Baru Napisano 7 lutego 2016 #2 Napisano 7 lutego 2016 Tez juz w domu... Pranie puszczone, teraz spacer z kudłatą potworą.Dzięki za spotkanie!!! 👍😀
molytek Napisano 7 lutego 2016 #3 Napisano 7 lutego 2016 I nas Kocisko dowiozło bezpiecznie, mimo złego samopoczucia, nie wiadomo z jakiego powodu..
Moose Napisano 7 lutego 2016 #5 Napisano 7 lutego 2016 (edytowany) Cytat I nas Kocisko dowiozło bezpiecznie, mimo złego samopoczucia, nie wiadomo z jakiego powodu.. Rozwiń Pewnie go ktoś prątkiem potraktował... Edytowano 7 lutego 2016 przez Moose (zobacz historię edycji)
coolibeer Napisano 7 lutego 2016 #6 Napisano 7 lutego 2016 Też dotarłem i rozwiozlem wszystkich. Aktualnie już w pracy dalej prowadzę
daggulka Napisano 7 lutego 2016 #7 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Pewnie go ktoś prątkiem potraktował... Rozwiń Prezes na pewno nie - miał maseczkę ... pozostaje prawie 30 podejrzanych
coolibeer Napisano 7 lutego 2016 #8 Napisano 7 lutego 2016 Cytat Prezes na pewno nie - miał maseczkę ... pozostaje prawie 30 podejrzanych Rozwiń Ja się nie całowałem ;)
cieszynianka Napisano 7 lutego 2016 #9 Napisano 7 lutego 2016 Ooooo, ja też melduję, że dotarłam do domu (w tej chwili z urodzin ). Cytat I nas Kocisko dowiozło bezpiecznie, mimo złego samopoczucia, nie wiadomo z jakiego powodu.. Rozwiń Ja wiem, ja wiem, to wszystko przez granie na gitarze i głośne śpiewanie. Jak wiadomo są to bardzo wyczerpujące czynności
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się