Pomocnik Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij #1 Napisano 27 grudnia 2022 Nie każdy kot sika posłusznie do kuwety mimo tego, że została ona wyposażona w pachnący żwirek. Często bywa tak, że jego ulubionym miejscem załatwiania się jest nasze łóżko. Wówczas to zazwyczaj bardzo mocno złościmy się na naszego pupila. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/salon/a/103494-dlaczego-kot-sika-do-lozka Link do komentarza
Gość Ar2r Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij #2 Napisano 27 grudnia 2022 Kot nie powinien sikać nie tylko do łóżka 😲 ale też nie powinien sikać do kuwety ! Kot powinien sikać na dworze. Trzeba nauczyć kota, że te sprawy załatwia się na zewnątrz domostwa. Tak samo jak robią to na zewnątrz "przytulnego gniazda" tak samo koty chętnie robią to poza domem. Moja kotka wola, żeby ją wypuścić i po chwili wraca. To najlepsze rozwiązanie. Niestety nie jest powszechne bo co by zrobiły koncerny z niesprzedany kuwetami , żwirkiem i innymi uprzyjemniaczami do trzymania kocich kup w mieszkaniu 😂 Link do komentarza
retrofood Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij #3 Napisano 27 grudnia 2022 22 minuty temu, Gość Ar2r napisał: Kot powinien sikać na dworze. A jeśli mieszka na 11 piętrze, to też? Link do komentarza
vlad1431 Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij #4 Napisano 27 grudnia 2022 A jeśli mieszka na 11 piętrze, to też?U nas koty sobie same drzwi otwierają, także da się. A w takim wieżowcu potem tylko domofon na powrocie naciśnie i już jest w domu. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Gość Byku Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij #5 Napisano 27 grudnia 2022 Jaki żwirek jaka kuweta, mój załatwia się do bidetu tylko nie spłukuje jeszcze. Link do komentarza
retrofood Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij #6 Napisano 27 grudnia 2022 1 godzinę temu, Gość Byku napisał: tylko nie spłukuje jeszcze. To błąd! Ja bym tak leniwego kota nie trzymał. Nie chce spłukiwać to do lasu. 1 godzinę temu, vlad1431 napisał: U nas koty sobie same drzwi otwierają, także da się. A w takim wieżowcu potem tylko domofon na powrocie naciśnie i już jest w domu. A jak nikogo nie ma w domu? Kod sam wybierze? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się