drogi jak mamuska bedzie wolac. A nie jestem pewna, czy ogrodzenie by wytrzymalo napor zdesperowanej rodzinki. Mam nadzieje, ze mlode szybko rosna i nie dadza juz rady wejsc na dzialke.
    • Jestem zainteresowany jestem.Tylko tez pracuje.To nie jest polski dom.mieszkam w innym kraju.Duzo informacji przydatnych mi podaliście.Co to jest ten inhibitor?Jakie informacje są jeszcze potrzebne?
    • Obstawiać to my możemy różnie, w zależności od naszej wiedzy o takich układach, ale @macijek - żebyś mógł mu KONKRETNE pomóc - musi podać więcej danych, a on wrzucił temat i od 20 godzin jakby nie jest zainteresowany odpowiedzią...   A najlepiej, gdyby zaprosił na konsultację jakiegoś kumatego hydraulika i on, widząc jak wygląda sytuacja - pokaże co zamknąć, co ewentualnie zaślepić, co zostawić bez zmiany...
    • W zależności jaki jest zasobnik, obstawiam że stojący, a w tej sytuacji woda do góry nie popłynie. A jak wiszący, to obstawiam, że ma zawory odcinające na we/wy. Poza tym, przy kotle gazowym wydaje mi się że CWU ma swój osobny obieg i w tej sytuacji nie trzeba nic ruszać. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    • Czy ktoś ma kontakt z Cieszkami i mógłby przekazać informację o spotkaniu? Chyba straciłam do Nich numer telefonu 
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...