azazel140@wp.pl Napisano 10 sierpnia 2014 Udostępnij #1 Napisano 10 sierpnia 2014 Witam wszytskich, Mam prośbę, bardzo spodobała mi sie kolorystyka łazienki poniżej , ale nie mogę dokłądnie zlokalizować płytek, byłbym bardzo wdzieczny za pomoc.Pozdrawiam Link do komentarza
azazel140@wp.pl Napisano 12 sierpnia 2014 Autor Udostępnij #2 Napisano 12 sierpnia 2014 Nikt nie ma pomysłu ? Link do komentarza
bajbaga Napisano 12 sierpnia 2014 Udostępnij #3 Napisano 12 sierpnia 2014 Może w aptece ? Link do komentarza
retrofood Napisano 12 sierpnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 12 sierpnia 2014 A o jaką lokalizację chodzi? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 12 sierpnia 2014 Udostępnij #5 Napisano 12 sierpnia 2014 Cytat Nikt nie ma pomysłu ? Ale po co Ci to jest potrzebne? Nawet jak kupisz takie same to nie myśl sobie, że łazienka będzie wyglądała u Ciebie jak na fotkach. To jest zdjęcie reklamowe, zrobione w odpowiednim świetle a kto wie czy jeszcze jakiś fotoszop tam nie maczał paluszków. Proponuj e Ci udać się do hurtowni, cy marketu budowlanego i tam zobaczyć na żywo podobne płytki. Jak porządna hurtownia to zrobią Ci wizualizacje z tymi płytkami. Link do komentarza
Ceramika Design Napisano 21 sierpnia 2014 Udostępnij #6 Napisano 21 sierpnia 2014 Cytat Witam wszytskich, Mam prośbę, bardzo spodobała mi sie kolorystyka łazienki poniżej , ale nie mogę dokłądnie zlokalizować płytek, byłbym bardzo wdzieczny za pomoc.Pozdrawiam Tubądzin kolekcja Biloba - oni mają podobną kolorystykę. Ewentualnie kolekcja Traviata Link do komentarza
KSwia Napisano 24 sierpnia 2014 Udostępnij #7 Napisano 24 sierpnia 2014 Cytat Ale po co Ci to jest potrzebne? Nawet jak kupisz takie same to nie myśl sobie, że łazienka będzie wyglądała u Ciebie jak na fotkach. To jest zdjęcie reklamowe, zrobione w odpowiednim świetle a kto wie czy jeszcze jakiś fotoszop tam nie maczał paluszków. Proponuj e Ci udać się do hurtowni, cy marketu budowlanego i tam zobaczyć na żywo podobne płytki. Jak porządna hurtownia to zrobią Ci wizualizacje z tymi płytkami. Bez przesady taki efekt można osiągnąć bez dużego udziału PhotoShopa. Oświetlenie robi tutaj dużo dobrego, ale ono też może być na stałe w łazience, a nie tylko na czas zdjęcia.A co do kłopotu kolegi to ja go nie rozumiem. Kolor takiego gresu wydaje mi się, że widziałem w każdym sklepie, w którym można kupić gres. Mylę się? Link do komentarza
Olszaaa Napisano 15 grudnia 2014 Udostępnij #8 Napisano 15 grudnia 2014 Cytat Tubądzin kolekcja Biloba - oni mają podobną kolorystykę. Ewentualnie kolekcja Traviata Masz rację, znalazłam od nich podobne płytki na innych zdjęciach, np. : Ta cała seria jest w piaskowej tonacji i ogólnie wszystkie gresy i płytki są do siebie bardzo podobne. Link do komentarza
Młody91 Napisano 25 lutego 2015 Udostępnij #9 Napisano 25 lutego 2015 Cytat Masz rację, znalazłam od nich podobne płytki na innych zdjęciach, np. : Ta cała seria jest w piaskowej tonacji i ogólnie wszystkie gresy i płytki są do siebie bardzo podobne. a to nie są gresy paradyża z kolekcji Crema Marfil ? Link do komentarza
vip42 Napisano 26 lutego 2015 Udostępnij #10 Napisano 26 lutego 2015 zbliżona kolorystyka powinna być dostępna praktycznie w każdym większym sklepie z płytkami Link do komentarza
Samuul003 Napisano 20 kwietnia 2015 Udostępnij #11 Napisano 20 kwietnia 2015 Cytat zbliżona kolorystyka powinna być dostępna praktycznie w każdym większym sklepie z płytkami Właśnie, tutaj masz link do płytem leroya http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczn...azura,a230.html Link do komentarza
Hebe Napisano 4 maja 2015 Udostępnij #12 Napisano 4 maja 2015 Jeśli chodzi o odcienie beżu, to wielu producentów ma podobne kolekcje. Ceramstic - z tego co pamiętam ma podobny wzór. Teraz to w każdym sklepie z płytkami znajdziesz coś podobnego. I faktycznie, brązy teraz coraz chętniej wykorzystywane. Link do komentarza
PieceMans Napisano 25 maja 2015 Udostępnij #13 Napisano 25 maja 2015 Moim zdaniem poszukiwania warto rozpocząć od dobrych sklepów internetowych gdzie wybór jest po prostu największy przy jednocześnie niższej cenie,to samo dotyczy oczywiście płytek. Link do komentarza
pikuś1 Napisano 11 lipca 2015 Udostępnij #14 Napisano 11 lipca 2015 podobne płytki robi hiszpańska Porcelanoza . Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się