Moim zdaniem można wiele dobrego zrobić na gospodarstwie rolnym, żeby trochę je urozmaicić i lepiej wykorzystać przestrzeń. Oprócz klasycznych upraw czy hodowli, coraz więcej osób stawia np. na małe sady owocowe, uprawy ekologiczne albo agroturystykę – domek dla gości, miejsce na ognisko, mini zoo dla dzieciaków. Inni inwestują w sprzęt do przetwórstwa i robią swoje sery, soki czy wędliny. Ważne też, żeby mieć sprawdzone narzędzia i akcesoria, bo bez tego ciężko coś ruszyć. Ja często zamawiam rzeczy przez https://sklepdlarolnika.pl/ sporo tam praktycznego sprzętu i części, które realnie ułatwiają pracę w gospodarstwie.
Według mnie warto wybrać wannę wolnostojącą. Nie dość, że wspaniale się prezentuje, zwłaszcza jeżeli w łazience jest wystarczająco dużo przestrzeni, to jeszcze jest wygodna, łatwo się czyści i pasuje do niemal każdej aranżacji wnętrza. Sporo inspiracji znalazłem w czasie swojego remontu i wanna wolnostojąca to był strzał w 10! Szczerze polecam, taka wanna jest znacznie bardziej wygodna w porównaniu do prysznica czy małych wanienek.
Ale co w tej miejsce dać jak zdejmę ta listwę która jest krzywa ,jakaś szerszą kupić czy jak ?
Jak zdejmę cała ta listwę z prawej strony może dobrym rozwiązaniem będzie kątownik drewniany żeby tam dać też taka szerokość 4,5 cm i schować pod blachę co o tym myślicie ?