Marchos87 Napisano 10 sierpnia 2014 Udostępnij #1 Napisano 10 sierpnia 2014 Witam wszystkich, Chcę się wyżalić...Kupiliśmy 2 tygodnie temu działkę w PL a już siedzimy w UK żeby dalej kasę klepać na budowę domu w PL. Mam nadzieję że ten czas szybko zleci ....Pozdro Link do komentarza
mrsrajzer Napisano 20 sierpnia 2014 Udostępnij #2 Napisano 20 sierpnia 2014 Eh, taka rzeczywistość, ja chyba będę na stałe pracować w Niemczech albo wrócę do polski na tzw. "spokojną starość", ale jak wyjdzie zobaczymy, na razie jestem tam gdzie oferują mi godny chleb, aczkolwiek Polskę kocham i chciałabym tam wrócić jak da radę, więc dół jest permanentny, że chcę a nie bardzo mogę w tej Polsce być na dłużej niż urlop pozwala. Także kilka/naście miesięcy, a kilka/naście lat to jednak różnica, pociesz się problemami innych :P Link do komentarza
Draagon Napisano 20 sierpnia 2014 Udostępnij #3 Napisano 20 sierpnia 2014 Przynajmniej się czegoś doklepiecie Trzymam za Was i pozostałe 2mln kciuki ! Link do komentarza
lamironi Napisano 20 sierpnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 20 sierpnia 2014 Ja jednak wolę na miejscu pracować, choć na pewno za zdecydowanie mniejszą kasę. Link do komentarza
gandalf8 Napisano 14 maja 2015 Udostępnij #5 Napisano 14 maja 2015 To zawsze duży dylemat, ogólnie przerąbane. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się