Kret Napisano 17 lipca 2007 Udostępnij #1 Napisano 17 lipca 2007 Dzień dobry Państwu. Czy ktoś mądrzejszy ode mnie mógłby odpowiedzieć mi na pytanie, czy to prawda, że kominki z płaszczem wodnym śmierdzą tak samo intensywnie, jak zwykłe kotły c.o. montowane w piwnicy? Pytam tylko użytkowników takich kominków, bo oni wiedzą najlepiej. Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 17 lipca 2007 Udostępnij #2 Napisano 17 lipca 2007 Płaszcz wodny nie ma na kominek wielkiego wpływu. Smród jest jak się układu nie wymienia i się po czasie rozszczelni i wyleje na chałupę. Link do komentarza
mariobros35 Napisano 18 lipca 2007 Udostępnij #3 Napisano 18 lipca 2007 hej Brzęczkowski wypadłeś z obiegu są kominki z stali nierdzewnej i nie trzeba ich wymieniać www.kominki-etna.pl Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 18 lipca 2007 Udostępnij #4 Napisano 18 lipca 2007 To zadzwoń ile dają pisemnej gwarancji? Link do komentarza
mariobros35 Napisano 18 lipca 2007 Udostępnij #5 Napisano 18 lipca 2007 Nie muszę dzwonić na stronie podają że 10 lat Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 19 lipca 2007 Udostępnij #6 Napisano 19 lipca 2007 Gdy poprosiłem na piśmie ( w trzech innych firmach ) dali dwa lata. Stąd moje wętpliwości. Pewien jesteś ża dadzą i tobie na piśmie? Czy są ubezpieczenie od następstw? Link do komentarza
piwopijca Napisano 19 lipca 2007 Udostępnij #7 Napisano 19 lipca 2007 "Czy są ubezpieczenie od następstw?"TB-a Pan ma ubezpieczenie od nastepstw na sprzet ktory montujecie w domach?Pzdr. Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 19 lipca 2007 Udostępnij #8 Napisano 19 lipca 2007 Oczywiście! Sporo montujemy wentylacji ogrzewania w Anglii i Niemczech . Np ogrzewanie płyty stadionu, czy rozmrażanie 3500 m2 dróg na terenie fabryki Toyoty bez ubezpieczenie, nie może być wykonywane. Link do komentarza
NOTO Napisano 26 lipca 2007 Udostępnij #9 Napisano 26 lipca 2007 A co to śmierdzi ?Woda w układzie czy z paleniska. Link do komentarza
piwopijca Napisano 26 lipca 2007 Udostępnij #10 Napisano 26 lipca 2007 Cytat Oczywiście! Sporo montujemy wentylacji ogrzewania w Anglii i Niemczech . Np ogrzewanie płyty stadionu, czy rozmrażanie 3500 m2 dróg na terenie fabryki Toyoty bez ubezpieczenie, nie może być wykonywane. Nie jest to odpowiedz na moje pytanie. Mnie chodzi o inwestycje w domach jednorodzinnych a nie instytucjonalne, duze do ktorych inaczej sie nie podchodzi. W domach to juz nie jest tak rozowo z tym.Sprzedawca/monter nie ubezpiecza sie od nastepstw bo to dodatkowe koszty ktorymi chetnie podzielilby sie z inwestorem,ale ten tyle mu nie zaplaci wiec ... Pzdr. Link do komentarza
T. Brzęczkowski Napisano 26 lipca 2007 Udostępnij #11 Napisano 26 lipca 2007 To zależy. Jeżeli kiepski fachowiec, tani materiał, mało roboty, to i koszty ubezpieczenia są wysokie. Jak jest dużo roboty, to koszty są mikroskopijne. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się