Skocz do zawartości

Było, minęło ...

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Cytat

ale że ..... samo ? icon_eek.gif icon_lol.gif

z moją pomocą

Daga materiału jest tyle, że zastanawiam się czy nie zrobić 2 klipów. Jeden z pobytu a drugi z wynalezienia oraz wdrożenia nowego systemu grzewczego

albo robię wszystko w jednym klipie coś ala Redakcja robiła na Letce albo osobno

czekam na wypowiedzi zainteresowanych Edytowano przez coolibeer (zobacz historię edycji)
Napisano
Cytat

albo robię wszystko w jednym klipie coś ala Redakcja robiła na Letce albo osobno
czekam na wypowiedzi zainteresowanych

A może rób jeden długi po całości, ale... w odcinkach minutowych. Minitematy zamknięte w krótkie sekwencje. Minuta, może dwie. Tym sposobem zrobisz całość, a nam będziesz zapodawał w mini-odcinkach.
Na koniec wszystko razem skleisz i będziesz cała forma w jednym filmie.
Napisano
Cytat

A może rób jeden długi po całości, ale... w odcinkach minutowych. Minitematy zamknięte w krótkie sekwencje. Minuta, może dwie. Tym sposobem zrobisz całość, a nam będziesz zapodawał w mini-odcinkach.
Na koniec wszystko razem skleisz i będziesz cała forma w jednym filmie.

Tak panie reżyserze

w sumie to są 2 mini tematy jeden to spotkanie ogólnie a drugi to BSG.

Zrobię to w całości razem
Napisano
Cytat

Daga materiału jest tyle, że zastanawiam się czy nie zrobić 2 klipów. Jeden z pobytu a drugi z wynalezienia oraz wdrożenia nowego systemu grzewczego

czekam na wypowiedzi zainteresowanych

działaj michał, konsultuj się z reżyserem ile trzeba i dawaj materiał, bo my się już doczekać nie możemy icon_smile.gif
Napisano (edytowany)
sekunda
to będzie takie krótkie przesłanie dla tych co napierają... icon_smile.gif

To trwa dłużej niż powinno. Twój film został umieszczony w kolejce i zostanie przetworzony, gdy tylko będzie to możliwe.

Proszę...

To trwa dłużej niż powinno. Twój film został umieszczony w kolejce i zostanie przetworzony, gdy tylko będzie to możliwe. Edytowano przez coolibeer (zobacz historię edycji)
Napisano
juz poprawilem

zamiast niepubliczny dałem prywatny

Cytat

Co za emocje! Zobaczyłem i nie obejrzałem.
Blair Witch Project miał podobną promocję, no, może całkiem inną, ale... never mind. ninja.gif

Czekamy.

I My też taką mamy nie? Trzymamy w napięciu

heheh
Napisano
yyyy, zaraz cię prywanie i publicznie tutaj zwyzywam za te 10s filmu ;)
Napisano
Cytat

Cooli, obejrzałem! Aaaa!
Dobrze jest! To jest ten klimat, ta energia, ta zasada. Tak trzymaj. icon_biggrin.gif

To Ty Piotrek jesteś na pierwszym planie icon_biggrin.gif
  • 3 tygodnie temu...
Gość gawel
Napisano
Cytat

Mój się robi icon_smile.gif

Cóż jak tam Panie Michale ??? Jak mawiał Zagłoba, nasz filmik??? icon_rolleyes.gif
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

no na letce będzie do obejrzenia ;)

no właśnie...jakiś czas mnie nie było, myślałem że coś mnie ominęło.... :scratching:
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
JUz nic nie mówię ale jak się okaze że to razem z filmem z letki 2014 ma być to mnie coś trafi :blowup:
Napisano
Cytat

Dobra postaram się aby to nie było razem z letką ;)

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  • 2 tygodnie temu...
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Cytat

We filmie amerykanckim to przecież dwa miesiące robią zdjęcia a potem dwa lata montują.
W polskim tylko jest odwrotnie.
Cooli, jestem z tobą.

to teraz wybraź sobie jakby tak w Polsce robili szybciej zdjęcia- masz film w 4 miesiące icon_biggrin.gif
Gość adiqq
Napisano
hmm, a będzie w ogóle to na Letke?
Michał?
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
przynajmniej jest konkret - obietnica że będzie następny odcinek - letkowy

a nie to co obietnice bez pokrycia ;)

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Utwórz nowe...