Bodzia Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #1 Napisano 16 maja 2014 Od razu się przyznaję, że szukałam, czy jest na forum temat podobny, ale go nie znalazłam. Jeśli jakimś cudem podobny wątek ominęłam, to bardzo przepraszamPotrzebuje waszej porady oraz doświadczenia - czy orientujecie się może, w jakim sklepie mogłabym szybko i w miarę tanio zakupić płytki do łazienki? Zależy mi na tym, żeby nie było problemu na przykład z tym, że będę musiała czekać tygodnie na dostawę z drugiego końca kraju. No i oczywiście dobrze by było, gdyby w danym sklepie był duży wybór kafelków - jeszcze do końca nie zadecydowałam, jaki wzór by mi odpowiadał. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #2 Napisano 16 maja 2014 Nie znalazłaś bo takiego banalnego pytania nikt nie zadał.Nie zdziwiłbym bym się gdybyś je zadała za czasów komuny, ale dzisiaj? kobito idziesz do pierwszego lepszego marketu budowlanego albo hurtowni i masz tam wybór taki ,że głowa boli. Link do komentarza
Jani_63 Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #3 Napisano 16 maja 2014 Cytat w jakim sklepie mogłabym szybko i w miarę tanio zakupić płytki do łazienki? Rozwiń W takim który nimi handluje. Link do komentarza
Kira35 Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #4 Napisano 19 maja 2014 Oj, rozumiem jak najbardziej, sama przechodzę przez remont i kolejne jego odsłony. Mi bardzo pomogło jak poznałam stronę twojełazienki.pl – nie tylko mają fajny wybór, ale również z dostawą nie ma większych problemów Link do komentarza
tojan3 Napisano 19 maja 2014 Udostępnij #5 Napisano 19 maja 2014 (edytowany) Cytat jeszcze do końca nie zadecydowałam, jaki wzór by mi odpowiadał. Rozwiń Wpierw lepiej zdecydowac sie jakie sie plytki potrzebuje, a dopiero pozniej szukac sklepu. Pytanie czy potrzebujesz, gresy, czy plytki ceramiczne, czy moze płytki cementowe. Jak juz bedziesz wiedziala, ktore to wtedy warto szukac konkretnego sklepu. Te ktore oferuja wszystko przewaznie sa malo pomocne, bo krotko mowiac nie moga sie znac na wszystkich produktach.Masz juz ogolny pomysl na wyglad lazienki? Edytowano 27 maja 2014 przez Redakcja (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Bodzia Napisano 20 maja 2014 Autor Udostępnij #6 Napisano 20 maja 2014 Cytat Oj, rozumiem jak najbardziej, sama przechodzę przez remont i kolejne jego odsłony. Mi bardzo pomogło jak poznałam stronę twojełazienki.pl – nie tylko mają fajny wybór, ale również z dostawą nie ma większych problemów Rozwiń o, dzięki, na pewno przejrzę a jakie płytki wybrałaś? łazienka już całkowicie wykończona? Chętnie bym zobaczyła Cytat Masz juz ogolny pomysl na wyglad lazienki? Rozwiń myslalam o jakims vintage, ale jeszcze muszę się porozglądać. Nie chciałabym najpierw kupić płytek, a dopiero potem dobierać resztę elementów, tylko mieć bardziej konkretny plan.Ale może jeszcze zmienię zdanie :P Link do komentarza
Kira35 Napisano 20 maja 2014 Udostępnij #7 Napisano 20 maja 2014 Ja się zainteresowałam płytkami Vanilla Stone - takie delikatne, kobiece, kwiatowe motywy:0 Jak tak jak ja uwielbiasz kolor beżu to zachęcam, są naprawdę piękne. Sama jestem w trakcie remontu, jak coś chętnie odpowiem na inne pytania Link do komentarza
Bodzia Napisano 21 maja 2014 Autor Udostępnij #8 Napisano 21 maja 2014 Cytat Ja się zainteresowałam płytkami Vanilla Stone - takie delikatne, kobiece, kwiatowe motywy:0 Jak tak jak ja uwielbiasz kolor beżu to zachęcam, są naprawdę piękne. Sama jestem w trakcie remontu, jak coś chętnie odpowiem na inne pytania Rozwiń A robiliście remont sami czy wzięliście ekipę? Przejrzałam ten sklep, który polecasz i faktycznie wygląda ciekawie:) Dziś wybieramy płytki - chce już to skończyć. Niczego nie lubię tak bardzo jak właśnie remontów i tym podobnych akcji. Link do komentarza
Kira35 Napisano 21 maja 2014 Udostępnij #9 Napisano 21 maja 2014 Szczerze to nie było nas stać na ekipę - ale zaradni jesteśmy, to sami się z tym męczyliśmy. Jest z tym trochę zachodu i przyznaję, że coś czlowieka trafia, jak po raz kolejny nie wychodzi... ale warto. następnym razem będzie na pewno łatwiej:D Link do komentarza
Bodzia Napisano 22 maja 2014 Autor Udostępnij #10 Napisano 22 maja 2014 Cytat Szczerze to nie było nas stać na ekipę - ale zaradni jesteśmy, to sami się z tym męczyliśmy. Jest z tym trochę zachodu i przyznaję, że coś czlowieka trafia, jak po raz kolejny nie wychodzi... ale warto. następnym razem będzie na pewno łatwiej:D Rozwiń Wczoraj zamówiliśmy płytki – wybrałam na koniec nasze polskie Opoczno. Słyszałam, że to jedne z lepszych płytek i można je kupować bez obaw. Postawiłam na beże i brązy – myślę, że łazienka w takich kolorach będzie prezentowała się pięknie, klasycznie i nowocześnie. To teraz czekam na przesyłkę Link do komentarza
Marc Napisano 26 maja 2014 Udostępnij #11 Napisano 26 maja 2014 Nie wiem dlaczego takie pytanie tutaj pada, skoro sklepów jest mnóstwo, Castoramy, Cermagi itp Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 maja 2014 Udostępnij #12 Napisano 26 maja 2014 Cytat Nie wiem dlaczego takie pytanie tutaj pada, skoro sklepów jest mnóstwo, Castoramy, Cermagi itp Rozwiń Ale nie wszyscy o tym wiedzą, więc pytają Link do komentarza
Bodzia Napisano 28 maja 2014 Autor Udostępnij #13 Napisano 28 maja 2014 Kira35 - spieszę donieść, że płytki dotarły do nas w poniedziałek, więc szybciutko biorąc pod uwagę, że jeszcze po drodze był weekend. Są idealne, takie jak sobie wymarzyłam. Zabraliśmy się już nawet za ich montaż i już widzę oczami wyobraźni jaka bajecznie piękna będzie moja łazienka:) Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 28 maja 2014 Udostępnij #14 Napisano 28 maja 2014 Cytat Kira35 - spieszę donieść, że płytki dotarły do nas w poniedziałek, więc szybciutko biorąc pod uwagę, że jeszcze po drodze był weekend. Są idealne, takie jak sobie wymarzyłam. Zabraliśmy się już nawet za ich montaż i już widzę oczami wyobraźni jaka bajecznie piękna będzie moja łazienka:) Rozwiń Spontan u Ciebie aż bije, i bardzo fajnie bo uważam ,że jak ktoś chce to i zrobi To w takim razie chyba po zakończeniu wkleisz fotki aby się pochwalić się swoim dziełem Link do komentarza
Kira35 Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #15 Napisano 30 maja 2014 Cytat Kira35 - spieszę donieść, że płytki dotarły do nas w poniedziałek, więc szybciutko biorąc pod uwagę, że jeszcze po drodze był weekend. Są idealne, takie jak sobie wymarzyłam. Zabraliśmy się już nawet za ich montaż i już widzę oczami wyobraźni jaka bajecznie piękna będzie moja łazienka:) Rozwiń Super:) A dodatki też już zaplanowałaś? Komentami facetów się nie przejmuj - oni nigdy nie zrozumieją naszej kobiecej radości wynikającej z wyremontowania i urządzenia kuchni, łazienki, pokoju itp:P Link do komentarza
bajbaga Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #16 Napisano 30 maja 2014 Cytat Komentami facetów się nie przejmuj - oni nigdy nie zrozumieją naszej kobiecej radości wynikającej z wyremontowania i urządzenia kuchni, łazienki, pokoju itp:P Rozwiń I słusznie - pod warunkiem, że same sprzątacie między tymi bibelotami, oraz nie jęczycie, że brak miejsca, albo że szafki uwierają w biodrach. No ale druga łazienka, kuchnia, itp. po takim doświadczeniu jest bardziej funkcjonalna. Link do komentarza
Kira35 Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #17 Napisano 30 maja 2014 Cytat I słusznie - pod warunkiem, że same sprzątacie między tymi bibelotami, oraz nie jęczycie, że brak miejsca, albo że szafki uwierają w biodrach. No ale druga łazienka, kuchnia, itp. po takim doświadczeniu jest bardziej funkcjonalna. Rozwiń No jasne, bo najlepiej to zostawić puste mieszkanie żeby nie trzeba było sprzątać:P Albo wszystko zwalać na kobietę - pozazdrościć Twojej żonie:P Link do komentarza
bajbaga Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #18 Napisano 30 maja 2014 To się nazywa pragmatyzm i umiarkowany rozsądek - sporo kobiet też tak ma, a prawie wszystkie przy drugim remoncie. Link do komentarza
Gość stach Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #19 Napisano 30 maja 2014 Faktycznie, to co kiedyś dla niektórych kobiet było BIBELOTEM, po latach staje się DURNOSTÓJKĄ Ciekawe dlaczego Może do tego trzeba dorosnąć, kto wie Link do komentarza
maila Napisano 30 maja 2014 Udostępnij #20 Napisano 30 maja 2014 Dodatki nadają wnętrzu charakteru. Zwłaszcza, że Bodzia napisała, że podoba jej się styl vintage, którego bez odpowiednich "durnostojek" nie osiągnie. Link do komentarza
Sylwia123 Napisano 27 sierpnia 2014 Udostępnij #21 Napisano 27 sierpnia 2014 A ja wciąż szukam płytek do mojej wymarzonej łazienki. Chociaż zanim ona powstanie, to pewnie minie trochę czasu. Dopiero jestem na etapie wyboru projektu domu, ale już nie mogę się doczekać, kiedy będę urządzała łazienkę ) Link do komentarza
arenawnetrz Napisano 25 listopada 2014 Udostępnij #22 Napisano 25 listopada 2014 (edytowany) Polecam naszą firmę, która działa na rynku od 1990 r. i liczy 50 osób. Zajmujemy się dystrybucją płytek stacjonarnie na południu Wielkopolski, a także poprzez e-sklep http://arenawnetrz.pl/. Dzięki niemu możecie Państwo kupić kolekcje Tubądzin, Paradyż, Opoczno, Cersanit czy Nowa Gala. Zdjęcia i opisy produktów uszeregowane są pod względem producenta, ceny czy popularności. Edytowano 25 listopada 2014 przez arenawnetrz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się