xbox Napisano 7 maja 2017 Udostępnij #1 Napisano 7 maja 2017 Witam.na forum jest limit 87MB załączników. Czy można usuwać już dodane załączniki i posiadać możliwość "regulowania" tym limitem?jeśli nie, jak pozyskać nowy limit. Dzięki. Link do komentarza
zenek Napisano 7 maja 2017 Udostępnij #2 Napisano 7 maja 2017 A gdzie jest podliczenie tego limitu? Suma? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 7 maja 2017 Udostępnij #3 Napisano 7 maja 2017 45 minut temu, xbox napisał: Witam.na forum jest limit 87MB załączników. Czy można usuwać już dodane załączniki i posiadać możliwość "regulowania" tym limitem?jeśli nie, jak pozyskać nowy limit. Dzięki. Usuwanie nic raczej nie da ale spróbować możesz (raczej to musi zrobić Admin bo sam tego nie wykonasz) tylko że to co usuniesz zginie z forum. O zwiększenie limitu musisz poprosić Admina aby Ci zwiększył. Link do komentarza
xbox Napisano 7 maja 2017 Autor Udostępnij #4 Napisano 7 maja 2017 Czyli admin wszytko może. 5 godzin temu, zenek napisał: A gdzie jest podliczenie tego limitu? Suma? Zenek wejdz w twoje menu ➡konto➡moje załączniki, właśnie tam - tak ja myślę. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 7 maja 2017 Udostępnij #5 Napisano 7 maja 2017 Admin jest tu Szefem, a Szef może wszystko Link do komentarza
zenek Napisano 7 maja 2017 Udostępnij #6 Napisano 7 maja 2017 2 godziny temu, xbox napisał: Zenek wejdz w twoje menu ➡konto➡moje załączniki, właśnie tam - tak ja myślę. wszedłem już wczoraj - są moje załączniki - 70 - ale nie ma podliczonej sumy mb . Link do komentarza
xbox Napisano 7 maja 2017 Autor Udostępnij #7 Napisano 7 maja 2017 12 minut temu, zenek napisał: wszedłem już wczoraj - są moje załączniki - 70 - ale nie ma podliczonej sumy mb . Wejdź jeszcze raz, Pod paskiem "przestrzeń załączników" pisze ile wykorzystano MB z limitu. Link do komentarza
zenek Napisano 7 maja 2017 Udostępnij #8 Napisano 7 maja 2017 12 minut temu, xbox napisał: Wejdź jeszcze raz, Pod paskiem "przestrzeń załączników" pisze ile wykorzystano MB z limitu. wchodzę na "moje załączniki" - widzę pasek i pisze " 70 załączników" - niżej jest licznik stron - nizej wymienione są załączniki "przestrzeń załączników" - takiego paska nie widzę - gdzie on jest? Link do komentarza
xbox Napisano 7 maja 2017 Autor Udostępnij #9 Napisano 7 maja 2017 powyżej paska " ilość załączników" przestrzeń załączników podawana jest w %. na spokojnie pooglądaj . Link do komentarza
zenek Napisano 7 maja 2017 Udostępnij #10 Napisano 7 maja 2017 2 godziny temu, xbox napisał: powyżej paska " ilość załączników" przestrzeń załączników podawana jest w %. na spokojnie pooglądaj . taki mam ekran i nie widzę : Link do komentarza
xbox Napisano 7 maja 2017 Autor Udostępnij #11 Napisano 7 maja 2017 ciekawe ja mam inaczej może admin się odezwie Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 maja 2017 Udostępnij #12 Napisano 8 maja 2017 Ile pozostało - jest wyświetlane w "odpowiedz", u dołu pola (spinacz) Cytat Maksymalnie wszystkich plików ............... Link do komentarza
zenek Napisano 8 maja 2017 Udostępnij #13 Napisano 8 maja 2017 3 godziny temu, bajbaga napisał: Ile pozostało - jest wyświetlane w "odpowiedz", u dołu pola (spinacz) takie mam "odpowiedz" i nie ma spinacza - może ja mam za mało załączników, by się pokazało coś? Link do komentarza
bajbaga Napisano 8 maja 2017 Udostępnij #14 Napisano 8 maja 2017 Jednak sprawiedliwość istnieje Link do komentarza
zenek Napisano 8 maja 2017 Udostępnij #15 Napisano 8 maja 2017 9 minut temu, bajbaga napisał: Jednak sprawiedliwość istnieje Niby jaka - mistrzu niedopowiedzeń i wieloznaczeń Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się