LucaO Napisano 2 czerwca 2018 Udostępnij #1 Napisano 2 czerwca 2018 Witam , dostałem od znajomego trochę kamienia fachowo nie mam pojęcia co to za kamień ,ujęty jest na zdjęciu Nie mam konkretnego pomysłu gdzie by go można było wykorzystać ,myślałem o małym Tarasiku do posiedzenia przy kawie z tyłu domu ,jednak jak by się można było za to zabrać ? Na podbudowę miałbym coś gruzu Do tego myślę dać obrzeża , podsypać piachem i kłaść na łany beton czy lepiej suchy beton ? Tak to wygląda z tyłu gdzie mysle położyć kamień Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 4 czerwca 2018 Udostępnij #2 Napisano 4 czerwca 2018 Trąci jakimś piaskowcem ale oceniając po zdjęciu to może być równie dobrze pokruszona posadzka betonowa. Link do komentarza
tlp77tp Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij #3 Napisano 25 lutego 2023 zdecydowanie piaskowiec Link do komentarza
animus Napisano 25 lutego 2023 Udostępnij #4 Napisano 25 lutego 2023 Dnia 4.06.2018 o 09:29, Budujemy Dom - budownictwo ogólne napisał: to może być równie dobrze pokruszona posadzka betonowa. Dlatego większego efektu ekspozycyjnego w tym kolorze nie będzie. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się