monari Napisano 16 października 2015 #1 Napisano 16 października 2015 Jestem w trakcie wykańczania pomieszczenia warsztatowego, w związku z tym potrzebna jest mi wylewka poziomująca ale o wzmocnionych parametrach wytrzymałości. Pytam o takie rzeczy ponieważ sam ja wylewam, niestety nie jestem znawcą budowlanym. Na składzie budowlanym obok mnie, mówią że nie ma takiej wylewki. Chce sie upewnić czy tak jest rzeczywiście.
MrTomo Napisano 16 października 2015 #2 Napisano 16 października 2015 Po co Ci samopoziomująca? Wiesz ile to kosztuje?Ile m2 masz powierzchni?
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 16 października 2015 #3 Napisano 16 października 2015 Cytat Jestem w trakcie wykańczania pomieszczenia warsztatowego, w związku z tym potrzebna jest mi wylewka poziomująca ale o wzmocnionych parametrach wytrzymałości. Pytam o takie rzeczy ponieważ sam ja wylewam, niestety nie jestem znawcą budowlanym. Na składzie budowlanym obok mnie, mówią że nie ma takiej wylewki. Chce sie upewnić czy tak jest rzeczywiście. to się nazywa posadzka przemysłowai nie robi się jej w wiaderkuchyba że masz ochotę z pół roku skręcić nogęz za kolejne pół roku wymieniać na nowąprzy zakładzie mechaniki samochodowej wręcz pewnekilka razy silnik spuściszkilka razy przesunieszoleje, smary, paliwa dołożą swojenawet przemysłowa po kilku sezonach dostaje w D
ekspert_lafarge Napisano 28 października 2015 #4 Napisano 28 października 2015 Dzień dobry, W Pana przypadku sprawdzi się posadzka przemysłowa - czyli specjalnie przygotowana i zatarta mieszanka betonowa z dodatkiem zbrojenia w postaci włókien np Beton z Fibrami Lafarge. Pozdrawiam Marek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge.
Eksperci Knauf Napisano 31 października 2015 #5 Napisano 31 października 2015 Knauf Therm posiada dla takich posadzek, specjalne styropiany podłogowe KNAUF Therm PRO Parking EPS 200 λ 33, o podwyższonej wytrzymałości na ściskanie.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się