Dacheo1979 Napisano 24 listopada 2015 Udostępnij #1 Napisano 24 listopada 2015 Do darmowego odpychania nie potrzeba tak naprawdę żadnych srodków chemicznych, wystarczy tylko para gumowych rękawiczek i stare okrągłe pudełko po margarynie. |No i do roboty.... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 24 listopada 2015 Udostępnij #2 Napisano 24 listopada 2015 Po co rękawiczki gumowe jak nie używasz chemii? Link do komentarza
Dacheo1979 Napisano 24 listopada 2015 Autor Udostępnij #3 Napisano 24 listopada 2015 Można i bez... Link do komentarza
jadwiniabuduje Napisano 25 listopada 2015 Udostępnij #4 Napisano 25 listopada 2015 Cytat Po co rękawiczki gumowe jak nie używasz chemii? Żeby było higieniczne - niektórych obrzydzają świństwa zapychające odpływ wody. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 25 listopada 2015 Udostępnij #5 Napisano 25 listopada 2015 Cytat Żeby było higieniczne - niektórych obrzydzają świństwa zapychające odpływ wody. No przecież zlew w kuchni chyba to nie jest kibel czy pisuar. Link do komentarza
MrTomo Napisano 27 listopada 2015 Udostępnij #6 Napisano 27 listopada 2015 Cytat Do darmowego odpychania nie potrzeba tak naprawdę żadnych srodków chemicznych, wystarczy tylko para gumowych rękawiczek i stare okrągłe pudełko po margarynie. |No i do roboty.... To jakiś test na inteligencję?Nowe pudełko może być? Link do komentarza
Micha-lina Napisano 8 grudnia 2015 Udostępnij #7 Napisano 8 grudnia 2015 Eh, chyba wszyscy dobrze znają problem zapchanego zlewozmywaka kuchennego. Chociaż mam syfon automatyczny i mnie się to zdarza. Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 grudnia 2015 Udostępnij #8 Napisano 8 grudnia 2015 (edytowany) temat co najmniej na pracę magistersko-inżynieryjnąale osobiście czekam na film pełnometrażowy w tym temacie,scenariusz: A. Roch Dobrucki, Wróż Maciej, Małgorzata Wassermann, reżyseria: Endrju Vajdaach - zapomniałem, nie mam pomysłu na obsadę ma ktoś pomysł, jakiś casting? Edytowano 8 grudnia 2015 przez Barbossa (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 8 grudnia 2015 Udostępnij #9 Napisano 8 grudnia 2015 Już sam wstęp do porady jak odetkać zlewozmywak mnie zniechęcił do dalszej lektury.Jeżeli ktoś twierdzi,że zlewozmywak jest do mycia rąk Cytat Zlewozmywak stanowi jedno z najważniejszych urządzeń w całym domu, ponieważ to dzięki niemu można umyć ręce, naczynia lub opłukać owoce i warzywa. Jednak tym samym może on się zapchać. Co robić, jeżeli Twój piękny granitowy zlew kuchenny się zatkał ? Od prawie trzech lat użytkuję ja i moja rodzina zlewozmywak Franke, i nic się nie zatkało ani przytkało,ale nie ma co się dziwić że się zapycha, jak ktoś myli zlewozmywak z zsypem na śmieci. Link do komentarza
MrTomo Napisano 8 grudnia 2015 Udostępnij #10 Napisano 8 grudnia 2015 Cytat Od prawie trzech lat użytkuję ja i moja rodzina zlewozmywak Franke, i nic się nie zatkało ani przytkało,ale nie ma co się dziwić że się zapycha, jak ktoś myli zlewozmywak z zsypem na śmieci. I właśnie dla takich ludzi jest ten wątek Link do komentarza
Aureliano Napisano 11 grudnia 2015 Udostępnij #11 Napisano 11 grudnia 2015 Cytat I właśnie dla takich ludzi jest ten wątek Hahaha, nie rozumiem celu założenia wątku Link do komentarza
PiotrDomagala Napisano 11 grudnia 2015 Udostępnij #12 Napisano 11 grudnia 2015 Ja bym proponował założyć to pudełko na główkę i zatańczyć indiański taniec Odpychaczy Zlewów. gwarantuję, że pomoże.P.S. Polecam pojemniki po Ramie (post zawiera lokowanie produktu) Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 22 stycznia 2016 Udostępnij #13 Napisano 22 stycznia 2016 Cytat Do darmowego odpychania nie potrzeba tak naprawdę żadnych srodków chemicznych, wystarczy tylko para gumowych rękawiczek i stare okrągłe pudełko po margarynie. |No i do roboty.... A konkrety?Tak krok po kroku Link do komentarza
solange63 Napisano 22 stycznia 2016 Udostępnij #14 Napisano 22 stycznia 2016 Cytat I właśnie dla takich ludzi jest ten wątek się śmiej Mi to się zawsze marzył zlew w kuchni (wzorem amerykańskich kolegów) z młynkiem. Walisz resztki z obiadu, włączasz młynek, przemielone, gotowe Nie ma prawa się nic zapchać Link do komentarza
Leszek4 Napisano 22 stycznia 2016 Udostępnij #15 Napisano 22 stycznia 2016 Cytat się śmiej Mi to się zawsze marzył zlew w kuchni (wzorem amerykańskich kolegów) z młynkiem. Walisz resztki z obiadu, włączasz młynek, przemielone, gotowe Nie ma prawa się nic zapchać Jak se pomyślałem (przy projektowaniu kuchni), że mam za taki młynek wybulić tysiaka, to moje myśli od razu uciekły w kierunku zakupu domowego prosiaka, którego bym se przy okazji utuczył.Problem jednak w tym, że ja nawet ze świnią się zbratam i potem nie mógłbym zjeść jej zwłok, nawet uwędzonych. Link do komentarza
solange63 Napisano 22 stycznia 2016 Udostępnij #16 Napisano 22 stycznia 2016 Cytat Jak se pomyślałem (przy projektowaniu kuchni), że mam za taki młynek wybulić tysiaka, to moje myśli od razu uciekły w kierunku zakupu domowego prosiaka, którego bym se przy okazji utuczył.Problem jednak w tym, że ja nawet ze świnią się zbratam i potem nie mógłbym zjeść jej zwłok, nawet uwędzonych. właśnie zniszczyłeś moje marzenie tysiak???ja będę mieć kury. Już nie potrzebuję młynka Link do komentarza
Leszek4 Napisano 22 stycznia 2016 Udostępnij #17 Napisano 22 stycznia 2016 Cytat właśnie zniszczyłeś moje marzenie tysiak???ja będę mieć kury. Już nie potrzebuję młynka No, zależy jaki. Może być kilka stów, a może naście. To się nazywa "młynek koloidalny".Zdaje się, że ostateczną decyzję na NIE podjąłem, kiedy wyszły jakieś przeciwwskazania dla domowej oczyszczalni ścieków. W sensie pakowania do POS resztek żywności, zamiast tego, co tamtejsze bakterie lubią (kału!). Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się