czym ocieplić coś takiego..
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja też bardzo lubię macanie. Kurde normalnie bratnie dusze,
-
Dzisiaj, czyli 1 kwietnia, o godz. 15-tej załączyłem dopływ z sieci. Nie jest jeszcze niezbędny, ale istnieje możliwość, że do rana energii zgromadzonej w baterii nie starczy. Pogoda dzisiejsza pod psem, typowo listopadowa. Siąpi mżawka w zasadzie od rana, produkcja z paneli w granicach 0,1 - 0,4 kW, tylko w porywach coś z tego idzie do baterii, której poziom naładowania sięgnął jedynie 47%. Może jutro będzie jaśniej?
-
Otóż to Mogłabym przez internet, ale jeśli chodzi o dodatki, to ja sobie lubię pomacać i sprawdzić, jak to wygląda "na żywo" I na przykład dziś przekonałam się, że warto Potrzebuję wąski długi pojemnik (30x10 cm) na moje kosmetyki "pod ręką". Ma stanąć na murku pod lustrem i zasłonić te wszystkie kremy i inne takie, żeby było wrażenie porządku . W internecie wyhaczyłam taki z bambusa i na focie - rewelacja. Zobaczyłam go dziś w sklepie ... no i cholerka, nie pasuje! Kolorystycznie mi nie pasuje Dlatego lubię sobie zobaczyć i pomacać
-
Zwykle tak jest. Jest srylion różności ale nie to czego szukamy
-
Dobry pomysł Oblazłam wszystkie dostępne w mieścince Jyski, Pepco, Actiony, Half Price, salony łazienek i nie znalazłam nic fajnego. Jestem zatem usprawiedliwiona w kontekście dokonania dużych zakupów
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się