Ocieplenie wewnetrzne
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Wozi ktoś inny, ja już media mam od innego sąsiada, to ten sąsiad jest właśnie bez mediow
-
a czy ja coś pisałem o miedzy pisząc o MOIM ogrodzeniu? moje to moje, u mnie i tyle, jak zauważyli wyżej @retrofood i @bobiczek
-
sąsiad sam wozi/jeździ, czy ktoś na jego zlecenie? obcych możesz nie wpuszczać, ja bym utrudnił wjazd, jakby sąsiad przyleciał z pretensją to bym powiedział, że obcych nie wpuszczasz, bo czemu? jak by coś bredził, że na jego zlecenie, to bym powiedział, że nic mi na ten temat nie wiadomo, scedować swojej służebności nie może, chyba; można to wszystko grzecznie jeżeli zwykłe słowo nie dociera - to tak na cito a na dłuższą metę - dokumentować, pisać, wzywać, w finale bezsensowna batalia sądowa, więcej zapewne warta niż naprawa szkody - pyrrusowe zwycięstwo no chyba, że jak @bobiczek sugeruje, możesz mieć media przez jego działkę, wtedy zalecałbym więcej rozwagi
-
Ale to chodzi o stałe miejsca parkingowe, a nie o możliwość postawienia czasem auta w tym miejscu. Poza tym ja mam w mieście regularny parking pod kuchennym oknem (właśnie 2 metry dzieli okno od krawężnika). i co? Można? Można. Wystarczy, że prezydent miasta ma kumpla wiceministra infrastruktury. I wszelkie odstępstwa od przepisów są w majestacie tzw. prawa zaklepane.
-
cóż, interpretacja rysunku może być różna
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się