gawel Napisano 20 kwietnia 2021 #1 Napisano 20 kwietnia 2021 Jaką opalarkę elektryczną macie i/lub polecacie? Ma być dobra i tania:)
kancles Napisano 11 października 2021 #2 Napisano 11 października 2021 To nie jest prosty wybór. Jeśli chcemy kupić coś dobrego i skutecznego, to uważam, że warto sprawdzić takie coś osobiście. 1
retrofood Napisano 11 października 2021 #3 Napisano 11 października 2021 3 godziny temu, kancles napisał: To nie jest prosty wybór. Jeśli chcemy kupić coś dobrego i skutecznego, to uważam, że warto sprawdzić takie coś osobiście. Czyli najpierw kupujemy a potem sprawdzamy?
gawel Napisano 11 października 2021 Autor #4 Napisano 11 października 2021 4 godziny temu, retrofood napisał: Czyli najpierw kupujemy a potem sprawdzamy? Tak kupujemy w necie wykonujemy pracę i w ciągu 14 dni oddajemy produkt
LosBlantos Napisano 29 września 2022 #5 Napisano 29 września 2022 Ze swojej strony mogę polecić opalarkę firmy Tresnar, pewnie mało kto markę kojarzy, ale posiada fajne i niedrogie elektronarzędzia. Użytkuję opalarkę od 2 lat, głównie do podgrzewania folii przy oklejaniu lamp, dekorów itd. przez ten cały czas mnie nie zawiodła, a dałem za nią bodajże 140 zł.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się