Problem z starą instalacją po podłączeniu nowego pieca
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Nie wiem czy to dobra teoria, ale chodzi o załamanie światła. Po prostu to co na tym tłustym jest położone, gładź czy farba może robić po prostu inną strukturę. Czyli będzie np mniej chropowate, niekoniecznie to co jest na wierzchu. Ale powtarzam, że to tylko moja teoria. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Tina: Mój chłopak zakończył nasz 3-letni związek 4 tygodnie temu... 2 dni po moich urodzinach, byliśmy niesamowicie szczęśliwi, planowaliśmy różne rzeczy, a potem powiedział mi, że nie może się pogodzić ze swoją byłą i wrócili do siebie, jestem całkowicie załamana, dopóki przyjaciel nie skierował mnie do dr Manny'ego, zrobiłam to, co powiedział, że powinnam zrobić i po 24 godzinach mój chłopak wrócił, teraz jestem taka szczęśliwa, nie wiem, przez co przechodzisz, ale z tym, co zrobił dla mnie i innych, wiem, że może ci pomóc, spróbuj skontaktować się z nim na Whatsapp: +2349123853150 E-mail: drmanny803@gmail.com -
Przez miszczuu95 · Napisano
A tłuste nie byłoby widoczne nawet stojąc na wprost? To jest widoczne tylko stojąc tak do ściany jak zostały zrobione zdjęcia -
To wygląda jak pochlapane czymś tłustym. Może jakiemuś budowlańcowi się coś chlapnęło. W każdym razie nie będzie to proste do wywabienia. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez miszczuu95 · Napisano
Wszystkie prace wykonywane były przez fachowca. Nie były robione gładzie, a jedynie równanie ubytków i zaprawy gipsowe. Na jednym ze zdjęć jest ściana gk. Na pozostałych ścianach są tynki gipsowe
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się