-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
No nad wełną z papa (nie chce do tego wracać - być może źle zdjęcie wrzuciłem) było 9cm wylewki betonowej. W większości pomieszczeń podkład i panele. Panele były w dobrym stanie, podkład trudno powiedzieć - ale wilgotny nie był. Pod chudziakiem jest coś co swoim wyglądem najbardziej przypomina piach, choć gdybym miał byc precyzyjny to powiedziałbym, że to mieszanka z glebą bo jest dość lepki - formuje bryłki.
-
To bardzo prawdopodobny scenariusz. Ponawiam pytanie. Oraz. Co jest pod chudziakiem?
-
Przez podczytywacz · Napisano
Kto CHCE położyć? Ja mówię, że lepiej położyć A Ty mi pokazujesz których, z wcześniej opisanych względów - nie polecam... bo ta skrzynka nadaje się do cięcia listewek na ramkę do obrazka, a nie listew o wysokości 8cm... -
Na 8 cm listwy niestety bardzo trudno będzie uzyskać odpowiednią jakość cięcia.
-
Odnośnie Przecież jak tak zrobię to między chudziakiem a folia zrobić się jezioro. Będzie odparowywać po ścianach albo gorzej - pleśń i grzyb. Nie ma w tej chwili jak zablokować wilgoci bo nie można folii połączyć z papa pod ścianami. A nawet gdyby można było to tak się robi? Blokuje się objawy zamiast usunąć przyczynę? Papy na chudziaka nie chce kłaść, bo znów żeby między papa a chudziakiem nie było wody to trzeba by było lepik jakiś zastosować. Ale to nieważne papa i lepik odpada z powodu toksyczności
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się