Pomocnik Napisano 9 stycznia 2020 #1 Napisano 9 stycznia 2020 Marmur z żyłami zrobił na klatce schodowej całą robotę! Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyglądu schodów i funkcjonalności klatki schodowej. Ozdabia parter! - mówią Monika i Piotr, Czytelnicy Budujemy Dom, którzy schody użytkują od 2018 r. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/schody/a/31374-schody-wykonczone-marmurem-to-prawdziwa-ozdoba-salonu
Gość Agnieszka Napisano 9 stycznia 2020 #2 Napisano 9 stycznia 2020 Może i ozdobą są ale słono trzeba za nie zapłacić. Kupiłam do mieszkania spieralne schody. Zamówiłam je przyjechała ekipa je zamontowana. Jestem zadowolona z efektu. Mogłam sobie wybrać odcień schodków i kolor balustrady
Elfir Napisano 9 stycznia 2020 #3 Napisano 9 stycznia 2020 16 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: . Mogłam sobie wybrać odcień schodków i kolor balustrady Fantastyczne. Łaskawa ta firma, tak pozwolić wybrać cokolwiek inwestorowi...
demo Napisano 9 stycznia 2020 #4 Napisano 9 stycznia 2020 (edytowany) A mnie czeka remont/odnowienie ciemnych drewnianych schodów samonośnych na dwu grzbietach. Mają się stać jasne i ciężko trzeba będzie popracować. Edytowano 9 stycznia 2020 przez demo (zobacz historię edycji)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się