Trzylwy Napisano 10 stycznia 2014 Udostępnij #102 Napisano 10 stycznia 2014 :( .... nam również się przyjechać i zabawić nie uda.Szarość i pustka za oknem w parze idą z zawartością portfela .... całe szczęście, że w tym ostatnim, przynajmniej nie siąpi ..... i chłodem zeń nie wieje .....Udanej imprezy Wszystkim, którzy dotrą. Link do komentarza
PeZet Napisano 10 stycznia 2014 Udostępnij #103 Napisano 10 stycznia 2014 To i ja poproszę o dopisanie do listy:PeZet - sztuk jedna od piątku z cateringiem.Kiedy ten wyjazd? 7 lutego. Link do komentarza
daggulka Napisano 10 stycznia 2014 Autor Udostępnij #104 Napisano 10 stycznia 2014 Cytat mnie niestety nie będzie, nijak nie pasuje mi, mówi się trudno no żesz .... Cytat dziękuję za przypominające monity to nie był monit , to było błaganie o odrobinę ciepła no nic , trudno .... choć nie wyobrażam sobie zlotu bez Ciebie Cytat :( .... nam również się przyjechać i zabawić nie uda.Szarość i pustka za oknem w parze idą z zawartością portfela .... całe szczęście, że w tym ostatnim, przynajmniej nie siąpi ..... i chłodem zeń nie wieje ..... noż następni ... ale rozumiem - na pewne rzeczy nie ma się wpływu , i nic się na to nie poradzi .... to na rozum ...na emocje - cholernie będzie mi Was brakowało , i Barbossy , i Ośki .... i wszystkich nieobecnych Cytat To i ja poproszę o dopisanie do listy:PeZet - sztuk jedna od piątku z cateringiem.Kiedy ten wyjazd? 7 lutego. No, uffff ..... zapisuję Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 10 stycznia 2014 Udostępnij #105 Napisano 10 stycznia 2014 no czasami tak bywa, niestety.....:( Link do komentarza
Moose Napisano 10 stycznia 2014 Udostępnij #106 Napisano 10 stycznia 2014 Cytat cholernie będzie mi Was brakowało , i Barbossy , i Ośki .... i wszystkich nieobecnych Życie... Link do komentarza
Gość gawel Napisano 10 stycznia 2014 Udostępnij #107 Napisano 10 stycznia 2014 Cytat To i ja poproszę o dopisanie do listy:PeZet - sztuk jedna od piątku z cateringiem.Kiedy ten wyjazd? 7 lutego. Pewno, bardzo się cieszę jesteśmy wstępnie umówieni Link do komentarza
daggulka Napisano 11 stycznia 2014 Autor Udostępnij #108 Napisano 11 stycznia 2014 Wyjeżdżam na cały dzień, wrócę wieczorkiem i wieczorkiem dam listę do Ośrodka ... jeśli ktoś jeszcze ma ochotę się dopisać - zapraszam Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 11 stycznia 2014 Udostępnij #109 Napisano 11 stycznia 2014 last minute ;) Link do komentarza
Sorbek Napisano 11 stycznia 2014 Udostępnij #110 Napisano 11 stycznia 2014 Ja czekam ne decyzje krdytowa myślałam ze bedzie i zdażymy sie wpisać ale chyba nie :( a od tego zalezy nas wyjazd :( Link do komentarza
daggulka Napisano 11 stycznia 2014 Autor Udostępnij #111 Napisano 11 stycznia 2014 Cytat Ja czekam ne decyzje krdytowa myślałam ze bedzie i zdażymy sie wpisać ale chyba nie :( a od tego zalezy nas wyjazd :( Możemy zrobić tak, że wpiszę Was ze znakiem zapytania i tak podam do Ośrodka ? Lepiej żeby zarezerwowali więcej miejsc , niż miałoby zabraknąć .... tak mi się wydaje. A Ty dasz znać najszybciej jak możesz czy jedziecie , czy nie i ja ewentualnie sprostuję informacje do Ośrodka . Możemy tak zrobić? Link do komentarza
PeZet Napisano 11 stycznia 2014 Udostępnij #112 Napisano 11 stycznia 2014 (edytowany) Cytat Ja czekam ne decyzje krdytowa (...) a od tego zalezy nas wyjazd :( Widzę, ambitne podejście do wyjazdu, bardzo ambitne. Sorbek, nie puścisz całego kredytu w weekend, choćby nie wiem co. Niepotrzebnie bierzesz na wyjazd. Edytowano 11 stycznia 2014 przez PeZet (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Sorbek Napisano 11 stycznia 2014 Udostępnij #113 Napisano 11 stycznia 2014 (edytowany) Cytat Widzę, ambitne podejście do wyjazdu, bardzo ambitne. Sorbek, nie puścisz całego kredytu w weekend, choćby nie wiem co. Niepotrzebnie bierzesz na wyjazd. hahaha padłam no a chciałam Wam postawić cały pobyt no Edytowano 11 stycznia 2014 przez Sorbek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
jeea Napisano 11 stycznia 2014 Udostępnij #114 Napisano 11 stycznia 2014 Cytat hahaha padłam no a chciałam Wam postawić cały pobyt no Przyjedź a reszta się znajdzie...PeZet dobrze prawi Link do komentarza
daggulka Napisano 11 stycznia 2014 Autor Udostępnij #115 Napisano 11 stycznia 2014 fajni jesteście Link do komentarza
Sorbek Napisano 11 stycznia 2014 Udostępnij #116 Napisano 11 stycznia 2014 mam wielka nadzieje ze w ten tydzien sie wyjaśni i nie bedzie potrzebny wkład własny i wtedy bedziemy na bank - w koncu trzeba to oblać Link do komentarza
ewiq0 Napisano 12 stycznia 2014 Udostępnij #117 Napisano 12 stycznia 2014 no widzę lista super....kilku Wielkich będzie nieobecnych....Wielkich mam na myśli stałych, ale co się odwlecze nie..........do czerwca też niedaleko tylko pamiętać żeby nie 14-16 i będzie git...... Link do komentarza
daggulka Napisano 12 stycznia 2014 Autor Udostępnij #118 Napisano 12 stycznia 2014 Cytat no widzę lista super....kilku Wielkich będzie nieobecnych....Wielkich mam na myśli stałych, ale co się odwlecze nie..........do czerwca też niedaleko tylko pamiętać żeby nie 14-16 i będzie git...... no cóż .... trzeba przyjąć, że nie zawsze wszyscy mogą dojechać na pewno będzie jeszcze niejedna okazja spotkać się z nieobecnymi Podaję właśnie ilośc osób i opcje kateringu do Ośrodka .... mamy pole manewru , gdyby jedna , dwie osoby chciały sie dopisać - pewnie nie będzie problemu. Na 5 dni przed zoletm muszę podać dokładną ilośc osób. Więc przetasowania rzędu 1-2 osoby są dopuszczalne Link do komentarza
daggulka Napisano 14 stycznia 2014 Autor Udostępnij #119 Napisano 14 stycznia 2014 Zwolniło się jedno miejsce na liście obecności - jeśli ktoś chętny - mogę dopisać . Link do komentarza
daggulka Napisano 23 stycznia 2014 Autor Udostępnij #120 Napisano 23 stycznia 2014 Kochani - zwolniły się trzy miejsca .... czy ktoś chętny coby "wskoczyć"? Link do komentarza
daggulka Napisano 29 stycznia 2014 Autor Udostępnij #121 Napisano 29 stycznia 2014 W najbliższy poniedziałek przekazuję do Ośrodka ostateczną listę obecności - jeśli ktoś jeszcze chce wziąć udział - może się zgłosić jeszcze do poniedziałku. Jesli ktoś chce zrezygnować , to też do poniedziałku - jesli zrezygnuje po tym terminie - bedzie musiał zapłacić za pobyt nawet nie biorąc udziału. Link do komentarza
daggulka Napisano 3 lutego 2014 Autor Udostępnij #122 Napisano 3 lutego 2014 Podałam do Ośrodka Pod Świerkami zestawienie uczestników w oparciu o listę obecności - teraz już nie ma innej opcji .... musicie być .Do zobaczenia , Kochani Link do komentarza
daggulka Napisano 3 lutego 2014 Autor Udostępnij #123 Napisano 3 lutego 2014 Czy ktoś ma aktualny numer telefonu do Ciril? Albo czy ktoś wie, czy jadą? Miała potwierdzić na 100% i nie potwierdziła .... zgłosiłam ich zgodnie z deklaracją na 99% , ale wolałabym mieć pewność że będą. Link do komentarza
coolibeer Napisano 3 lutego 2014 Udostępnij #124 Napisano 3 lutego 2014 dowiem sie Link do komentarza
daggulka Napisano 3 lutego 2014 Autor Udostępnij #125 Napisano 3 lutego 2014 Cytat dowiem sie ok, dzięki Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 lutego 2014 Udostępnij #126 Napisano 4 lutego 2014 Cytat ok, dzięki Cirka ma szpital w domu i jej nie będzie o ile wczoraj doczytałaś jak ci pisałem :( Link do komentarza
daggulka Napisano 4 lutego 2014 Autor Udostępnij #127 Napisano 4 lutego 2014 Cytat Cirka ma szpital w domu i jej nie będzie o ile wczoraj doczytałaś jak ci pisałem :( już wiem ... zgłosiłam do Ośrodka ...szkoda - no ale cóż, życie ... Link do komentarza
Ciril Napisano 4 lutego 2014 Udostępnij #128 Napisano 4 lutego 2014 Ekhm... witam się i zalewam Was morzem mych łez... Zalejcie się w naszym imieniu morzem pysznych napojów wysokooktanowych...A miało być tak piknie Link do komentarza
daggulka Napisano 4 lutego 2014 Autor Udostępnij #129 Napisano 4 lutego 2014 Cytat Ekhm... witam się i zalewam Was morzem mych łez... Zalejcie się w naszym imieniu morzem pysznych napojów wysokooktanowych... jeeeezzzzuuuu , Ulka - nie kracz .... procenty tak, ale żeby aż oktany?! Cytat A miało być tak piknie latem pewnie się uda Link do komentarza
coolibeer Napisano 4 lutego 2014 Udostępnij #130 Napisano 4 lutego 2014 Cytat Ekhm... witam się i zalewam Was morzem mych łez... Zalejcie się w naszym imieniu morzem pysznych napojów wysokooktanowych...A miało być tak piknie Ula wiem jakie to uczucie sam dwa razy przez to przechodziłem młody chorował zawsze na tydzień przed imprezą... Link do komentarza
PeZet Napisano 4 lutego 2014 Udostępnij #131 Napisano 4 lutego 2014 Ula... Cirilko... pozdrowienia Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się