gotowe masy szpachlowe
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
No odpowiedział na mój post - bardzo miło zresztą - i ja mu podziękowałem. to proste
-
Pozwólcie, że wrócę do tematu. Na przyszły sezon planuje zmienić filtr z dwóch beczek na jednego mauzer, którego już dawno przywiozłem. Zasilanie mauzera chciałbym zrobić od dołu poprzez gotowy już otwór, do którego zamontowałem zawór 1 1/4 cala. Na dnie połoze jakaś geokratę na jakiś cegła lub innych podstawkach i teraz pytanie jakie kolejne warstwy. Czy na samo dno położyć wszelkie maty, gąbki itd a na to już do samej góry keramzyt czy kolejne warstwy gąbek wkładać miedzy keramzyt? Na dnie będzie przynajmniej gładka powierzchnia żeby gąbki szczelnie poukładać obok siebie. Na workach z keramzytu będzie to ciężko ułożyć.
-
To, że roboty budowlano - wykończeniowe zostały wykonane w całości. A meble musisz przywieźć sobie sam.
-
Spokojnych i zdrowych świąt życzę wszystkim
-
Przez podczytywacz · Napisano
Z grubsza to, że dostajesz do ręki klucz do drzwi wejściowych, wnosisz swoje drobiazgi i masz warunki do mieszkania... O szczegóły pytaj dewelopera... Na pewno jest wiele standardów wykończenia i od szczegółów zależy koszt takiego wykończenia... Zapewne najtaniej wyjdzie wykonanie prac, pozwalających na wynajem domu i natychmiastowe w nim zamieszkanie... Każde zwiększenie standardu wiąże się z kosztami... Określenie POD KLUCZ nie jest stwierdzeniem jednoznacznym...
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się