task43 Napisano 17 czerwca 2016 Udostępnij #1 Napisano 17 czerwca 2016 Potrzebujemy zakupić polerkę do utrzymania w należytym stanie kilku pomieszczeń w których położone są płytki na wysoki połysk. W sumie powierzchni do czyszczenia będzie jakieś 600-500 m kw. Jaki sprzęt wybrać? Czy warto kupować polerkę bezprzewodową? Link do komentarza
franek4 Napisano 20 czerwca 2016 Udostępnij #2 Napisano 20 czerwca 2016 Najlepszą opcją będzie zakup takiego urządzenia które będzie jednocześnie polerką i szorowarką. Wiadomo polerka nadaje połysk a szorowarka usuwa trudniejsze zanieczyszczenia z którymi polerka by sobie nie poradziła. Jeżeli chodzi o urządzenia, to powszechnie stosowane są Numatic. To taki BMW wśród polerek Ewentualnie zadzwoń lub napisz do nich maila z zapytaniem. Link do komentarza
loczka Napisano 28 czerwca 2016 Udostępnij #3 Napisano 28 czerwca 2016 moja siostra ma froterkę z karchera i bardzo sobie ją chwali. Pożyczałam kilka razy i faktycznie daje rade ;) Link do komentarza
rimek Napisano 15 lipca 2016 Udostępnij #4 Napisano 15 lipca 2016 takie urządzenia w ogóle daja rade Link do komentarza
nokia Napisano 19 sierpnia 2016 Udostępnij #5 Napisano 19 sierpnia 2016 (edytowany) Cytat takie urządzenia w ogóle daja rade Rozwiń A czemu np nie Karcherhttps://www.kaercher.com/pl/home-garden/froterka.htmltyle, ze to raczej na użytek domowy a nie przemysłowy/zarobkowy Edytowano 19 sierpnia 2016 przez nokia (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 25 sierpnia 2016 Udostępnij #6 Napisano 25 sierpnia 2016 Ta polerka dedykowana jest raczej do zastosowań mniej profesjonalnych chociaż w zakresie, do którego została przewidziana, z pewnością spełnia swoją role znakomicie.Producenci elektronarzędzi często stosują podział na linie domowe i profesjonalne z uwagi na potrzeby rynku, złożoność technologii, wąskie specjalizacje robót etc. Przykładem może być Bosch, który to ma linię domową - zieloną i profesjonalną - niebieską.Nie znalazłem polerek ale znalazłem w ofercie różnego rodzaju szlifierki do zastosowań profesjonalnych Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się